سرعت دریافت در حال حاضر بیشتر از سرعت تمامی سرور هایی هست که قبلا از شرکتهای دیگه تهیه کردم. :53:
نمایش نسخه قابل چاپ
سفارشات 2 روز اخیر هم تا این لحظه تحویل داده شد.
با تشکر.
کیفیت سرویس خوبه هم Stable
ایشالا همین جوری بمونه. خسته شدم از بس ماهی 2 بار سرویس عوض کردم.
3 سفارش تحویل دوستان گردید.
با تشکر.
سومین سرورم رو هم از ایشون گرفتم کارشون خیلی عالیه امیدوارم فروش خوبی داشته باشین و موفق باشین .
یک سرور ۵۱۲ گرفتم.
نقاط قوت :
۱.پاسخگویی خوب در فروم
۲.سرعت خوب راه اندازی
۳.سرعت خوب سرور
نقاط ضعف:
۱.عدم اعمال تخفیف (البته معلوم بود مشکل از سیستم خرید بوده و قصدی توی کار نبوده)
۲.عدم پاسخگویی مناسب به تیکت.
۳. نداشتن مسنجر جهت پاسخگویی آنلاین.
موفق باشید.
با سلام
1-در مورد عدم اعمال تخفیف خدمتون موارد گفته شد که مشکل از سیستم هست و دوستان بگند ما مورد رو اصلاح میکنیم.
2-ما خدمتون داخل تیکت هم گفتیم مواردی که فوری هست رو تماس بگیرید شماره تماس داخل تاپیک هم هست آیا تماس گرفتید و پاسخ نگرفتید؟
3-آیا شما درخواست مسنجر کردید و پاسخ منفی گرفتید؟!
ما آیدی یاهو به کاربرانی که اعلام نیاز کردند ارسال کردیم و هم از طریق تیکت،تماس تلفنی و یاهو پاسخگو بودیم.
در رابطه با مورد شما شما تیکت زدید 1 ساعت طول کشیده ما جواب دادیم بعدم گفتیم اگر مورد فوری هست تماس بگیرید جواب دادید و بعد از 20 دقیقه که پاسخ نگرفتید اینجا پست دادید...
امیدوارم پاسخ ها کامل باشند و در صورت هرگونه انتقاد یا ابهام بنده پاسخگو هستم میتونید همینجا مطرح کنید.
و پشتیبانی و نحوه سرویس دهی ما رو میتونید از کاربران فعلی ما هم جویا بشید.
با تشکر از شما.
من تا به این لحظه راضی هستم. مشکلی هم ندارم. وقتی پاسخگویی باشد هیچی مشکلی نیست. شما هم سریع و عالی پاسخگو هستید. تشکر
تا اینجا از سرور خیلی راضی هستم.
سفارشات امروز تحویل گردید.
با تشکر.