سلام ، دوست عزیز با توجه به این امکاناتی که فرمودید ( هارد ساس ، پورت 1 گیگ سرور و کانفیگ گروه روسی و... ) سرعت دانلود از هاست ها چقدر هست ؟ و آپتایم 100% واقعی هست یا نه ؟ ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، دوست عزیز با توجه به این امکاناتی که فرمودید ( هارد ساس ، پورت 1 گیگ سرور و کانفیگ گروه روسی و... ) سرعت دانلود از هاست ها چقدر هست ؟ و آپتایم 100% واقعی هست یا نه ؟ ممنون
سلامنقل قول:
سرعت دانلود از هاست ها چقدر هست ؟
شرمنده که میپرم وسط بحث
من هاست دانلود ندارم ولی سرعت دانلود vds حدود 30 مگ بر ثانیه هست البته توی همه ساعات تست نکردم ممکنه توی شلوغی سرعتش کم بشه یا ساعات خلوت بیشترم بشه الله اعلم
یا علی
من یه سایت دارم با بازدید + 10 هزار ای پی میتونید ساپرتم کنید؟
10 گیگ هاست میخوام 500 گیگ پهنا .. پولشم یه هفته بعد میدم .. چون میخوام سرعت و پشتیبانی رو تست کنم و مطمئن بشم ..
بهم پیام بزنید لطفا
من هم از ایشون هاست تهیه کردم سرعت سرور و دانلود بسیار خوب از لحاظ امنیتی به دو تا از فایل هام گیر میداد که با کمی تغییر مشکل رفع شد
در کل ایشون تایید میشن
لطفا این طوری برخورد نکنید و کسی را زیر سوال نبرید ما سرویس داریم مشکلی هم نداشتیم. این طوری اصلا رفتار نکنید تا یک جایی موردی پیش می یاد سریعا می گید این ها این طوری هستند و
اون طوری . اصلا درست نیست.
موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیز
ببینید این دوستان که جمعا 3 نفر هستند با دادن ماهی 16 هزار تومان اندازه یک سرور اختصاصی مصرف میکردند کل شبکه سرور رو مشغول کرده بودند و بنده به خاطر اینکه کیفیت دیگر سرویس ها افت پیدا نکنه مجبور به این بودم که پولشون رو برگشت بزنم
حالا دوستان دیگر از اب گل الود ماهی میگیرند یکی اصلا سرویس نداره از ما میاد میگه سرعت دانلودتون کمه
اون یکی اصلا تیکت نزده امروز میگه از صبح زدم کسی جواب نداده
پول هارو برگشت زدیم میگن نیومده
من نمیدونم از این خراب کردن چه نفعی میبرند
24 ساعت گزارش پست خلاف دادم مدیر وب هاستینگ هم پاک نمیکنه
موردی نداره اون هایی که از ما سرویس دارند همه راضی هستند و ما مشتری خودمون رو داریم
سلام.من یه هاست 10 یا 15 گیگ دانلود میخوام ولی گویا پلنهای کم حجم دیگه نیست . اگه ارائه می دید و همین امشب منتقل می کنید من ثبت نام و تیکت بزنم ؟ با تشکر