پاسخ : فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arbab
سلام قیمت هارد 100 گیگ و رم یک چقدر هست
و چه تضمینی هست اطلاعات بنا به هر دلیلی از سمت شما نابود نشه؟
با تشکر
- با مطالعه شرایط استفاده و حریم خصوصی هزارنویس، نسبت به قوانین آگاهی پیدا نمایید.
- مشخصات و قیمت پلن ها تغییری نمی کنند. (پلن های سفارشی قابلیت ارتقا ندارند)
- از دست رفتن اطلاعات می تواند چند دلیل داشته باشد،
1. : مشتری (عدم مدیریت صحیح سرور مجازی و ایجاد مشکلات ...)
2. سرویس دهنده ( با در نظر گرفتن شرایط و قوانین ، قابل کنترل و مدیریت می باشد زیرا شرکت دارای شماره ثبت می باشد، دارای نماد اعتماد و امتیازات دیگر هستیم و همچنین دارای شماره تماس و آدرس ثابت !)
3. دیتاسنتر (قابل کنترل و مدیریت می باشد)
4. عوامل طبیعی (در شرایط استفاده توضیح کامل در آن باره داده ایم)
اگر سوال، نظر، انتقاد دیگری داشتید می توانید با هزارنویس مکاتبه نمایید.
پاسخ : فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arbab
id تون در اسکایپ چی هست؟
کد PHP:
alireza[dot]aligoli
سلام
میبخشید پهنای باند سرور ها نامحدود هستن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-online
سلام
میبخشید پهنای باند سرور ها نامحدود هستن ؟
با سلام
بستگی دارد، کدام پلن را مد نظر دارید ؟
6 سرور مجازی با مشخصات ذیل موجود است :
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 100 هزار تومان
Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 200 هزار تومان
سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.
12 سرور با مشخصات ذیل و فقط برای موارد " دانلود و آپلود " موجود است.
Ram : 2048 MB - HDD : 250 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 3000Mhtz | Bandwich : 3TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 70 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
12 سرور با مشخصات ذیل و فقط برای موارد " دانلود و آپلود " موجود است.
Ram : 2048 MB - HDD : 250 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 3000Mhtz | Bandwich : 3TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 70 هزار تومان
سلام این سرور رو برای میشه برای سایت دانلود استفاده کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arbab
سلام این سرور رو برای میشه برای سایت دانلود استفاده کرد؟
برای هاست دانلود، فقط هارد مهم نیست، سروری که تهیه می کنید باید قدرتمند باشد تا وقتی کاربران شما، اقدام به دانلود می کنند مشکلی از لحاظ سرعت نداشته باشند.
برای هاست دانلود فقط این دو پلن ارایه می شود :
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 100 هزار تومان
Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 200 هزار تومان
سلام
خسته نباشید
من چند روزه که کارم رو با عزیزان هزار نویس شروع کردم .
سرعت عملشون حرف نداره سرور رو خیلی سریع در عرض 2 ساعت تحویلم دادن .
سرور خیلی عالی هستش ، از نظر پشتیبانی هم حرفی برای گفتن نمیمونه تیکت هارو در عرض چند دقیقه جواب میدن آقای علیگلی .
در کل کارشون حرف نداره و اینکه سروری که من تهیه کردم پلن یک هستش .
با سپاس
علیمرادی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-online
سلام
خسته نباشید
من چند روزه که کارم رو با عزیزان هزار نویس شروع کردم .
سرعت عملشون حرف نداره سرور رو خیلی سریع در عرض 2 ساعت تحویلم دادن .
سرور خیلی عالی هستش ، از نظر پشتیبانی هم حرفی برای گفتن نمیمونه تیکت هارو در عرض چند دقیقه جواب میدن آقای علیگلی .
در کل کارشون حرف نداره و اینکه سروری که من تهیه کردم پلن یک هستش .
با سپاس
علیمرادی
از لطف شما سپاسگذارم، امیدوارم همیشه میزبان شما باشیم.
اما لازم است به قوانین جدید تالار گفتگو احترام بگذارید. میدانم که نسبت به قوانین جدید اطلاعی نداشتید برای همین برای شما در ذیل درج نمودم.
قوانین :
با توجه به قوانین جدید که طی دو ماه گذشته به تصویب مدیران وب هاستینگ رسیده است : (منبع)
ارسال هرگونه پست مبنی بر تائید کردن فروشنده از جانب دیگران در تاپیک های فروش ممنوع می باشد.
ارسال هرگونه پست تشکر ممنوع می باشد. جهت تشکر از کلید تشکر استفاده کنید.