موافقم امیر جان
نمایش نسخه قابل چاپ
کدامیک از همکاران ؟
:-p
همکاران راحت ترین پیشنهاد رو میدند: سرور اختصاصی بگیرید..
یا یک قیمتهای نجومی میدند که همون قیمت سرور میشه
خیلی از همکاران اصلا سایت پربازدید و عملکردش رو ندیدند و اطلاع ندارند!
فکر میکنند مثل کار کردن 5 تا وردپرس با هم هست!
من هم سال گذشته خوشبین بودم و از همکاران خوشنام همین فروم استفاده کردم و بیچاره شدم
هاست دی ال یک استثنا بود و فکر نکنم تکرار بشه
(من الان از هاست دی ال استفاده نمیکنم و به علت داشتن چندین سایت, سرور اختصاصی دارم..)
خب
فقط دو سه صفحه که دعوا و کل کل بود و شده بود خنده بازار نه به خاطر مشکل هاست دی ال و مشکل کاربراش بلکه به خاطر کل کل های الکی.
هاست دی ال جزو بهترین ها بود که این بار هم اگر به قول دوستان فکر کنم بخواد برگرده میشه مسخره بازی عین نوار ویدیو میشه هی گیر میکنه هی نشون میده و اعصاب آدم خورد میشه از این فیلم ، و فکر کنم ریزش زیادی داره اگر هم بخواد برگرده که با افزایش قیمت هم درست نمیشه پس فکر نکنم برگردن مجدد. (مخصوصا با سابقه ای که از مشکلاتشون در دنیای حقیقی در جریان بودم با قانون مملکت حالا بماند)
فقط یک نکته به چشمم خورد تو این کل کل ها که دوستان میترسیدن بیان روی سرویس دهنده های دیگر ... :
یعنی واقعا امروز به این فکر رسیدین که ایران جز هاست دی ال سرویس دهنده قوی دیگه ای نداره یا میدونستید و بروز نمیدادید که امروز ناچارا گفتید ؟
هاست دی ال یک نفر یا دو نفر نیست ولی تمام این هاستینگ های دیگر همه یک نفرن یا دو نفر حداکثر (98 درصد هاستینگ های فعلی) و با آفر دادن های الکی و ارزان قیمت برای جذب مشتری سرور خودشان را خراب که میکنند هیچ باعث خراب شدن بازار هاستینگ هم میشن و باز هم بیشتر خواهند شد که الان میبینیم به جز هاست دی ال مثلا ویبیران به هاستینگ دیگری اعتماد ندارد و واقعا با این حرف دلم برای هاستنگ ایران سوخت به جایی که بیگانگان و افراد خارجی این حرف را بزنن و ما دفاع کنیم خودمان داریم مینالیم ...(اگر این یک نفره ها و به قول معروف بچه مدرسه ای ها متحد میشدند واقعا شاید هاست دی ال الان یکی از بهترین سرویس دهنده ها بود نه تنها سرویس دهنده برای سایت های پربازدید و ...)
کسایی که سرویس مفتاد تومن میدن و میشن با بی کیفیت که الان ویبیران نمیخواد بره روی اون ها یا دیگر دوستان نمیرن میشه قیمت ها را با هاست دی ال مقایسه کنند ؟
همین رامین عزیز که تو همین تاپیک هم بوده یادم توی تاپیک قبلی گفت یه دورانی 250 هزار تومان ماهانه به هاست دی ال هزینه میداده که الان فکر کنم حساب کنیم 400-500 میشه ماهی ، خب هاست دی ال همین سرویس ها را دارد که توانایی مالی و ... برای کیفیت بیشتر و بالا را دارد. همین توانایی ها را دارد که کارش را با گسترش اپراتور با کیفیت تر کرده.
هدفم از این صحبت ها اینه هاستینگ های مفتاد تومنی که میبینن این تاپیک را و به قول دوستان نیششان تا بناگوش باز میشه درس عبرتی بشه براشون هاست دی ال با گرفتن این هزینه های بالا نتونست شما دیگر نکنید و وضع هاستنگ کشور را بدتر از اینی که هست نکنید ، باور کنید به عمق فاجعه بخوایم فکر کنیم چند سال دیگر ایران توی فناوری میزبانی سقوط میکنه و کلاه برداری هم سر خرید میزبانی خارجی برای دلال ها بیشتر میشود.
زبانمون توی این انجمن مو در آورد یه کم درس عبرت بگیرید (الان باز دو روز دیگه آفر میاد وی پی اس 256 ماهی 5 تومن :) نکنید واقعا به قول دوستان هاست دی ال رفت دندان تیز کردید ؟ هزینه درست بگیرید از همین مشتریان اگر سمتتان آمدن کیفیت را بالا ببرید)
یکی بگه هاست دی ال وی پی اس 256 هم داشت ؟ چند میداد ؟ فکر نکنم زیر 10 تومن میداد درسته ؟
ببخشید سرتان را درد آوردم با این صحبت ها
ارادتمند تک تک دوستان:53:
سجادیه
یا حق
دقیقا
ولی قول میدم همین دوستان که میرن پیشه مین سرویس دهنده ها که پیش هاست دی ال در ماه بیشتر از 200 تومن میدادن وقتی سرویس دهنده بگه 300 میگن تخفیف بده اینقدر میگن با 100 تومن راضیش میکنن و نیششون تا بناگوششون باز میشه میگن آخیش ارزانتر گرفتیم.
مطمئن باشید ایرانی هستیم دیگه عادت ایرانی جماعت هست.
یا حق
این واقعا مایه ی تاسف هست که کسی به خودش این جرات رو نمیده که بگه ما میتوانیم و بهترینیم
به جای این حرف ها به فکر چاره باشید دوستان عزیز @-)
یکی از همکارانی که هم خوشنام باشه و هم به صورت تخصصی روی میزبانی مشغول باشه مثلا آقای اشکان کمانگیر
سرورهای پر بازدید باید cpu فوق قوی داشته باشند چون این سایت ها بیشتر مصرف cpu دارند ، فکر می کنم سرور ex6s هتزنر مناسب باشه 5-6 تا هاست کنند روش، نفری 50 هزار تومان پول بدن مشتری ها
این پلانهای هاست دی ال:
HostDL :: Major Web Hosting Services
ساپورت هم که دیگه همه میدونید در چه کیفیتی بوده
شما فرمودید این همه جا هستند
به غیر از vps که فکر کنم ارایه دهنده هستید, پیشنهاد هاست اشتراکی ممتاز با این اپتیام.. با این قیمت و با این ساپورت و با این کیفیت بدید
ملتی رو از نگرانی برهانید!
خیلی ناراحت شدم شنیدم که هاست دی ال داره جمع میکنه از خدا میخاهم که این مشکلات را از سر هاستینگی ها بر داره و کسی این چنین مشکلات گریبانشان را نگیره .به نظر من خیلی ساخت میشه شرکتی پیدا کرد که در حد و اندازه های هاست دی ال از نظر پشتیبانی و کیفیت سرس هاش باشه
هاست دی ال خودش یکی از پایه گذاران هاستینگ مفتاد تومنی بود ! اون زمانی که میومد سایت با 300 تا بازدید رو سالیانه میداد 50 تومن ( و بعد به تدریج گرونش کردن و رفتن و اومدن و باز گرونش کردن ) باید فکر اینجا رو میکرد
که حالا مشتری هاست دی ال بیاد تو فروم بگه من سایتم 1000 تا آنلاین داره سرور اختصاصی هم به صرفه نیست بگیرم !
البته این حرف که زیرساخت سخت افزاری و پهنای باند در ایران جواب سایت های پربازدید رو نمیده 100% اشتباه هست و با جدیت ردش میکنم . خیلی از سایت های خارج از کشور بعد از انتقال به داخل ایران و استفاده از اینترانت هزینه مصرف پهنای باندشون نصف هم کمتر شده .
وقتی یک سایتی 99درصد بازدیدش از ایران هست . چرا بیاد از پهنای باند اینترنتی استفاده کنه ؟ این یکی از ساده ترین راه حل هاست که هیچ هاستینگی حاضر به استفاده از این روش نیست .