پاسخ : سرور مجازی (آلمان- انگلیس-آمریکا) انواع کانفیگ رایگان فقط 12000 تومان (منابع 100% اختصاصی!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persi@n
سلام
آقا این انگلیس ها Reverse DNS هم داره ؟
من میخوام روش سایت بیارم مثل بعضی ها نیستید که هی هر ماه ایمیل میزنن بک آپ بگیرید میریم جای دیگه ؟ چون هی باید سرور تنظیم بشه و تغییر آیپی و این بازی ها برای سایت و بازدید کننده هاش ضرره
سلام
بلده دوست من
100 درصد
عوض نمیشه
ایپی تا وقتی که دست شما هستش متعلق به شما است
پاسخ : سرور مجازی (آلمان- انگلیس-آمریکا) انواع کانفیگ رایگان فقط 12000 تومان (منابع 100% اختصاصی!)
فروش تا یک شنبه ادامه دارد
آقا سلام و خسته نباشید
آی دی یاهو دارید بدید ؟
یک سوال هم داشتم از شما یا دوستانی که تجربه دارن، سرور از آلمان بگیرم باسه کار اکانتینگ خوبه(چیز پی ان)
از آمریکا و انگلیس و هلند دارم، از جای دیگه هم میخواستم بگیرم، به نظرتون از کجا بگریم
به سایت مراجعه کنید
انگلیس و المان خوب هستش
تیکت ها رو یه نگاهی بندازین بد نیست!!
بله متاسفانه تیکت خیلی دیر جواب میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kave206
تیکت ها رو یه نگاهی بندازین بد نیست!!
دوست عزیز ان موقعه که شما تیکت زده بودید یک هفته پیش ما درگیر مسائل کانفیگ سرور جدید بودیم
ما الان حدود 300 سرور مجازی به مشتری ها فروختیم
یک مقداری هم صبور باشید
این دال بر اینکه کیفیت ما خوب هستش
agha javab in tiket haro nemidin??????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3vilkin
agha javab in tiket haro nemidin??????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????
واقعا دیر به دیر جواب میدن؟
من می خواستم از این سایت vps بگیرم