خوبه سریع به نتیجه رسیدید من که هنوز که هنوزه دیتاسنری که ازش کامل راضی باشم ، بدون ایراد باشه ، همه چیز اوکی باشه پیدا نکردم به قول دوستان باید خودم دیتاسنتر یزنم شاید راضم کرد :d
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. شما امریکا میخواید softlayer. کانادا yesup. اروپا uk2 را تست کنید 100 درصد راضی خواهید شد.
در مورد رداستیشن : حدود 1 سال پیش واقعا معرکه بود البته قیمت 3 برابر الان بود (بدون 55 درصد تخفیف) حدود 6 ماه پیش متوسط. الان معمولی
در مورد ساپورت بنده 1 سال پیش مستقیم خریده بودم. تیکت به 30 دقیقه نرسیده جواب میدادن. فقط یکبار یکشنبه بود 2 ساعت طول کشید
استارتر: اگر واقعا کیفیت براتون مهم هست اگر هاستینگ دارید : yesup xlhost redstation. اکر فایل هاستینگ هست : yesup leaseweb اکر برای وی پی اس میخواید : uk2
ببخشید کی گفته xlhostگ یر میده به ویندوز ک ر ک شده ؟
بنده 4 سال هستش با دیتاسنتر فوق کار می کنم . بعضی وقط ها حتی abuse ها رو هم پیگیری نمی کنم suspend نمیشم به برسه ویندوز شمارو چک کنند . xlhost بر روی 3 چیز خیلی حساس هستش:
1. attack
2. torrent
3. spam
حتی در مورد bw به شما 5 ترابایت میده تا 8 ترابایت مصرف هم کنین جیکشون در نمیاد .
این رو هم اضافه کنم به هر دلیلی سرور شما suspend بشه . فرمت نمیشه . کاری که دیتاسنتر هایی همچون ovh worldstream hetzner می کنند .شما با خیاله راحل می تونید تضمین امنیت اطلاعات مشتری هاتون رو بکنید.
در مورد سرعت هم . دیتاسنتر xlhost از لحاط سرعت مشکلی نداره این Qos اعمال شده بر روی روتر های مرزی ایران هستش که با آی پی امریکا مشکل داره .
در کل خود شخصه بنده حاظر نیستم این ریسک رو بکنم و بجای xlhost از دیگر دیتاسنتر ها ( دوباره ) سرویس بگیریم و تجربه های تلخ قبلی رو تکرار کنم .
از لحاظ کیفیت سخت افزاری عالی هست
از لحاظ پورت عالی "بود" متاسفانه دیگه نیست
پورتش خیلی ضعیف شده
یه نکته خیلی خوبی که داره ، قیمت هاردش هست که مناسب هست
ولی این نکته مثبت را پورتش که قبلا خوب بود ولی الان نیست پوشونده
چون سرور های حجیم به پورت مناسب احتیاج دارند
سلام
رد استیشن به نظر من دیتا سنتر خوبیه
من 2تا سرور دارم ازش راضی هم هستم
البته خودم مستقیم گرفتم از کسی خرید نکردم
ولی کلا عالی هست
ولی زمانی خرید کنید که افر زدی الان به سرفه نیست
ولی اگر سرور خوب میخواید من چند تا افر دارم میتونم بهتون معرفی منم
cpu : i5-3470 / 3.2 GHz / 3.6GHz Turbo / 4 Cores
16GB DDR3 RAM
2TB Hard Drive
100Mbit Unmetered or 1GB (20TB) Monthly Transfer
33 IP
310 toman
-----------------------------------------------------------------
E3-1230 v2
cpu : E3-1230V2 / 3.3 GHz / 3.7 GHz Turbo / 4 Cores/ 8 Threads
16GB DDR3 RAM
2TB Hard Drive
100Mbit Unmetered or 1GB (20TB) Monthly Transfer
33 IP
370 toman
----------------------------------------------------------------------
cpu : Dual Intel Xeon 5420 / 2.5Ghz - 2 processors / 8 Cores / 8 Threads
8GB DDR3 500GB
1GB (20TB) Monthly Transfer
33 IP
250 toman
email : smailfaal@yahoo.com
tel : 09353846180
بنده الان یه هفته س گرفتم با پورت یک چنگی به دل نمیزنه...
سرورهای نسبتا خوبی داره ولی نسبت به اجاره سروری که مخصوصا با پوند انجام میشه اصلا صرفه اقتصادی نمیتونه داشته باشه !
دوست عزیز ... این خبرا نیست !:)
این دیتاسنتر معمولا سالی یک بار آفرهایی میده که برق 3 فاز میپرونه! پارسال برای کریسمس بود....امسال قبلش ...
اگر دقت کنید میبینید که روی این آفر سخت افزارهای جدید هم ارائه داشتند...مانند سرورهای e5-2430 تک پردارنده و دو پردازنده...
این طور که دوستان یک طرفه قضاوت میکنن و بر اساس حدث و گمان جلو میرن درست نیست ! :)
موفق باشید.