پاسخ : ( 0_0) سرور مجازی رم 1 گیگ 14000 رم 2 گیگ 18000 تومان -انگلیس + آلمان + فرانسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser2006
من هم یه وی پی اس گرفتم ازیشون ولی بدبختی اینجایه کار باهاش رو بلد نیستم اگه میشه راهنمایی کنید با اون ای پی باید چی کا کنم ؟؟
=======
جالبه
پس برا چی گرفتی
دیدی همه تعریف میکنن گفتی بگریم چه جوریه
واسه چه کاری میخوای
:دی
[-([-(
پاسخ : ( 0_0) سرور مجازی رم 1 گیگ 14000 رم 2 گیگ 18000 تومان -انگلیس + آلمان + فرانسه
با سلام
من روز تعطیل یعنی تاریخ این پست سرویس انگلستان با رم 2 سفارش دادم
تو 5 دقیقه با نرم افزار هایی که احتیاج داشتم تحویل گرفتم
ممنون بابت سرویس خوبتون.
منم ی 2 گیگ گرفتم تا 3ساعت بعد سفارش تحویل دادند
ممنون ازشون
من اول یک 2 گیگ گرفتم و 1 گیگ بعد دیدم خوبه برای کار من یک دو گیگ دیگه فرداش برا دوستم گرفتم و یک گیگ دیگه برای کسی دیگر دیروز گرفتم ایشون لطف کردن و سی پی یو را هم همانجور که میخواستم کردن و سرویسشون خوبه و قول اینکه تا 3 ماه قیمت این باشه را دادند که این در جای خودش عالیه
من یه دو گیگ 3 روز پیش گرفتم
الانم یه یک گیگ دیگه میخوام
اگه با تخفیف همیشگی میدن من منتظرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi271
من یه دو گیگ 3 روز پیش گرفتم
الانم یه یک گیگ دیگه میخوام
اگه با تخفیف همیشگی میدن من منتظرم
با سلام
باور كنيد از رضايت شما خوشحال ميشيم اما براي ادامه كار و پايداري كيفيت امكان اينكار وجود نداره ما براي ماه اول كاملا بدون سود سرورها رو تقديم كرديم
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام
باور كنيد از رضايت شما خوشحال ميشيم اما براي ادامه كار و پايداري كيفيت امكان اينكار وجود نداره ما براي ماه اول كاملا بدون سود سرورها رو تقديم كرديم
موفق باشيد
برای 5 نفر اول که خرید کنند این قیمت دائمی هست
برای 5 نفر دوم تا 3 ماه با این قیمت سرور ارائه میشه
برای دیگر دوستان که از این آفر خرید کنند برای ماه اول با این قیمت سرور ارائه میشه
و برای ماه بعد سرور 1 ماهانه 24 سرور 2 ماهانه 32 و سرور 3 ماهانه 48 تومان هزینه تمدید
فک کنم جز 5 نفر اول یا حد اقل 5 نفر دوم باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi271
برای 5 نفر اول که خرید کنند این قیمت دائمی هست
برای 5 نفر دوم تا 3 ماه با این قیمت سرور ارائه میشه
برای دیگر دوستان که از این آفر خرید کنند برای ماه اول با این قیمت سرور ارائه میشه
و برای ماه بعد سرور 1 ماهانه 24 سرور 2 ماهانه 32 و سرور 3 ماهانه 48 تومان هزینه تمدید
فک کنم جز 5 نفر اول یا حد اقل 5 نفر دوم باشم
دوست من ما بيش از 23 سرور خدمت دوستان تقديم كرديم :)
ما با كيفيت و سرور خوب و هزينه بسيار مناسب سرور ها رو خدمت دوستان ارائه ميكنيم
یه سواله فنی چرا ::: دوستان لطفا جواب بدید
منی که رم 2 گرفتم با هارد 40 سرعت دان و اپم چقدر باید باشه ؟؟حداقل و حداکثر؟؟؟
اخه سرعت من از 1 مگ بیشتر نمیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser2006
یه سواله فنی چرا ::: دوستان لطفا جواب بدید
منی که رم 2 گرفتم با هارد 40 سرعت دان و اپم چقدر باید باشه ؟؟حداقل و حداکثر؟؟؟
اخه سرعت من از 1 مگ بیشتر نمیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا دیقت کنید پاسخ شما رو دادیم تو صفحه قبل دوباره تکرار میکنم
بستگی به لینکی که ازش دانلود میکنید داره این چیزی که شما فرمودید امکان داره کمتر هم باشه مثلا اگر سروری که ازش دانلود میکنید روی 200k محدود شده باشه شما باهر نوع سروری دانلود کنید بیشتر از اون مقدار رو بهتون نمیده
شما میتونید از طریق سرچ تو گوگل و مقالات اطلاعاتتون رو بیشتر کنید