سایتتون باز نمیشه 2 تا بنر خیلی با کیفیت میخوام چند حساب میکنید ؟
120 در 240
نمایش نسخه قابل چاپ
سایتتون باز نمیشه 2 تا بنر خیلی با کیفیت میخوام چند حساب میکنید ؟
120 در 240
باز میشه عزیز./:)
هر کدام 10 هزار تومان.
جدید ترین کار بنر ایران وب شاپ در TakNiaz.com - تک نیاز مرجع نیازمندیهای ایران
سفارش بدید.
موفق باشید.
با تشکر از ایرنا سرور
این دوستان برای ما بنری طراحی کردند و ما اون رو در کنار بنر شرکت سامسونگ قرار دادیم انصافا هم به نسبت پولی که پرداخت کردیم از کارشون راضی هستیم چون چند بار هم ادیت شد و با ما همکاری کردند.
برای تشکر از زحماتشون ما 1100000 ریال هم اعتبار هدیه نیز در سایت خودمون
TakNiaz.com - تک نیاز مرجع نیازمندیهای ایران
براشون شارژ کردیم تا بتونند تبلیغ کنند و اگهی ویژه ده ستاره لینکدار درج کنند
به همکاران محترم توصیه میکنم از این فرصت استفاده کنند و سفارش بنر بدن چون من شخصا با چند نفر از طراحان فلاش کار صحبت کردم همین بنر ما رو کمی حرفه ای تر با اندازه 460x60 به مبلغ 160000 تومان قیمت داده بودن و البته ایرنا سرور این بنر رو با اندازه 815x105 با مبلغ خیلی مناسبی طراحی کردند
امیدوارم همیشه موفق و خوش قول باشید و این رو هم میدونیم که ارزش کار شما بیش از این مبالغ هست
بنر آقای IRANWEBSHOP عزیز آماده و تحویل داده شد.
بنرشون در سایت TakNiaz.com - تک نیاز مرجع نیازمندیهای ایران زیر بنر سامسونگ در حال نمایش است.
موفق باشید.
سفارش بدهید.
عزیز کیفیت نمونه کار ها رو میتونید ببینید ما 10 تومان می دیم علت این نیست کیفیت کم می زنیم علت اینه که خیلی ها توان خریدن بنر فلش با این قیمت ها رو ندارند . وگرنه همین بنر 468 که میزنیم 40 هزار تومن می ارزش داره اما برای مدتی 10 تومان میدهیم .
باز هم نظر نظر شماست خواستید سفارش بدید در خدمتیم.
در باره ی اون کاربر هم بگم که اشکالی نداره بهترین کیفیت رو براش زدیم و در حال تکمیل شدن هست.
موفق باشید.
دوست عزیز چون احتمال چیل/تر شدن هست امکان تغییر آدرس بعدا هست ؟
ساده تر بزنید ولی ایده مثل اون باشه مرسی
آدرس : پرتال مووی فا
بنر آقای lvlehrdad تکمیل شد و به ایمیلشون ارسال شد و همچنین به لیست نمونه کار ها اضافه شد.
موفق باشید:)
آقا واقعا عالی و پرفکت !!! مرسی