آخه من تجربه اينو زياد دارم ( خيلي وقته با زرين پال كار مي كنم ) .
تلفني وقتي تاكيد مي كني - مي پرسن تيكت دادي ؟
بعد توضيح بدي تا ساعت 4 اكثرا واريز مي كنن.
نمایش نسخه قابل چاپ
الان مطمئنا در جریان این تاپیک هم هستند.... دیشب هم آخر شب یک پاسخ مسخره ای دادند در مورد پر شدن سقف تراکنش ها و .... دیگه دلیلی برای تلفن زدن و تاکید هست؟
تو فکر این هستیم که یک سیستم پرداخت آنلاین از بیشتر بانک های کشور تهیه کنیم و پرداخت رو 2 روزه بگزاریم برای کاربران در صورتی که این طرح انجام شد به کلیه علاقه مندان اطلاع رسانی خواهد شد که چنانچه که خواستار پرداخت پول های خود در 2 روز کاری هستند در سیستم ما عضو بشوند
...
این ها به قوانین خودشون هم احترام نمی گذارند.... چه برسه به مشتریان.... متاسفم براشون!
همیشه هم همین بوده و اکثرا بیش از 4 روز طول می کشیده اما چون مبلغ ها کم بوده ما مشکلی نداشتیم و شکایتی نکردیم. الان که مبلغ یک مقدار برای ما لازم است این تاخیر خیلی به ضرر من شده است.
راستش يه دفعه من اعصابم خورد شده بود مل جريال شما بود اما 3 تا تراكنش با هم ( يكي 10 يكي 6 يكي 5 روز ) زنگ زدم با لحن انتقادي .
يكي رو ساعت 12.5 پنجشنبه بود زدن باقي رو هم ساعت 3 زدن به حساب .
اميدوارم ناراحت نشن : مدتي شده زرين پال فقط با تماس تلفني و تيكت بارون كردن سر موقع واريز مي كنه .
قرار بود از 25 ام درست بشه اما هنوز تاخير ها هست .
تماس تلفني بگير اطلاع بده كه اين مبلغ نياز هست و برنامه ريزيتون رو بهم مي زنه تاخير و يكمم انتقادي صحبت كن .
پيگير ميشن
( من كه چند مدتيه اين تجربه رو دارم - به موقع واريز مي كنن )
سقف واریزی محدودیت داره! من اونجا حساب طلایی دارم بیشترین زمانی که برای واریز صبر کردم فکر کنم 24 ساعت بود،البته این هم به خاطر رقم بالای تراکنش های من بود،که پیشنهاد دادن مبلغ رو تقسیم کنم که اگر سقف محدودیت داشت حداقل یه مقداریش واریز بشه ... ولی خب به هر حال این تاخیر باعث اذیت شدن پذیرنده میشه و ناجوره ...
الان 400 هزار تومان رقم بالایی برای سقف تراکنش هاست؟؟؟؟؟؟؟ درخواست فوری دادیم، گفتند نمیشه! خب باید طبق قوانین خودشان 4 روزه انجام می دادند! 4 روز برای بالانس کردن و تنظیم سقف هم مناسب است. الان ششمین روز هست و کاری نشده!
متاسفانه ظاهرا بعد دو روز تعطیلی شاید یک شنبه آینده انجام دهند. من اگر مدیر این سیستم بودم برای رعایت قوانینم هم شده از کارت خودم برای مشتری کارت به کارت می کردم.
دویت عزیز خیر اما تنها تراکنش ما که نبوده است.این مورد را هم در نظر بگیرید
در هر صورت مسله عدم پاسخ گویی بسیار جدی هست
کارمزد بسیار بالا
همچنین عدم پشتیبانی و پاسخ به موقع.
البته بنده اعتمادی که به زرین پال دارم را نمیتوانم به سیستم هایی همچون payline داشته باشم و مسله پشتیبانی زرین پال را به اجبار تحمل میکنم.