پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ( المان - انگلیس - امریکا ) با انواع کانفیگ ( پرداخت آنلاین )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
مصرفتون زیاد بوده مسدود شده
پول من رو بخور تا از اون ور در آد
اون دنیا با هم حساب میکنیم
یک ساعت واسه آقا دارم میگم همه فایل های رو میریزم رو هاست میگه مصرف
بعد از 3 روز میگه پول باید بریزی از ماه قبلی میگه مصرف
5 تومن میزنه بعد بر میداره میگه مشکلی نیست ادامه بدید میگه مصرف
میگه شماره کارت بده بریزم به حسابت بعد میزنه زیرش میگه مصرف
یا خودت رو زدی به خری یا ما رو خر فرض کردی
آقا من این پول رو به سختی به دست آوردم و شما رو حلال هم نمیکنم وی پی اس رو هم لازم نیست نگه دارید چون همین الان ای پی رو توی مرورگر زدم بالا اومد به هر کی دوست داشتی بفروش
فقط پول اون رو بالا نکش
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ( المان - انگلیس - امریکا ) با انواع کانفیگ ( پرداخت آنلاین )
جالب اینجاست با پر روی میگه
کد:
دوست عزیز
پورت سرورشون 100 هستش
سیپیو شون هم Intel Core i۷ ۲۷۰۰ 8 هسته ای هستش
تغریبا ماهی 600 هزارتومان از ما کمتر پول سرور میدن
جالبی اینجاست که کل سرور 32 گیگ رم بیشتر نداره 1024 رو میدن 15 تومان درسته
2 گیگ که برای کنسول هستش هیچی
30 گیگ دیگه
30 در 1500 میشه = 450 تومان
درصورتی که طرف حداقل باید ماهی 700 تومان پول سرور بده
نه داداش شرمنده ما پول حروم به زنو بچمون نمیدیم
ما هم بلدیم رم رو بکنیم 2048 بعد لیمتشو بزاریم رو 256 اما از این کارا نمیکنیم
این خود مشتری باید هشیار باشه و از قیمت ها بفهمه کی داره خدمات درست میده کی داره توش میکنه
موفق باشید
تو تیکت نوشته
نه داداش شرمنده ما پول حروم به زنو بچمون نمیدیم
و الان راحت پول من رو خورد
سلام به همگی آقا من از میزبان وی پی اس هاستمو گرفتم خیلی عالیه پشتیبانی خیلی توپی دارم پیشنهاد میکنم شمام از اونجا خرید کنین
با تشکر persian-dvb.com:65:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamed-GSM
سلام به همگی آقا من از میزبان وی پی اس هاستمو گرفتم خیلی عالیه پشتیبانی خیلی توپی دارم پیشنهاد میکنم شمام از اونجا خرید کنین
با تشکر persian-dvb.com:65:
شاید پشتیبانی خوبی داشته باشه ولی پول هم خوب میخوره :65:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asklt
شاید پشتیبانی خوبی داشته باشه ولی پول هم خوب میخوره :65:
سلام دوست عزیز
من مهندس بهرامی هستم مدیریت مالی میزبان وی پی اس
اولا که شما معلوم نیست کی هستید و این دروغ هارو از کجا سر هم میکنید
دوما شما کلا چند ماه نیست عضو این انجمن شدید من سه ساله دارم تو این انجمن فعالیت میکنم
شما کلا سه تا پست دارید همش هم از همه گلایه کردید
ببینید دوست من ما که میدونیم شما از همکار ها هستید بزارید یک چیزی رو بگم پایه شرکت بر این بوده که کمترین سود رو از مشتری بگیره و بهترین خدمات رو بده
ما شاید رو هر سرور بیشتر از 100 هزار تومان سود نکنیم راضی هم هستیم
حالا شما هم ناراحت هستید که ما بهترین سرویس رو داریم به مشتری میدیم تمام کانفیگ ها رو مجانی انجام میدیم 24 ساعته خدمات میدیم با مبلغ ناچیزی شما اگر از این ناراحت هستید بحث سوا هستش
من از مدیریت وب هاستینگ میخوام لطفا با این گونه افراد برخورد کنند
اگر ادامه پیدا کنه من کار رو به جای قانونی می کشونم شما اصلا حق ندارید با یک یوزر ساده بخواید اعتبار مارو خراب کنید
ما 200 تا مشتری فعال داریم 1 نفر ناراضی نیست از دست ما شما پیدا کن من جایزه بدم
باز هم از ناظمین و مدیریت بخش میخوام رسیدگی لازم رو برای مولتی یوزر هایی مثل شما انجام و برخورد لازم رو بکنند و ایپی رو به مراجعه قانونی بدهند
با تشکر فراوان از دوستان و مشتریان عزیز که همواره پشتیبان ما بودند
باز هم اگر ارز پایین تر بیاد ما سرویسمون رو که همواره 5 ماه است قیمت ثابت دارد ارزان تر خواهیم کرد
خدمت گذار شما
مهندس بهرامی
09301381583
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sat98
سلام دوست عزیز
من مهندس بهرامی هستم مدیریت مالی میزبان وی پی اس
اولا که شما معلوم نیست کی هستید و این دروغ هارو از کجا سر هم میکنید
دوما شما کلا چند ماه نیست عضو این انجمن شدید من سه ساله دارم تو این انجمن فعالیت میکنم
شما کلا سه تا پست دارید همش هم از همه گلایه کردید
ببینید دوست من ما که میدونیم شما از همکار ها هستید بزارید یک چیزی رو بگم پایه شرکت بر این بوده که کمترین سود رو از مشتری بگیره و بهترین خدمات رو بده
ما شاید رو هر سرور بیشتر از 100 هزار تومان سود نکنیم راضی هم هستیم
حالا شما هم ناراحت هستید که ما بهترین سرویس رو داریم به مشتری میدیم تمام کانفیگ ها رو مجانی انجام میدیم 24 ساعته خدمات میدیم با مبلغ ناچیزی شما اگر از این ناراحت هستید بحث سوا هستش
من از مدیریت وب هاستینگ میخوام لطفا با این گونه افراد برخورد کنند
اگر ادامه پیدا کنه من کار رو به جای قانونی می کشونم شما اصلا حق ندارید با یک یوزر ساده بخواید اعتبار مارو خراب کنید
ما 200 تا مشتری فعال داریم 1 نفر ناراضی نیست از دست ما شما پیدا کن من جایزه بدم
باز هم از ناظمین و مدیریت بخش میخوام رسیدگی لازم رو برای مولتی یوزر هایی مثل شما انجام و برخورد لازم رو بکنند و ایپی رو به مراجعه قانونی بدهند
با تشکر فراوان از دوستان و مشتریان عزیز که همواره پشتیبان ما بودند
باز هم اگر ارز پایین تر بیاد ما سرویسمون رو که همواره 5 ماه است قیمت ثابت دارد ارزان تر خواهیم کرد
خدمت گذار شما
مهندس بهرامی
09301381583
شما چه مدیری هستی که تاپیک های قبلی رو نمیخونی !!!
من به همین یوزر تو سایت شما عوض هستم
برو اونجا تیکت رو بخون
بنده خدا من اگه می دونستم چطور باید از شما شکایت کنم این کار میکردم اینو بگم میتونی شکایت کنی و همیشه حق به مشتری میدن
3 روزه من رو سر کا گذاشیتد قوانون جدید واسه خودتون ارایه میدید به قانون های خودتون هم عمل نمی کنی اون وفت میگه با این کاربر هایی که این کارو میکنن
شما اول این تاپیک رو بخون بعد تیکت که تو سایت شما هست رو بخون البته اگه پاک نکرده باشید
بعد حق بده ببینیم من راست میگم یا شما
بعد بیا این حرف ها رو بزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asklt
شما چه مدیری هستی که تاپیک های قبلی رو نمیخونی !!!
من به همین یوزر تو سایت شما عوض هستم
برو اونجا تیکت رو بخون
بنده خدا من اگه می دونستم چطور باید از شما شکایت کنم این کار میکردم اینو بگم میتونی شکایت کنی و همیشه حق به مشتری میدن
3 روزه من رو سر کا گذاشیتد قوانون جدید واسه خودتون ارایه میدید به قانون های خودتون هم عمل نمی کنی اون وفت میگه با این کاربر هایی که این کارو میکنن
شما اول این تاپیک رو بخون بعد تیکت که تو سایت شما هست رو بخون البته اگه پاک نکرده باشید
بعد حق بده ببینیم من راست میگم یا شما
بعد بیا این حرف ها رو بزن
پاسخ شما یک بار داده شد
عکس ها و نوشته هایی هم که گذاشتید برای خود شخص بنده نبوده و اصلا نمیدانم واقعیت داره یا نه چون با همکارم صحبت نکردم
اما سوابق شما نشان دهنده همه چیز هستش
بنده ترجیح میدم با انسان های بی فرهنگ و بی تربتی مثل شما هم صحبت نشوم
از مدیریت وب هاستینگ هم خواستم پیگیر این موضوع باشه
شما اعتراض هاتون رو کردید و دیدی که 1 مشتری هم حتی از دسته ما ناراضی نبود و حرف های شما رو تایید نکرد
خوشحال میشم اگر اعتراضی انتقاد دیگری دارید برای اخرین بار بگید تا شب دوستان و مشتریان را با حرفایتنان که اصلا سنخیتی به من و گروه میزبان وی پی اس ندارد را شاد کنید تا با لبی خندان سر به بالین بگذارند
سوابق ما نشانگر خدمت ما به مشتری است
باز هم میگویم من اصلا شمارو نمیشناسم و نمیدانم کی هستید
خواهشا مارو با گم کردن خودتان خوشحال کنید
این اخرین پاسخ بنده به شما بود از این پس پستی بزنید چز شرم برای شما چیزی ندارد چون خود مشتریان ما پاسختان رو میدهند
شب بدرود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sat98
پاسخ شما یک بار داده شد
عکس ها و نوشته هایی هم که گذاشتید برای خود شخص بنده نبوده و اصلا نمیدانم واقعیت داره یا نه چون با همکارم صحبت نکردم
اما سوابق شما نشان دهنده همه چیز هستش
بنده ترجیح میدم با انسان های بی فرهنگ و بی تربتی مثل شما هم صحبت نشوم
از مدیریت وب هاستینگ هم خواستم پیگیر این موضوع باشه
شما اعتراض هاتون رو کردید و دیدی که 1 مشتری هم حتی از دسته ما ناراضی نبود و حرف های شما رو تایید نکرد
خوشحال میشم اگر اعتراضی انتقاد دیگری دارید برای اخرین بار بگید تا شب دوستان و مشتریان را با حرفایتنان که اصلا سنخیتی به من و گروه میزبان وی پی اس ندارد را شاد کنید تا با لبی خندان سر به بالین بگذارند
سوابق ما نشانگر خدمت ما به مشتری است
باز هم میگویم من اصلا شمارو نمیشناسم و نمیدانم کی هستید
خواهشا مارو با گم کردن خودتان خوشحال کنید
این اخرین پاسخ بنده به شما بود از این پس پستی بزنید چز شرم برای شما چیزی ندارد چون خود مشتریان ما پاسختان رو میدهند
شب بدرود
اول که گفتم صفحه قبل رو بخون
چون صفحه قبل هم همکارتون گفته یک نفر دیگه هم از ما ناراضی بوده
بعد شما که اطلاعات از همکارتون نمیگیرد چرا به من این حرف رو میزنید صفحه چت هست تیک هم که هست تمام حرف های من راسته
چرا درخواست میکنید که مدیر ها اینجا رو پاک کنن خدایش راست بگید کدوم یکی از حرف های من دروغ بوده ؟
بعد هم آقا من از شما وی پی اس نمیخوام همون روز اول گفتم پول من رو برگشت بزنید شما میگید مشکلی واسه دادن وی پس نداریم و ادامه بدید اون هم وقتی گفتید که من از جای دیگه وی پی اس گرفتم
ازاون وقت تا حالا من به وی پی اس شما وصل هم نشدم
نمیخواد هم بگی من ناشناس هستم همین یوزر من رو تو نت سرچ کنی همه چیز هست معلوم میشه کل نت با همین اسم هستم و معلوم میشه نه سرویس دهنده دیگه هستم و نه دوست دارم به قسط شما رو تخریب کنم
تاریخ عضویت شما بیان گر همه چیز هستش دوست سرشناس بنده
asklt
http://www.webhostingtalk.ir/images/...ser-online.png
عضو جدید تاریخ عضویتSep 2012نوشته ها3تشکر1تشکر شده 0 بار در 0 پست
انتقاد هاتون رو کردید؟ دوستان هم شنیدند.......
خوش امدید
دوست عزیز تاجاییکه من قیمتها و تاپیک فورش دیدیم با سود کم دارن سرویس دهی میکنند و البته هرکسی سیاست کاری خودش داره و به خودشون مربوطه
و باتوجه به مقدرای که گفتن شما مصرف داشتید واقعا ناعادلانه هست که واقعا اینقدر مصرف کرده باشدی و بخواهید اون قیمت بدین حالا با این وضعت ارز هم پهنای باند اضافه کلی هزنیه باید متحمل بشن برای یک سرویس با رم 128 یا 256 که معمولا همکارن پهنای باند 500 تا حتی زیر 500 گیگی در نظر میگرن که اینطور یک ه گفتن واقعا خیلی مصرتون زیاد بوده
الان توی تاپیک شما امدین کلی حرف زدین خوب مطمن باشدی اگر بقه یوزرهاشونهم ناراضی بودن بقه هم میامدن باز اعتراض میکردنک ه فلان بودن یا بهمان بودن که ظاهرا فقط شما باشون مشکل داشتید
به نظر من بصورت دوستانه حل کنید قضیه را چون ارزشی نداره
اگرهم انتقاد داردی خوب توی فورم یک قسمت برای انتقادات هست اونجا با مدرک برید اعتراض کنید
الان مدیریت این پستهای شما را ببینه هم پستهاتون حذف میشه هم ممکنه بن تون کنه چون جای درستی نیست پستهای انتقادیتون
یک هم خوبه ادم ادب رعایت کنه
نقل قول:
پول من رو بخور تا از اون ور در آد
اون دنیا با هم حساب میکنیم
به نظرم که حرف درستی نبود
در کل با هم دوستانه قضیه حل کنید و اینقدر کشش ندین