آقای مسعودی یک فکری هم به حال کاربرهای قدیمی کنید که رو سرور کشورهای دیگه هستند.:">
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای مسعودی یک فکری هم به حال کاربرهای قدیمی کنید که رو سرور کشورهای دیگه هستند.:">
من ديشب يكى سفارش دادم اما هنوز خبرى نيست
سلام من یه سوال داشتم میخواستم بدونم مجازی ساز مجانی نصب میشه یا اگر هزینه داره چقدر
و اینکه هزینه هر آی پی چقدر هستش
بله بله به اشتباه اینجا پرسیدم
عذرخواهی میکنمم
سلام
ما ازشون سرور مجازی 512 خریداری کردیم.
دایرکت ادمین نصب کردیم و تا csf نصب کریدم سرور دان شد حتی هنوز سایت رو هم ست نکرده بودیم رو وی پی اس.
تیکت دادم گفتنند رم پر شده بود ریستارت کردیم. من تست کردم دیدم الان که الانه هم بالا نیومده. چون سفارش زیاد بوده مثل اینکه همه را روی یک سرور گذاشته اند و سرور
سنگین و کند بود!! دسترسی کنسوله دادند ولی بنده کلا بیخیال شدم! فقط اگر هزینه را پس دهند که بسیار عالی ندهند هم اشکالی ندارد مشتری مداری خود را نشان
میدهند.
به شما دسترسی کنسول برای حل مشکلتون داده شده است. درصورتی که فکر میکنید سرور اورسل هست ، ما میتونیم به شما تیم ویور بدهیم و نشان دهیم که 60 الی 75 درصد ظرفیت هر سرور به فروش میرسد و باقی سرور خالی رها میشود. ;)
همینطور باید اعلام بشود. شما به اندازه رم خریداری شده میتونید استفاده داشته باشید نه اینکه رم 512 بگیرید و به اندازه 2 گیگ انتظار داشته باشید. در مورد پر شدن رم در صورتی که سرور اورسل بوده باشه مطمئنا قبل از اینکه سرور به شما تحویل داده بشه میبایست مشکل دار بشه نه اینکه شما دایرکت ادمین هم به راحتی نصب کنید و csf هم نصب کنید بعد مشکل دار بشه ، این نشان میدهد که شما در کانفیگ ها اشتباه کردید. نه اینکه سرور مشکل داشته باشه ;)
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gifسلام خسته نباشید
بنده یک عدد وی پی اس از فروش ویژه سفارش دادم (فرانسه) درگاه پرداخت مشکل داشت از اینترنت بانک کارت به کارت کردم با مشخصات زیر:
Order Number: 8314445960
24 ساعت گذشته هنوز هیچ پاسخی دریافت نکردم به ایمیل گفته شده ام (پشتیبانی 24ساعت قطع می باشد) ایمیل زدم بازم جوابی نگرفتم خواهشا پیگیری کنید خیلی اضطراری هست
با احترام
پشتیبانی بدلیل مشکل » http://www.webhostingtalk.ir/f177/62916/ به مدت 48 ساعت است که از دسترس خارج شده که در حال برطرف سازی هستیم.
موفق باشید