پاسخ : فروش سرور مجازی از کانادا [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرویس]
این مدت که استفاده کردم:
کیفیت 20
آپتایم 100%:d
پشتیبانی 20000000
دیگه خیلی طول بکشه 15 دقیقه بعد حداکثر جواب سوالامو میگیرم:111:
با اس ام اسم اطلاع میدن که پشتیبانی پاسخ داده دیگه از همه نظر پشتیبانی عالیه;)
امیدوارم کیفیت پشتیبانی تغییر نکنه و همین جوری لذت ببریم:d
با تشکر
موفق باشین
پاسخ : فروش سرور مجازی از کانادا [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرویس]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
به مدت محدودی پلن های سرور مجازی ویندوز و لینوکس با 25% تخفیف به صورت دائمی بفروش می رسد.
کد تخفیف : kaajvps
>> تضمین کیفیت و اپتایم واقعی
>> پنل ریبوت تحت وب و کنسول وی ام ویر برای مدیریت سرور مجازی
>> تحویل سریع
>> پشتیبانی آنلاین و پاسخگو
با سلام
این تخفیف فقط مختص سرورهای ویندوز و لینوکس می باشد و شامل سرورهای میکروتیک نمی شود.
فروش همچنان ادامه دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
این تخفیف فقط مختص سرورهای ویندوز و لینوکس می باشد و شامل سرورهای میکروتیک نمی شود.
فروش همچنان ادامه دارد.
من چند روزی هست که سرویس رفتم. پشتیبانی خیلی خوب بوده. سرویس هم رضایت بخش هست.
ایشالا بعد از 1 ماه مصر ف هم نظر میدم
من هم از دیروز سرویس ازشون گرفتم: سرعت تحویل واقعا عالی بود (۲۰ دقیقهای)
یک بار برام سیستم عامل عوض کردن (با همون سرعت قبلی)
اس ام اس برای تیکتها میزنن که واقعا جالبه.
و نهایتا پشتیبانی که خیلی خیلی خوبه و سریع پاسخ میدن.
براشون آرزوی موفقیت دارم.
در مورد سرویس هم در بلند مدت نظر خواهم داد.
با سلام
تعداد محدوی سرور مجازی در لوکیشن کانادا آماده فروش می باشد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
سرورهای مجازی لوکیشن آمریکا در دیتاسنتر محبوب و قدرتمند xlhost نیز به جمع سرورهای کاج هاست اضافه شد و آماده واگذاری می باشد.
با سلام
دو عدد سرور مجازی رم 512 و 1 گیگ از دیتاسنتر Synaptica کانادا موجود می باشد و با قیمتهای مندرج در سایت بفروش می رسد.
ارادتمند
هدف استفاده آموزشی برای لینوکس هستش
شما پنل ریلود دادن سیستم عامل ارائه میدین؟
با سلام
تعداد محدودی سرور مجازی کانادا با رم 512 به بالا با قیمتهای درج شده در سایت موجود می باشد.
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
تعداد محدودی سرور مجازی کانادا با رم 512 به بالا با قیمتهای درج شده در سایت موجود می باشد.
ارادتمند
فروش ادامه دارد