پاسخ : عدم تعهد سرورپارس در قبال مشتری
حل میشه ببنید دارای نماد اطمینان الکترونیک خرید دارن؟
اگر نشد میتوانید برای اطلاع این مشکل به نماد اعتماد الكترونيكي - صفحه اصلي به سایت مراجعه و بگید یا internet.ir
موفق باشید ولی سرور پارس جز همکاران و بهترین شرکت سرویس دهنده هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdadzavar
حل میشه ببنید دارای نماد اطمینان الکترونیک خرید دارن؟
اگر نشد میتوانید برای اطلاع این مشکل به
نماد اعتماد الكترونيكي - صفحه اصلي به سایت مراجعه و بگید یا internet.ir
موفق باشید ولی سرور پارس جز همکاران و بهترین شرکت سرویس دهنده هستند
متأسفانه ، بعضی وقتها آدم غمگين میشه. و می خواد همش از خارج خريد کنه. Trust مهمترين نکته است برای يک انسان.
يه نکته مهم و کلی برای انسان هايی که ، راه را ترک و بيراهه را برمی گزينند:
فهم هست. ولی التزام عملی نيست. می دونه نبايد خيانت کنه ، نبايد حرام بخوره ، اينارو می دونه. ولی در مقام عمل ، التزام نداره.
چرا ؟ چون نفس خودش را اسير عوامل يا عمل های غير مثبت کرده.
بال و پر روح ، شکست . ديگه پروازی وجود نخواهد داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverpars
دوستان جالبه که هرکسی حتی هاستبنگ ها هم میبان و اینجا ادعا میکنند که از ما هاست داشتند! .. هر کسی مشکلی داشته و یا داره و اگر زیر 7 روز درخواست بازگشت وجه داده و بازگشت انجام نشده شماره تیکت خودشو برای بنده پ.خ کنه با رسیدگی کنم.
به محض اینکه یکی مشکلی داره یا درست و یا اشتباه متاسفانه برخی ها سوء استفاده میکنند .
ما اسپانسز وب هاستینگ تاک نیستیم فقط یک تبلیغ داریم اینجا! وقتی شما سرخود توهین میکنید یک شرکت با 9 سال سابقه را کلاه بردار میخونید و هیچ کسی هم نمیاد حذف کنه پست شما را مطمئن باشید خیلی مدیر تالار هوای شما را داشته و در حق ما اجحاف کرده.
پس قبل از اینکه بی احترامی کنید . لطفا 1- مطئمن بشید که از ما سرویس خریدین و برای اسپم و خراب کردن یک شرکت پست نمیدید !
2- قطعا احتمال بروز اشتباه وجود داره و علت فعالیت بنده داخل این تالار به همین دلیل هست که اگر کسی فکر میکنه حقی از ایشون ضایع شده بنده پیگیری کنم.
هر چیزی قانون و قاعده ای داره پس اگر راست و درست میگید شماره تیکت را با توضیحات برای بنده ارسال کنید قطعا پیگری میکنم پاسخ هم پ.خ میشه و در صورت نیاز داخل فروم پست میشه!
شماره تيکت را می دم ، برو و 24 تا را پس نده. نوش جان. بخشيدمت. حلالت. ولی بقيه تو را نخواهند بخشيد. يه بررسی کن توی تيکت ها. اول مهلت دادم ، ولی بدليل خيانت ، برای هميشه خداحافظی کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itmseven_gmail_com
شماره تيکت را می دم ، برو و 24 تا را پس نده. نوش جان. بخشيدمت. حلالت. ولی بقيه تو را نخواهند بخشيد. يه بررسی کن توی تيکت ها. اول مهلت دادم ، ولی بدليل خيانت ، برای هميشه خداحافظی کردم.
ما قبلا در همین پست اعلام کردیم که 7 روز بازگشت هزینه داریم! همچنین نوشته شد که هرکسی که هزینش برگشت نشده شماره تیکت را پ.خ کنه بررسی کنیم . یکی از کاربرا فقط شماره تیکت پ.خ کرد که بازگشت شد. دیگه جز این هیج مورد دیگه ای نداشتیم . بازهم اعلام میکنیم لطفا در صورتی که درخواست بازگشت هزینه داشتید و با موردی مواجه شده شماره تیکت را پ.خ کنید تا بررسی کنیم . شما که میگید شماره تیکت فرستادید به کجا فرستادید ؟ برای کی؟
من یک وی پی اس از سرورپارس دارم از کیفیت وی پی اس بسیار راضی ام ولی بسیار مشکل با پشتیبانی سرورپارس دارم
مثلا ماه پیش بنده 3 روز دیر فاکتور پرداخت کردم ای پی سرور را به شخص دیگر واگذار کردنند که طبق قوانین خودشون در 5 روز باید ساسپند کنند. که بعدش ما رو 2هفته
معتل کردن و ای پی ندادن که امار سایت ما هم به ف...ک رفت.
باز خوب بود با هزار دردسر اون 2هفته ی که ای پی نداشتند رو از فاکتور کم کردیم خوب بود حالا ما مشتری چندیم ماهشون هستیما
بیچاره اونایی که تازه سفارش میدن:-p
سرور پارس از نظر کیفیت وی پی اس ها کاملا تایید میشه.
داون فوق العاده کم در حد 0 دارند.کارشون هم درسته. حالا مشکل این چنینی برای همه پیش میاد دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverpars
ما قبلا در همین پست اعلام کردیم که 7 روز بازگشت هزینه داریم! همچنین نوشته شد که هرکسی که هزینش برگشت نشده شماره تیکت را پ.خ کنه بررسی کنیم . یکی از کاربرا فقط شماره تیکت پ.خ کرد که بازگشت شد. دیگه جز این هیج مورد دیگه ای نداشتیم . بازهم اعلام میکنیم لطفا در صورتی که درخواست بازگشت هزینه داشتید و با موردی مواجه شده شماره تیکت را پ.خ کنید تا بررسی کنیم . شما که میگید شماره تیکت فرستادید به کجا فرستادید ؟ برای کی؟
بازم تيکت بازی. به اندازه کافی ، از بخش چت سايت ، شماره تيکت دادم.
زمان برای من ، از پول ، مهم تر است. وقتم را برای اين کارهايی که نتيجه ای ندارد ، هدر نمی دم.
اين هم که می بينی ، چندتا پست توی اين تاپيک زدم ، برای آگاه سازی دوستانم بود.