1 فایل پیوست
پاسخ : فروش سرور مجازی رم 2 گیگ 25 تومان مدتی محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alinonor
من این ای پی رو امتحان کردم
ارور میده
وصل نمیشه
شما همین هستید تو عکس ضمیمه کردم :d:78:
http://uplod.ir/15eln7xsazmz/2.jpg.htm
قربون دستت هر جا تو انجمن ها واسه ما تبلیغ بد کردی لیتک سایت هم بده یکم بازدیدمون و الکسامون بره بالا مرسی داری.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
Download 2.jpg
قربون دستت هر جا تو انجمن ها واسه ما تبلیغ بد کردی لیتک سایت هم بده یکم بازدیدمون و الکسامون بره بالا مرسی داری.
واقعا واسه اون مغز پوکت متاسفم بهش گفتم ای پی رو تست بکنه کرد گفت نمیشه گفتم برو بگو اگر اره اونکه الکساتونم میبرم بالا بشینو تماشا کن که با چشات توی انجمنهای دیگه چه فوشهایی که نثارت نمیشه سرور میندازی سرور بند میکنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
Download 2.jpg
چیه توقع داری همه بیان بگن اره وصل میشه سرور بنداز راست میگه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arefn
واقعا واسه اون مغز پوکت متاسفم بهش گفتم ای پی رو تست بکنه کرد گفت نمیشه گفتم برو بگو اگر اره اونکه الکساتونم میبرم بالا بشینو تماشا کن که با چشات توی انجمنهای دیگه چه فوشهایی که نثارت نمیشه سرور میندازی سرور بند میکنی
دوست عزیز درست صحبت کنید .یک بار دیگه توئین کنید دیکه دست رو دست نمیزارم بشینم و.... .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
موادبانه ترین مثالی که میتونم بزنم اینه که برید سیم کارت ایرانسل بخرید و ببرید تو جنگلهای آمازون استفاده کنید . بگید پس چرا آنتن نمیده ( البته ایرانسل اینقدر پیشرفت کرده بعید هم نیست آنتن بده :78: )
قبول کنید مشکل از خودتونه ;)
موفق باشید
میشه بدونم مشکلت با من چیه ؟ یا تو هم از همینهایی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
دوست عزیز درست صحبت کنید .یک بار دیگه توئین کنید دیکه دست رو دست نمیزارم بشینم و.... .
جز اینکه سرورو اف کنی و ببندی میخوای چکار کنی؟ نه عزیز سرور همینطوری هم برای من بسته هستش نیاز نیست اف کنی برو که پولم حروم خودت و کسایی که استفاده میکنن بشه
سلام اقا مشکل از سیستم خودم بود و همینجا از ایشون و تمام کسایی که بهشون توهین شده حلالیت میطلبم و از ایشون داخل چت معذرت خواستم لطف داشتن قبول کردن امیدوارم چنین مشکلاتی پیش نیاد که شرمنده دوستانمون بشیم
من هم از نارس سرور داشتم ، فقط توصیه می کنم نگیرید به خصوص لینوکس!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zamanian.h
من هم از نارس سرور داشتم ، فقط توصیه می کنم نگیرید به خصوص لینوکس!
حالا مشکل اون حل شد فهمید که مشکل از ناواردی خودش بوده کار با سرور بلد نبوده شما اومدید .خوب شروع میکنیم
چرا لینوکس؟چون کاربر بلد نیست لینوکس استفاده کنه !!!
چون من فندق شکن رو کانفینگ نمیکنیم میسپاریم به عهده کاربر!!
به هر حال 4 ماه مشتری بودید فکر کنم اگه اشتباه نکنید درست یادم نیست نمیدونم چرا تو جو قرار میگیرید ... مشکلی هست این تاپییک رو ادامه ندید تاپیک انتقاد بزنید اموزش زدن تاپیک هم خواستید بگمتون.
چون افر ما پر شده دوستان پی ام میدند نداریم و...
موفق باشید
لینک تاپیک انتقادات : www.webhostingtalk.ir/f129/
آبا فروش همچنان پا برجاست ؟