سلام
آقا این سفارش جدید ها رو هم نگاهی بنداز از دیروز صبح یکی بالاتکلیف مونده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آقا این سفارش جدید ها رو هم نگاهی بنداز از دیروز صبح یکی بالاتکلیف مونده
تو تیکت سیستم عامل مورد نیاز خودتون رو اعلام کنید تا اماده کنم براتون
آقا 24 ساعته گذشته از اعلام سیستم عامل هم هنوز خبری نشده
همون موقع سفارش هم تو توضیحاتش نوشتم ویندوز 2003 باشه 32 بیت
یعنی یه سفارش باید چند روز طول بکشه تا تحویل بدید؟
سرور ها تا الان تحویل داده شد و دوستان عزیز بعضی از سرور با تاخیر بوده که من عذر خواهی میکنم بابت این داستان
سلام دوستان عزیز لطفا به دلیل عملیات انتقال لطفا از سرور های خود بکاپ بگیرید
ارادتمند
کلو سرور
پستهای ما اینجا غیب شدن
اما مجدد مینویسم
این شخص فروشنده از روزی که اینجا این متن رو نوشتن دیگه غیبشون زده
سایتشون بالا نمیاد
http://colo-servers.com/ClientArea/clientarea.php
انجمن شکایت هم باید 100 تا اسپم بدیم تا مجوز ارسال تاپیک برامون باز بشه
برای همین امثال این آدم شیاد میتونن جولان بدن و تاپیک بزنن پول مردم رو جمع کنن بزنن به چاک
این پولا که پولی نیست اما نشون میده قیمتتون همینه بخاطر همین پولای ناچیز شلوارتون هم میکشید پایین
بچه ها این یارو دست بردار نیست ، انگار باز قصد کلاه برداری داره ، اینجارو ببینید ، یکی از دوستان امروز بهم خبر داد :
فروش ویژه سرور اختصاصی آمریکا،آلمان،هلند،فرانسه و...(دیتاگستر)
فایل پیوست 10567
کلاه بردارترین ادمی بود که دیده بودم
http://colo-servers.com/ سایت هم تعطیل
کلاه برداری بارز
ایشون سرورشون رو که پیش ما داشتند تمدید نکردند. سه روز قبل از پرداخت روزی 3-4 بار تماس و مسیج میدادیم یا فورا خاموش میکردن یا اصلا برنمیداشتن و بعد از ساعتها که مسیج دلیور میشد هم باز زنگ میزدیم برنمیداشتند . حتی ی تشکر خشک و خالی هم بابت سرویس و سرور خوبی که از ما داشتند نکردن . مهم نیست اینقدر از اینا دیدیم که دیگه برامون عادی شده - زنگ میزنیم به مشتری میگیم سرور اختصاصیتو مگه تمدید نمیکنی ؟ میگه نه واگذار کردم به من دیگه ربطی نداره - میگم یعنی چی ربطی نداره شما این ماه رو تمدید کن - بزار مشتریاتم وقت داشته باشن نه 4 روز مونده به تمدید بدون اینکه بهشون زنگ بزنی و ایمیل بدی و مسیج بدی بزاری بری - دیگه دیدیم داره به خودمون توهین میشه گفتیم اوکی هر جور صلاح میدونی ما هم با هزار جور دست لرزیدن دستمون میره روی آف کردن سرور و فرمت و فروختنش به کس دیگه - اما ادم باید وجدان داشته باشه !!!