پاسخ : آفر ویژه سرور اختصاصی در دیتاسنتر Synaptica - یک ماه رایگان
سلام دوست عزيز اگر وب سايت تون معرفي كنيد عالي ميشه تا از طريق سايت همه يز اناليز كنيم و خريد كنيم اين سايته نه Synaptica
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
آفرهای دیگه ای هم دارید برای 2 ماه
مثل CPU 6 - 8 - 12 Core Brand Xeon ya ... + 48 or 64GB RAM + Port 1 Dedicated - Share
سلام، خیر همکار گرامی، آفرهای فعلی روی 2 پردازنده هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
سلام دوست عزيز اگر وب سايت تون معرفي كنيد عالي ميشه تا از طريق سايت همه يز اناليز كنيم و خريد كنيم اين سايته نه
Synaptica
وب سایت synapti.ca هست که در حال راه اندازی هست. البته بنده 11 سال هست که دارم کار میکنم و دوستان و همکارانی در این انجمن هستند که حداقل 2 سال هست از ما سرور دارند.
با این حال اگر نیاز به اطلاعات بیشتر داشتید بفرمائید که خدمتتون شماره تلفن مستقیم بدم.
سلام جناب راستگو
بنده الان یه سرور از شما دارم . امکانش هست که سرورمو به این آفر شما آپگرید کنم ؟
ظاهرا این آفر شما خیلی مقرون به صرفه تر هستش
سئوال دوم اینکه شما آفر اجاره به شرط تملیک ندارین که بعد از پرداخت یه دوره مشخص مالکیت سرور رو برای مشتری تغییر بدین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
سلام جناب راستگو
بنده الان یه سرور از شما دارم . امکانش هست که سرورمو به این آفر شما آپگرید کنم ؟
ظاهرا این آفر شما خیلی مقرون به صرفه تر هستش
سئوال دوم اینکه شما آفر اجاره به شرط تملیک ندارین که بعد از پرداخت یه دوره مشخص مالکیت سرور رو برای مشتری تغییر بدین ؟
سلام،
این امکان هست. ولی متحمل جابجایی از سرور فعلیتون میشید. می تونید با تیکت هماهنگ کنید تا برای شما سرور آماه بشه.
اجاره به شرط تملیک خیر، ولی کولوکیشن + سرور اقساطی داریم که تقریبا همون معنی رو میده. مجددا خوشحال میشم در این مورد هم کمک کنم.
این سرور ها قابلیت مجازی سازی دارند؟
آیا هارد 2ترابایت ارتقا داده میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
این سرور ها قابلیت مجازی سازی دارند؟
آیا هارد 2ترابایت ارتقا داده میشه؟
بله این سرور ها قابلیت مجازی سازی دارند.
میتونیم براتون یک هارد 1 تربایتی اضافه کنیم که به 2 ترابایت افزایش پیدا کنه.
هزینه هارد ایرنترپرایز 25 دلار هست و هزینه هارد عادی 15 دلار ماهانه.
با سلام ببخشید آقای راستگو بنده هر چی تو سایت میخوام سفارش ثبت کنم نمی تونم یا مشکل از بنده هست که دانش کافی براش ندارم یا سایت لطفا راهنمایی بفرمایید
:">:">
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
با سلام ببخشید آقای راستگو بنده هر چی تو سایت میخوام سفارش ثبت کنم نمی تونم یا مشکل از بنده هست که دانش کافی براش ندارم یا سایت لطفا راهنمایی بفرمایید
:">:">
با تشکر
سلام
لطفا در سیستم my.hostpolis.com عضو بشید. با تیکیت با هم در ارتباط میشیم و ما سفارش رو براتون ثبت میکنیم.
درود
دلار به چه قیمتی حساب میشود؟
موفق باشید