از نظر کنار اومدن هم خیلی خوب با مشتری کنار میان.
من الان 300 تومان واسه سرور های اختصاصیم بهشون بدهکارم که نسبت به شناختی که بهم داشتند سرور ها رو بهم تحویل دادن.
قابل توجه اون دوستی که میگه 70 تومن پول من رو خوردن.
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر کنار اومدن هم خیلی خوب با مشتری کنار میان.
من الان 300 تومان واسه سرور های اختصاصیم بهشون بدهکارم که نسبت به شناختی که بهم داشتند سرور ها رو بهم تحویل دادن.
قابل توجه اون دوستی که میگه 70 تومن پول من رو خوردن.
سلام
ممنون از لطف شما .
بنده به دنبال بحث و دعوا نیستم اصلا .
به دلیل عدم پرداخت نبوده . به دلیل اشتباه فاکتور شما بوده . اگه میخواید هم شماره رهگیری و عکس صورت حساب پرداختی رو هم میذارم .
در ایران هم باب نشده و اصلا هم به فکر بازی با اعتبار شما نیستم . نظر و تجربمو گفتم و واسه حرفم هم سند دارم .
در مورد دیر تحویل دادن هم میخواید با عکس نشون بدم که شما اصلا تیکت ها رو چک نمیکنید ؟ و نه چندین ساعت بلکه چندین روز گذشته و جواب نمیدید ؟
در مورد ستل نشدن . زمانی که ستل هم نشه تراکنش با موفقیت ثبت میشه و پول از جساب ما کم مشه پس این هم دلیل نمیشه !
2 روز اول که بنده اصلا هنوز از شما سرور دریافت نکرده بودم!!! پول رو واریز کردم و 2 روز هم گذشت خبری نشد ضمن این که درخواست بازگشت پول هم دادم و شما باز هم جواب ندادید!!!
نمونه دیگر مشتری مداری شما !!!!
برای این که مدرکی جا نذارید اومدید اکانت ما رو کاملا از سایتتون پاک کردید !!!!
آقا احسان از دوستان شریف بنده هستند
تایید میشن
تا جای که بنده شناحت دارم از ایشان پول ارزش زیادی برای ایشان ندارد
همینطور که به پول ارزش نمیدن به مشتری هم ارزش نمیدن یه سرویس خریدیم یک ماه فقط گفتیم عجب قلتی کردیم
بنده خودم سرور مجازی ازشون گرفتم deltagostar.net@gmail.com / هم برای تست شخصیتی و هم پایداری به اصول سرویس دهی / بله تایید میشوند
با سلام
با ما همکاری دارند و طی شناختی هم که داریم تایید میشوند - مشکلی ندیدم.
یا حق
دوست عزیز ما به پول ارزش نمیدیم انسانیت برامون مهم است .
نظر شما هم مهم است .
در تمام همکارا از این مشکلات هست !
ما هم 100% نیستیم .
10% هم باشیم خدا رو شکر می کنیم
امیدوارم سرویس دهنده خوب و محبوب و مورد نظرتون رو پیدا کردید
زمانی که ما میزبان سرویس شما بودیم اگر در اون زمان قصوری از طرف ما دیدید من از شما معذرت خواهی می کنم
پایدار باشید
افشار
من 24 ساعته ازشون vps خریدم تایید میشند :D
به نظر اخلاق خوبی دارند