پاسخ : فروش وبسایت موزیک .سریال و فیلم با قیمت عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adminmusic
اینم بگم وقتی شما نمیدونستی موزیک چیه سریال چیه من سایت داشتمو کار میکردم اوکی؟...4تا فیام سریال که اونم از داخا سایتای ایرانی دانلود کردی گذاشتی فکر کردی شاهکاره؟؟؟
خلاصه بچه ها بقرآن این سایت دیگه هیچی نیست.4روز دیگه با این اوضاع دلار پول سرورها گرون شد نصف خرج خودشونم درنمیارن!... فقط اینجا عضو شدم که اطلاع بدم اینم به این خاطر که یه بار بنر گذاشتم واسه هفت پشتم بس بود...
تنها و تنها اطلاع رسانی کردم...
دوستان همیشه میشه با علم کافی همچین آدم هایی رو از تاپیک هاتون حذف کنید
سلام خدمت همه دوستای عزیز
من این سایت رو دیدم و از نظر محتوا جز سایت های دسته بندی میشه که بزودی ف*لتر میشه و اینکه چطور تا حالا ف*لتر نشده برام بسیار عجیبه
برای همه دوستان ادرس ارسال شد
واقعا برام عجیبه = چه ادم های خنگی پیدا میشن
یکی میگه نمی ارزه یکی میگه بزودی فی--لتر میشه
خوب اقایی که هیچی نمیفهمی سایت موزیک - فیلم معلومه فی--لتر میشه پس حتما بنده خر بودم که ادرس سایت رو 50 - 40 - 32 میزارم
واقعا واسه این مملکت باید قصه خرد که هرچی خنگ و نفهمه میاد در مورد چیزی که اصلا سررشته نداره حرف میزنه
این انجمن هم مثل اینکه صاحب نداره یکی میاد هرچی دلش میخواد میگه تایپک رو بهم میریزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m0123456
برای همه دوستان ادرس ارسال شد
واقعا برام عجیبه = چه ادم های خنگی پیدا میشن
یکی میگه نمی ارزه یکی میگه بزودی فی--لتر میشه
خوب اقایی که هیچی نمیفهمی سایت موزیک - فیلم معلومه فی--لتر میشه پس حتما بنده خر بودم که ادرس سایت رو 50 - 40 - 32 میزارم
واقعا واسه این مملکت باید قصه خرد که هرچی خنگ و نفهمه میاد در مورد چیزی که اصلا سررشته نداره حرف میزنه
این انجمن هم مثل اینکه صاحب نداره یکی میاد هرچی دلش میخواد میگه تایپک رو بهم میریزه
اولین شرط حضور توی فروم ها رعایت ادب اجتماعی و احترام به نظرات دیگران هست که متاسفانه توی گفتار شما وجود نداره
براتون متاسف هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farajian
اولین شرط حضور توی فروم ها رعایت ادب اجتماعی و احترام به نظرات دیگران هست که متاسفانه توی گفتار شما وجود نداره
براتون متاسف هستم
شما اصلا تایپکو خوندی مرتیکه؟
هرچی دهنشه به من گفته
*** و خر و الاغ و هزار تا کوفت دیگه
اصلا شما سر پیازی یا ته پیاز؟
آدرس رو وایه منم ارسال کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adminmusic
سلام من چندین ساله که با سایتای موزیک کار میکنم.بیصدا الان هبچ آماری نداره.من واسه تبلبغات تست کردم وبگذر روزانه 20.000 تاست مفتم نمی ارزه.الانم
هیشکی پول به سایت موزیک نمیده چون درآمدی نداره. چندتا عنوان فیلم سریال داره که گذاشتنش تو هر سایتی کاره یه هفته هست 1 میلیون نهایت میارزه. خواستم بگم همه بدونین
این بیصدا 10% بیصدا قبلی هم نیست آمارش
همیه این بنر هایی هم که زدن 90% سایتایی هست که ماله خوشونه....خر خودتوی بیصدا
اضافه کنم
مدیر سایت بیصدا چند کلمه دیگه حرف بزنی میام با عکس ومدرک اینجا نشون همه میدم که ببینن چه کاره هستی؟؟
همین دیروز هی s2a میدادی که بنری که 200 تومان قیمتش هست میدم 70 تومان.خوب بیچاره اگه دوست داری بگو عکس بگیرم بزارم همینجا.
حالا کسی که میخواد بخره خوب بخره بد بیاد همینجا بگه نظرشو.خوبی به این جماعت نیومده.
مدیر بیصدا شما حرف اضافی نزن تا همچیو نگفتم...اوکی؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adminmusic
سلام من چندین ساله که با سایتای موزیک کار میکنم.بیصدا الان هبچ آماری نداره.من واسه تبلبغات تست کردم وبگذر روزانه 20.000 تاست مفتم نمی ارزه.الانم
هیشکی پول به سایت موزیک نمیده چون درآمدی نداره. چندتا عنوان فیلم سریال داره که گذاشتنش تو هر سایتی کاره یه هفته هست 1 میلیون نهایت میارزه. خواستم بگم همه بدونین
این بیصدا 10% بیصدا قبلی هم نیست آمارش
همیه این بنر هایی هم که زدن 90% سایتایی هست که ماله خوشونه....خر خودتوی بیصدا
تصییح میکنم!!!
منظور از 20.000 آمار بازدید وبگذر بود!
آمار بازدیدکننده این سایت 6000 الی 7000 نفر یا آی پی هست...
کسی دوست داشت عکس دارم میدم...