پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sshiran
با عرض پوزش
من از اقای هوشیار سرویس دارم و میخوام چند نکته رو اینجا مطرح کنم که اگه خودشون حداقل اینجا میان ببینن و پیگیری کنن چون من که هیچ جوره نتونستم باهاشون در ارتباط باشم
اول اینکه شماره های که ما از شما داریم موبایل ها خاموش هستند که اگه مشکلی که میگید رو دارید قابل درک و قبول هست اما شماره ثابتی که ما از شما داریم و بنده امروز با اون تماس گرفتم به بنده گفتن شما مثل اینکه کلاه برداری کردید و جمع کردید و رفتید کار به شکایت کشیده و حتی مامور هم اومده و از این داستان ها من نمیخوام شایعه پراکنی کنم ولی گفتم در جریان باشید اگه به غیر از این هست شخصی که پشت تلفن به مشتری ها این حرف رو میزنه فقط باعث افزودن مشکلاتتون میشه .
از طرفی میگید رنج ایپی 5.9.195 مشکلی نداره و کار میکنه ولی از امروز اون هم قطع شده همچنین فاکتوری که بیشتر از یک هفته پیش صادر شده بوده برای سرویس من و من هم پرداخت کرده بودم دیروز متوجه شدم که اقدام به تمدید اون نکردید .
قصد جسارت و یا توهین ندارم ولی مشکلی که این وسط هست همه کاربران شما توی این انجمن عضو نیستند تا اطلاعیه که میگذارید رو ببینند از طرفی دامنه خودتون رو میتونید روی یک هاست و یا جای دیگه موقت بالا بیارید تا به مشکل کاربرا رسیدیگی تا اعتماد از بین نره یا حداقل یکی باشه که پاسخ گوی تلفنی و یا به هر نحوه دیگه ای باشه که بلا تکلیف نمونیم .
دوست ندارم این حرف رو بگم ولی من الان نمیدونم کی راست میگه کی دروغ [-(
من هم همین نظر رو دارم و با همون شماره ها چندین بار تماس گرفتم !
واللا از وقتی سایت ما قطع شد دیدیم اینقدر مشکل داره ایجاد میشه خودم شخصا دامین رو بر روی یک بک آپر یکماه پیش پارک کردم که جا داره همینجا از مدیریت طلاهاست دات کام تشکر کنم که برای پیدا کردن این نسخه پشتیبان من بسیار زحمت کشیدند .
اگه این نسخه رو من نداشتم رسما باید بدبخت می شدم !
امیدوارم امروز دوشنبه که دیتاسنتر باز هست بتوانید از طریق تلفن مستقیم یا تیکت به سرانجام این مووضوع برسید و سایر کاربران از جمله خودمر و از این مشکل آگاه سازید !
انشالله که همه چیز حل شود
با تشکر
افشار
بنا برا ایمیلی که به آقای هوشیار دیروز ارسال کردم ایشون زود جواب دادن و گفتن به احتمال زیاد امروز سایت شرکت بالا می آید
نیامده که هیچ من از ایشون درخواست یک سرور دیگر به جای سرور که با رنج 5.9.253داشتم را کردم و ایشون گفتن امروز به درخواست شما رسیدگی خواهد شد
باز هم ایمیل ارسال کردم مبنی بر اینکه چرا به درخواست من رسیدگی نمی کنند و تا به الان جوابی رو دریافت نکردم
امروز دوشنبه هست و پنج روزه سرور قطعه
جواب درستی را دریافت نمی کنیم
ایشون حتی از یک دیتا سنتر دیگر سرور جدید خریداری نمی کند تا حداقل کاربرانی نیاز ضروری دارد را در اختیارشان نمیگذارد
آیا واقعا حق ما این است که اینجوری برخورد شود با ما؟
آیا به خاطر بالا رفتن قیمت دلار سایت رو تعطیل و آی پی ها رو و سرور اختصاصی که از هتزر خریداری نموده اند کنسل نموده و مبالغی که از سرور های مجازی دریافت نموده اند به عنوان جبران گران شدن هزینه سرور ها باشد
قصدم توهین نیست مدرکی هم ندارم برای اثبات این حرف
ولی خوب صبر ما تموم شد دیگه
جواب می خواهیم
این مشکلات خیلی سخته، واقعا اکر ادم مسافرت هم باشه، واقعا رنج میده آدم رو.=((
امیدوارم شاهد همچین مشکلاتی از دیتاسنترها نباشیم و برای جناب هوشیار هم آرزوی موفقیت میکنم. اشنالله مشکلتون حل بشه.
کمکی از دست ما بر بیاد درخدمت خواهیم بود (از طرف بچه های الماس هاستینگ)
ارادت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boy67
بنا برا ایمیلی که به آقای هوشیار دیروز ارسال کردم ایشون زود جواب دادن و گفتن به احتمال زیاد امروز سایت شرکت بالا می آید
نیامده که هیچ من از ایشون درخواست یک سرور دیگر به جای سرور که با رنج 5.9.253داشتم را کردم و ایشون گفتن امروز به درخواست شما رسیدگی خواهد شد
باز هم ایمیل ارسال کردم مبنی بر اینکه چرا به درخواست من رسیدگی نمی کنند و تا به الان جوابی رو دریافت نکردم
امروز دوشنبه هست و پنج روزه سرور قطعه
جواب درستی را دریافت نمی کنیم
ایشون حتی از یک دیتا سنتر دیگر سرور جدید خریداری نمی کند تا حداقل کاربرانی نیاز ضروری دارد را در اختیارشان نمیگذارد
آیا واقعا حق ما این است که اینجوری برخورد شود با ما؟
آیا به خاطر بالا رفتن قیمت دلار سایت رو تعطیل و آی پی ها رو و سرور اختصاصی که از هتزر خریداری نموده اند کنسل نموده و مبالغی که از سرور های مجازی دریافت نموده اند به عنوان جبران گران شدن هزینه سرور ها باشد
قصدم توهین نیست مدرکی هم ندارم برای اثبات این حرف
ولی خوب صبر ما تموم شد دیگه
جواب می خواهیم
من که هیچکاره هستم، اما واقعا اگر توان صبر بیشتر دارید صبر کنید، چون این مشکلات اصلا قابل پیش بینی نیست.
ارادت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sshiran
با عرض پوزش
من از اقای هوشیار سرویس دارم و میخوام چند نکته رو اینجا مطرح کنم که اگه خودشون حداقل اینجا میان ببینن و پیگیری کنن چون من که هیچ جوره نتونستم باهاشون در ارتباط باشم
اول اینکه شماره های که ما از شما داریم موبایل ها خاموش هستند که اگه مشکلی که میگید رو دارید قابل درک و قبول هست اما شماره ثابتی که ما از شما داریم و بنده امروز با اون تماس گرفتم به بنده گفتن شما مثل اینکه کلاه برداری کردید و جمع کردید و رفتید کار به شکایت کشیده و حتی مامور هم اومده و از این داستان ها من نمیخوام شایعه پراکنی کنم ولی گفتم در جریان باشید اگه به غیر از این هست شخصی که پشت تلفن به مشتری ها این حرف رو میزنه فقط باعث افزودن مشکلاتتون میشه .
از طرفی میگید رنج ایپی 5.9.195 مشکلی نداره و کار میکنه ولی از امروز اون هم قطع شده همچنین فاکتوری که بیشتر از یک هفته پیش صادر شده بوده برای سرویس من و من هم پرداخت کرده بودم دیروز متوجه شدم که اقدام به تمدید اون نکردید .
قصد جسارت و یا توهین ندارم ولی مشکلی که این وسط هست همه کاربران شما توی این انجمن عضو نیستند تا اطلاعیه که میگذارید رو ببینند از طرفی دامنه خودتون رو میتونید روی یک هاست و یا جای دیگه موقت بالا بیارید تا به مشکل کاربرا رسیدیگی تا اعتماد از بین نره یا حداقل یکی باشه که پاسخ گوی تلفنی و یا به هر نحوه دیگه ای باشه که بلا تکلیف نمونیم .
دوست ندارم این حرف رو بگم ولی من الان نمیدونم کی راست میگه کی دروغ [-(
چقدر مشتری های جالبی داریم، چقدر راحت شایعه درست میکنند؛ اگر قصد شما شایعه پراکنی یا تهمت نبود قطعا این پست و نمیزدین!! امیدوارم هر چه زودتر مشکل وارز هاست حل بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3245
من که هیچکاره هستم، اما واقعا اگر توان صبر بیشتر دارید صبر کنید، چون این مشکلات اصلا قابل پیش بینی نیست.
ارادت
بله درست قابل پیش بینی نیست
آقای هوشیار محترم با این همه اعتباری که دارن با خریدن یک سرور اختصاصی می تواند مشکل بعضی از کاربران که احتیاج ضرور دارند را حل نماید اما این کار هم انجام نمی دهند
بعد از اینکه سرور ها درست شدن با یک تاپیک در این سایت می تواند تمامش رو به فروش برساند
5 روز سرور قطع باشه تمام مشتری هایی که با زحمت به دست آوردی دارن ترکت می کنن
حالا باز باید بگم صبور باشم
باشه ....
با سلام
اولا امیدوارم که مشکل همکار عزیزمون جناب هوشیار به زودی حل بشه تا پشت ایشون بعضی از مشتریایه (با عرض پوزش)نم نشناس فسلفه باز نکنن(امروز یکی توی یاهو هم برای بنده ....)
اما میخوام تعریف کلاهبراداری رو از نظر مشتریای هاستینگ یا سرور اینا بگم:
وقتی یکی از مکارای عزیز یه مشکلی براش پیش میاد برای سرورش یا برای خودش یا مثلا یه جایی 1ساعتی گوشیشو خاموش میکنه زود میگن طرف کلاهبرداری کرده و فرار کرده وپلیس بین المللی دنبالشه اخرین بار توی استرالیا دیده شده و تا حالا خبری نشده و....
نمیخوام بحث ادامه بدم اما کاش شمایی که نمیدونید کلاهبرداری چیه و ندیدید لاقل چندتا از این فیلم هارو بگیرید ببینید تا کمی معنی کلاهبرداری رو بفهمید
خلاصه ببخشید کمی تند حرف زدم من نمیخواستم چیزی بگم اما دیگه دیدم بعضی از مشتریایه وارزهاست واقعا نمک نشناسی میکنند
دوستان خواهشا شایعه پراکنی نکنید :| . ایشون خیلی کارش درست تر از این حرفاست که بخواد واسه چندغاز بذاره بره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boy67
بله درست قابل پیش بینی نیست
آقای هوشیار محترم با این همه اعتباری که دارن با خریدن یک سرور اختصاصی می تواند مشکل بعضی از کاربران که احتیاج ضرور دارند را حل نماید اما این کار هم انجام نمی دهند
بعد از اینکه سرور ها درست شدن با یک تاپیک در این سایت می تواند تمامش رو به فروش برساند
5 روز سرور قطع باشه تمام مشتری هایی که با زحمت به دست آوردی دارن ترکت می کنن
حالا باز باید بگم صبور باشم
باشه ....
میشه بدونم سرویس مورد نظر شما چه رمی بوده و چند ماهانه میدادید ؟
یا حق
دوستان عزیز پست که گذاشته شده رو دقیق مطالعه کنید من نمیگم اقای هوشیار کلاه برداری کرده صحبت من این هست گفتم حق میدم اگه مشکلی برای سرویس هاشون پیش اومده باشه گوشی های موبایل شون خاموش باشه ولی شماره تماس ثابتی که به عنوان شرکت دادن شخص دیگری پاسخ گو هست و میگند قضیه از این قراره و ملت زنگ میزنن حتی فوش شون هم میدن انجا هدف اینکه حقیقت مشخص شه حتی از دهن خود اقای هوشیار من خودم قبلا کار هاستینگ کردم و به مشکلات اشنا هستم چند صد هزار تومن ارزش بازی کردن با ابروی کسی رو نداره ولی تا شما هم بلاتکلیف نباشید حرف زدن در مورد این جور چیز ها خیلی اسون هست