پاسخ : گوگل و جي ميل فيلتر ميشوند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fasterhost
دوست عزیز شما درست میگید مهم صلاح کشوره و ما ایرانی ها بر عکس چینی ها هستیم وقتی همه اجناس خارجی میخرند توقع دارند که ایران پیشرفت کنه در چین 80 درصد اونا فقط از جنس چینی استفاده میکنن حتی اگر کیفیت اون از مشابه خارجیش کمتر باشه و همین عامل پیشرفت میشه ایران مثل ماشین بی بنزینه
عزيز صحبت سر مساله دين هست
نبايد قبول كنيم يه كافر و يك جامعه كفر به دين ما و پيامبر ما توهين كنه
تو دوست داري كسي به اعتقادات توهين كنه ؟ مسلما نه بايد در مقابل اين نمادهاي شيطان حركتي از خود نشان دهيم و من هم مي خوام كه عزيزان بحث هاي ضد ايراني و اسلامي نكنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
آقايون نگاه به اين عزيزاني كه اينقدر شلوغش مي كنن كنيد
تعداد پست هاشون را ببنيد ( كاسه داغ تر از آش)
بابا بذاريد ببينيم چي مي شه
صلاح كشور و دينمون بالاتره
شلوغش الكي نكنيد اينجا كاري به مسايل سياسي نداشته باشيد
اوني كه داره مي كوبه همه را بگه خودش براي مملكتش چكار كرده بابا خجالت بكشيد
واقعا کسانی که هیچ کاری نکردن حتی از اجناسی که یه ایرانی ساخته استفاده نمیکنن چه توقعی دارین خب ما ایرانی ها باعث پس رفت خودمونیم کشور آمان بعد از جنگ جهانی دوم چی داشت؟کشور ژاپن همین الان چی داره؟ اما چرا پیشرفت میکنن فقط بخاطر اینه که پشت مردمشون هستن فقط جنس داخلی فقط صادرات البته واردات هم دارن اما کم مصرفشون بیشتر داخلیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
عزيز صحبت سر مساله دين هست
نبايد قبول كنيم يه كافر و يك جامعه كفر به دين ما و پيامبر ما توهين كنه
تو دوست داري كسي به اعتقادات توهين كنه ؟ مسلما نه بايد در مقابل اين نمادهاي شيطان حركتي از خود نشان دهيم و من هم مي خوام كه عزيزان بحث هاي ضد ايراني و اسلامي نكنند
بله منم به شدت با این فیلم مخالفم منم میگم آزادیه بیان زمانی که آمریکا سایتی رو ***** میکنه از بین نمیره اما وقتی این فیلمو پخش نکنن از بین میره اینم شد دلیل همین فیلمو گذاشتن تو یوتیوب روز چهارم من رفتم دیدم 5 ملیون بازدید داشته جایه تاسف داشت که کسی اینقدر با یه دین مشکل داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
راستی دوستان اینا به کنار اینکه نماد چیکار کرده به کنار
اینکه گوگل و جیمیل *****ه به کنار
اینکه رتبه فیس بوک رو ما ایرانیها تو همین تابستون بردیم بالاتر از گوگل به کنار
ولی اینجارو ببینید و لذت ببرید
قیمت گرم 18 عیار 994875
قیمت دلار-بازار 24720
قیمت یورو-بازارتهران 32250
این دلیلش اینه که دولت به فکر سود خودشه هر سال تعداد زیادی پول بی پشتوانه چاپ میکنه و پول بی پشتوانه هم مثل کاغذ باطلس
واقعا برای مردمم متاسفم
هنوز مردم ایران تو قرون وسطی موندن
زمانی که جنگ سره دین بود
البته مفصر ما نیستیم ولی اگه یکم به عقلمون رجوع کنیم میتونیم فرهنگمو ببریم بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
دبير کارگروه مصاديق محتواي مجرمانه از فيلتر شدن قريب الوقوع گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از سايت وبگردي 2030 دکتر خرم آبادي دبير کارگروه مصاديق محتواي مجرمانه در گفتگو با خبرنگار وبگردي 2030 از فيلتر شدن سايت آمريکايي گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر خبر داد.
خرم آبادي در توضيح خبر فوق گفت: به دليل درخواستهاي مکرر مردمي، سايت گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر در سراسر کشور فيلتر ميشوند.
وي در خصوص مدت زمان فيلتر اين سايت نيز گفت: گوگل و جي ميل تا اطلاع ثانوي در سراسر کشور فيلتر خواهند شد.
گفتني است اقدام سايت گوگل در انتشار فيلم موهن عليه پيامبر اعظم در روزهاي گذشته و اصرار اين سايت به سياست آمريکايي در عدم برداشتن اين فيلم سبب شده تا اعتراضات گستردهاي نسبت به اين فيلم صورت بگيرد و در نهايت با درخواستهاي مکرر مردم مسلمان ايران، دسترسي به اين سايت در سراسر کشور تا اطلاع ثانوي مسدود شود.
جیمیل برای من باز نمیشه ، دارم از چیز چیز میکنم
از همین جا از همه دست اندر کاران این پروژه عظیم ملی تبریک میگم
و میگم این است خودروی ملی=))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaryaHost
واقعا برای مردمم متاسفم
هنوز مردم ایران تو قرون وسطی موندن
زمانی که جنگ سره دین بود
البته مفصر ما نیستیم ولی اگه یکم به عقلمون رجوع کنیم میتونیم فرهنگمو ببریم بالا
خب اونا همینو می خوان متاسفانه خیلیا هستن که بدون دلیل و مطالعه اینجا صحبت میکنن واقعا خیلی بده اونا می خوان ما به جون هم بیوفتیم و از ابزار هایی استفاده میکنن که شاید ناشایست باشه و همچنین مردم هم باور میکنند شما کتاب سینوهه رو بخونید آخرین حد دورویی رو متوجه میشید
درود
اخطار دادن که حق حرف سیاسی نداریم ، درسته ولی نمیشه همه را خفه کرد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fasterhost
خب اونا همینو می خوان متاسفانه خیلیا هستن که بدون دلیل و مطالعه اینجا صحبت میکنن واقعا خیلی بده اونا می خوان ما به جون هم بیوفتیم و از ابزار هایی استفاده میکنن که شاید ناشایست باشه و همچنین مردم هم باور میکنند شما کتاب سینوهه رو بخونید آخرین حد دورویی رو متوجه میشید
کاملا درست میگین
ولی من میخوام یه چیز دیگرو بگم
مردم ما تو دوره ی دینی گیر کردن و واسه همین چند صد سال از بقیه دنیا عقبیم
ولی هیچکس اینو نمیخواد قبول کنه و میگه اینا مقدسات و غیره هست
نصفه حرفامو نمیتونم اینجا بگم چون جونمو دوست دارم
فقط یه سوال دارم ازتون
وقتی به کوروش بزرگ توهن شد چرا از این کارا نکردید؟ چرا اعتراض نکردین هان؟