پاسخ : علت ارزانی سرورهای مجازی کشف شد ! :| ( به قول ارشمیدس یافتم ... یافتم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
تاپیک اسپم ( دلیل: بحث تکراری و بی نتیجه به دفعات متعدد در انجمن) . در پایان هم قفل و حذف ...;)
شما مدیر شدید جدیدا ؟ :) ...
مدیر ها مثل شیر بالا سره انجمن هستند...این تاپیک هم دیدند...پس شما در جایگاه نظر دادن در مورد تایک نیستی که اسپم هست یا نه !
--------------------------------------------------------------------
از کاربران دیگه یه خواهشی دارم اینه که به جون هم نیوفتند ... ادب رو همونطور که تا اینجا حفظ کردند هم چنان حفظ کنند...
شخصا هدف من از زدن تاپیک شروع و تبادل نظر در مورد قیمت ها و صحبت هایی که شد نبود...اما خوب داره تبادل نظر انجام میشه که بد نیست...امیدوارم افراد تازه کاری که در این تاپیک پستی نمیدن و فقط می خونن مقداری به فکر فرو برن...
عزیزانی که وارد این کار شدید .. پیرو صحبت های آقای RezaFH که خیلی ارادت داریم خدمتشون...
با این وضع کار کردن نه خودتون سود درست حسابی میکنید ....نه میگذارید بقیه درست کار کنن...به والله قسم ماهی 100 یا 200 یا 300 تومن پول نیست که داری در میاری و خیلی خوشحالی (از قبال سرورهای KIM و OVH و HET) ... داری از زندگی ایت میزنی و روزی حداقل 18 ساعت پای کاپیوتر نشستی ...بعده ها مطمئن باش حسرت این وقت هایی که گذاشتی رو میخوری
رضا جان راست می گفت...زمانی که دلار 1100 تومن بود ...سرورهای 12 گیگ singlehop حدود 275 دلار در میومد ...سرور 256 هم ماهلی 18 تومن بود تا 25 تومن !
اما الان واقعا جای تاسف داره ...
یه کم به فکر باشید. امیدوارم همیشه در زندگی موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
سلام
البته همه این کار رو نمیکنند
بیشترین دلیل مربوط به سرورهای مفتاد تومنی hetzner و kimsufi هست
وقتی یک سرور با 16 گیگ رم و چند ترابایت هارد و آی پی به اندازه کافی، زیر 200 تومن در میاد
دلیلی برای ارائه قیمت هم سطح مایی که چند برابر این هزینه میکنیم نمیمونه!
یه حساب کتاب ساده
16 گیگ میشه 32 تا vps با رم 512
200 تومن رو تقسیم بر 32 کنیم میشه 6250 تومن
حالا اگه 512 رو بیان 25 تومن بفروشن سود کردن
7 تومن هم بفروشن باز سود کردن ;)
با سلام
میتونیم بریم از رد سرور بگیریم ولی کسی نخره به خاطر گرونی! چون یک بار تست شده هیچکی نخریده!
ارزون که باشه روزی 100 تا سفارشم میاد!
برای همینه فروش وی پی اس با قیمت بالا و کیفیت بالا بذارید هیچ کی نمیخره!
بعد با قیمت کم و کیفیت متوسط حمله میکنند!
فروشنده ها هم پناه میبرن به سرور های ارزون تا بلکه بتونن فروش خوبی داشته باشن!
یک مدت از خود دیتاسنتر اصلی ovh سرور با پورت 10 گیگ خریداری شده بود! قیمت ها بالا بود یک نفرم نخرید!
ارزون بدید میخرن! گرون بدید نمیخرن!
چیکار کنیم خوب باشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
این تعرفه شماست
cloud vps 1024
ram:1024
cpu: 3 core
hdd: 60gb
bw:5 tb/m
ماهانه 40 تومان
----
پس ما ارزون میدیم شما که سوپر ارزون فروشی من مچین سروری رو به مشتری زیره ماهی 80 تومن نمیدم دوست عزیز اونی که تو سایت ما دیدی و میگی ارزونه سخت افزارش نصف اینم نیست
موفق باشید
سلام
بستگی داره سرور های کلود رو چجوری تحلیل کنید
من فک کنم شما و روبینا جان منظورمو از کلود متوجه نشدید با اینکه تصمیم دارم کلا کلود رو ور دارم ولی اگه نیاز دارین ببینین منظورمون از کلود چیه لطفا پ.خ بدین تا روشن بشه موضوع و مشخص میشه که این قیمت درست هست
موفق باشید
اقا اینجوری نمیشه
حالا من و یا اقای x پایین یا بالا میدین اون فعلا به کنار
الان مشکل اینکه : من قیمتامو بردم بالا 1 ماهی هست که بردم و نتیجش : 50 درصد یوزرا رفتن و فروش جدیدم نداشتم
خوب چاره چی هست؟ تا زمانی که یک سری ها قیمتشون پایین هست واقعا باید چیکار کرد؟
واقعیت اینکه کسی واسه سرور پول نمیده ولی اگه یک رستوران خدا تومانی هم باشه حاظره خودشو بکشه پولاشو جمع کنه بره اون رستوران فقط برای یک بارم که شده !
واقعیت اینه دیگه ! کاریشم نمیشه کرد مگر اینکه همگی با هم قیمترو ببریم بالا تر که مشتری مجبور بشه بخره اونم 100 تا تاپیک خورد ولی هیچ نتیجه ای نرسید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
اقا اینجوری نمیشه
حالا من و یا اقای x پایین یا بالا میدین اون فعلا به کنار
الان مشکل اینکه : من قیمتامو بردم بالا 1 ماهی هست که بردم و نتیجش : 50 درصد یوزرا رفتن و فروش جدیدم نداشتم
خوب چاره چی هست؟ تا زمانی که یک سری ها قیمتشون پایین هست واقعا باید چیکار کرد؟
واقعیت اینکه کسی واسه سرور پول نمیده ولی اگه یک رستوران خدا تومانی هم باشه حاظره خودشو بکشه پولاشو جمع کنه بره اون رستوران فقط برای یک بارم که شده !
واقعیت اینه دیگه ! کاریشم نمیشه کرد مگر اینکه همگی با هم قیمترو ببریم بالا تر که مشتری مجبور بشه بخره اونم 100 تا تاپیک خورد ولی هیچ نتیجه ای نرسید
موفق باشید
آقا اینجوری نگید! نگید که اینجوری نمیشه و این جور حرفا!
دنبال چاره بگردید!
اینجوری هی دارید مشکل رو میگید فقط!
به قول معروف دنبال نون بگردین که خربزه آبه!
ما که اندازه ی اظهار نظر جلو اسایتد نیستیم ولی فکر شیطانی من میگه هکشون کنیم! >:)
دور از شوخی اگه اینا نتونن تو wht فعالیت کنن فضا درست میشه !
حداقل قدم اولشه!
اینجوری که نمیشه!
بازار مارو دارن نابود میکنن!
اگه اینجوری باشه خب همه باید بکشیم کنار بریم سره ساختمون کار کنیم که!
اگه wht یا یه چیزی کیفیت سرور هارو ببینه و گرید بده و حداقل نذاریم اینجا که میشه گفت بورس اصلی هاستینگ و سرور هست بیان سرور در پیتی بفروشن!
این جای تاآآآاااااسف داره!!!
سلام
قصد شرکت نداشتم ولی همه این مشکلات زمانی حل میشه که خود انجمن قیمت پایه ای برای سرورهای مجازی تعیین کنه و جزو قوانین اضافه کنه و اگر خلاف اون در تاپیک فروش دیده شد تاپیک رو حذف کنه...
در مورد قیمت هم وقتی متاسفانه فروشنده و خریدار همه چیز سرور رو با رم خلاصه میکنه تکلیف کار مشخص هست...نوع هارد نوع پردازنده پورت سرور اصلا خیلی با چیزی که اصل قضیه هست فاصله پیدا شده...
و با این شرایط بازار وقتی هزینه سرور دو برابر شده و سرور خالی هست به مرور همه مجبور میشند سرور رو ارزون بدند چه بسا داریم میبینیم خیلی از فروشنده هایی که قبلا به قیمت استاندارد میدادند الان .......
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
سلام
قصد شرکت نداشتم ولی همه این مشکلات زمانی حل میشه که خود انجمن قیمت پایه ای برای سرورهای مجازی تعیین کنه و جزو قوانین اضافه کنه و اگر خلاف اون در تاپیک فروش دیده شد تاپیک رو حذف کنه...
در مورد قیمت هم وقتی متاسفانه فروشنده و خریدار همه چیز سرور رو با رم خلاصه میکنه تکلیف کار مشخص هست...نوع هارد نوع پردازنده پورت سرور اصلا خیلی با چیزی که اصل قضیه هست فاصله پیدا شده...
و با این شرایط بازار وقتی هزینه سرور دو برابر شده و سرور خالی هست به مرور همه مجبور میشند سرور رو ارزون بدند چه بسا داریم میبینیم خیلی از فروشنده هایی که قبلا به قیمت استاندارد میدادند الان .......
با تشکر.
اگه همه قیمت هارو بیارن بالا این مشکل اتفاق نمیافته!
من اینو خوب فهمیدم اعتراض به ارزانی یا قیمت کالا تو ایران کلا بی فایده اس و وقت تلف کردنه !
:78: فک کنم تنها جایی تو ایران که سره ارزون بودن یه چی بحث میکنن اینجا باشه تو همه صنفا از گرونی شکایته اینجا از ارزونی =))
@میزبان دانلود
کاری به کلودبودن نبودن ندارم شما عده ا کردی گرون کردی و من دارم ارزونتر میفروشم منم بهتون ثابت کردم شما هنوزم داری ارزون میفروشی در مقابل قیمت ما حالا بیخیال این بحث بشو برادر من از اولم گفتم هرکی هرچه قد دوست داره میفروشه
اقایون چرا الکی امید میدین؟؟
مدیرا اینجا نمیخان اصلا تو این بحث نطر بدن جالا شما میگی انجمن و قانون و اینکه قیمت حدودی تعیین کنیم ؟
این مشکل حل شدنی نیست ببینین من تو چنتا ازین تاپیکا شرکت کردم پس الکی امید ندین این مشکل حححححححححححل ششدددنییی نییییسسستتت
اقا اصلا اینجا همه ببرن بالا شما میخای جلوی گوگل رو بگیرین؟!!
تنها راهی که هست با توجه به قیمت به یوزر سرویس بدین من به این نتیجه رسیدم تو ایران کلا خیلی ها خیلی چیزا حقشونه ....(ببخشیدا ولی وقتی یوزر خودش نمیخاد ما مگه مجبوریم سرور با کیفیت بدین بهش؟اصلا هیچ دلیلی نداره به یوزری که رم 1 رو 12 تومن میخاد منابع اختصاصی داد(بدون تعارف گفتم معمولا حقیقت تلخه به یک سریا بر نخوره لطفا )
موفق باشید