پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
من بعید میدونم شما بتونید از همه ی 48 گیگ رم و همه ی میزان cpu استفاده کنید!!!
شما که سرور دستتون هست میتونید ببنید خودتون تست فرستادم
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
بله
فقط چند سوال که به همه ی بحث ها خاتمه داده بشه
- سرعت دانلود روی وی پی اس همش همین اندازه که من تست کردم میمونه؟
- سرعت و کارایی سرور همیشه ثابت هست؟
- کیفیت سرور رو تضمین میکنید که همیشه به همین صورت باقی بمونه؟
جواب تک تک سوالات رو بدید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
INJ3CT8R
با سلام خدمت شما،
منم یه کاربر تازه هستم و قصد خرید vps دارم. اگه ممکنه برای بنده هم اکانت تست رو ارسال کنید...
ممنون...
یه 50 گیگ ارسال شد
سلام
خسته نباشید
اگه میشه یک تست هم به من بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اقا اول اینکه سلام
دوم اینکه برای ما هم تست بدید
سوم اینکه این 48 گیگ و 24 کور سی پی یو شیر هست دیگه ؟
چهارم اینکه ایشون کاملا تایید می شوند
50 گیگ جهت تست ارسال شد
بله عزیز بصورت شیر بین کاربران تقسیم میشود
آقا به من هم تست بدید. میخوام یه فایل 8 گیگ رو بکنم 1 گیگ. یه compress فوق فشرده
ببینیم سرور دووم میاره؟
اقا منم میخوام واسه من هم بفرستید
دوستان یکی یکی برای همه ارسال میشود هم یکسری مشترهای خودمون درخواست دارن میدن هم یوزرهای فورم
این مورد بیشتر برای تست برنامهات و نیازهای کاربران هست و مواردی که روی سرور نیاز دارند همچنین رفع مشکلات احتمالی
سرور اصلی بصورت مستقیما روش ویندزو ریخته خواهد شد در حال حاضر این بصورت مجاززی نصب شده بدیل دسترسی که از طریقمجازی به سرور داشتم
سلام
جالبه
اول این که یه تست هم برای من ارسال کنید ممنون میشم
دوم این که وقتی یه کاربر مثلا داره از 2 گیگ رم استفاده میکنه کاربر دوم چطور میتونه از همه 48 گیگ استفاده کنه؟
برای سی پی یو هم به همین صورت
1 فایل پیوست
فایل پیوست 7869
الان که سرورتون کاملا خالی هست با زیپ کردن 1 فایل cpu به 40 درصد میرسه