پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اگر پنلی پیدا بشه که همه اینارم نداشته باشه و فقط مصرف پهنای باند سرورهارو نشون بده اون کامله :) که متاسفانه اصلا وجود نداره
SolarWinds virtualization manager امتحان کردی؟ :71:
30 روز رایگان - لایسنس شروع از 2995$ !!
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
=))
Virtualization Manager | SolarWinds
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
عزیزم ریدایرکت میشه به 404 نگگرفتی موضوعو ؟
تاپیک این بنده خدارم خراب کردیم من پستامو حذف میکنم پ خ بده
چیزی ریداریکت نمیشه.. :)
دوست عزیز ریدایرکت نمی شه برای انکه با ای پی ایران داری نگاه میکنی سایت solarwinds برای داخل کشور صفحاتش باز نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h.yousefpour
دوست عزیز ریدایرکت نمی شه برای انکه با ای پی ایران داری نگاه میکنی سایت solarwinds برای داخل کشور صفحاتش باز نمیشه
اصلاح : دوست عزیز ریدایرکت نمی شه= میشه برای انکه با ای پی ایران داری نگاه میکنی سایت solarwinds برای داخل کشور صفحاتش باز نمیشه
- بله برای آیپی داخل کشور بسته هست در اصل و ریدایرکت میشه.
یا حق
بالاخره چی شد دوستان؟
این ماژول رو تایید می کنید؟
ایشون دیگه فروش دارن اصلا؟ سایتشون که گویا در حال حاضر برای من لود نمیشه
سلام
شماره موبایل خودتان برای ما ارسال کنید ولی هرچه روی لینگ خرید کلیک میرنم هیچ سایت برام باز نمیشه
سلام عزیز شماره تلفن پ.خ می کنید
سلام در حال انتقال سايتيم ك سايت بالا نمياد فردا اوكي ميشه
شرمنده پشتيباني تلفني نداريم ولي ياهو در خدمتم ( چون همين الان از گوشيم متنفر شدم واي به حالم اگه تل بدم به دوستان )
ماژول هم براي خيلي از دوستان نصب كردم ولي نميدونم چرا دوستان لطف ندارن بيان تو تاپيك اعلام كنن
بنده چند ماه پیش از این ماژول استفاده کردم ؛ اما بعد به دلیل اینکه نیاز به نسخه 5.2 php داشتم دیگه قسمت نبود از ماژولشون استفاده کنم .
ماژول نسبتا" سبکی بود .. کاربران فوق العاده راضی بودن .
تایید میشند ;)