با سلام
لطفا لینک سفارش این سرور را به همراه قیمت امروز سفارش اعلام بفرمائید.
D6-370: Quad Core 3.20Ghz Entry; 2 x SSD or SAS; 16GB RAM; 1Gbps
با سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
لطفا لینک سفارش این سرور را به همراه قیمت امروز سفارش اعلام بفرمائید.
D6-370: Quad Core 3.20Ghz Entry; 2 x SSD or SAS; 16GB RAM; 1Gbps
با سپاس
سلام
قیمت این سرور برای امروز چقدر میشه حدودا ؟
D6-370: Quad Core 3.20Ghz Entry; 2 x SSD or SAS; 16GB RAM; 1Gbps - £47.50 per month for 3 months
نحوه برخورد با abuse ، هک و سپم به چه صورت خواهد بود ؟
با ریپورت DMCA چطور برخورد میشه؟
این سرور با Esxi 5 و RIPE /28 چقدر طول میکشه تحویل بدید ؟
ببخشید اگه تعداد سوالات زیاد شد :d
ویرایش : چون احتمال میدم این آفر امروز یا فردا تموم بشه تیکت زدم تا سریع تر به نتیجه برسم و سفارش بدم
سلام
175000 تومان
ابیوز ها وقتی برای شما ارسال میشود فقط باید جواب دهید تا برای دیتا سنتر ارسال شود در صورت عدم پاسخ از سوی شما سرور موقت بسته میشود اما با یک پاسخ ساده مشکلی پیش نمی اید
با اینکه فایل هاستینگ های بزرگی چون آپلود باز را میزبانی میکنیم تا به حال گزارشی نبوده از dmca
تحویل سرور به گفته دیتا ینتر یک تا دو روز اما کمتر از یک روز تحویل میدهند
موفق و پیروز
با اجازه ی ایجاد کننده ی تاپیک
والا ما حدود 12-13 هزار تا فایل داریم که فکر کنم 99% خلاف قوانین هست، مشکلی نبوده تا به حال، دو بار فقط برای اهنگ Abuse Report اومده که اسم رو عوض کردیم و Index قرار دادیم توی پوشه ها دیگه مشکلی نبوده
به تورنت هم گیر میدهند :ییی
====================================
اقا یک سرور مثل اونی که الان دارم با پورت 10 و غیره بخوایم حدودا چند در میاد؟؟ (البته اگر هنوز این افر تموم نشده)
در ضمن پوند پرداخت می کنم :)
باسلام
سه ماه اول ماهی 589پوند و بعد از سه ماه ماهی 639پوند. ولی پهانی باند 100ترابایت روی پورت 10گیگ دارید.
طبق اعلام دیتاسنتر مشکلی با تورنتهای خصوصی ندارند.نقل قول:
البته فکر می کنم فقط وقتی گزارش داده بشه گیر میدن
قبلا از این دیتاسنتر سرورمجازی داشتم از تورنت های خصوصی استفاده می کردم هیچ مشکلی بوجود نیومد
موفق باشید
سلام دیروز 1 سرور تهیه کردیم الان 2 تا هارد 600داره امکان افزایش هارد دیگه وجود نداره؟یعنی نمیشه هارد دیگه ای اد کرد؟!
اقا یه سوال
من یه سرور برای 4 شنبه میخوام
الان میخوام ببینم میشه سفارش داد و موعد تحویل را بهشون گفت که در تاریخ فولان بهمون تحویل بدن یا نه ؟
تاریخ شروع و تحویل هم 6 سال دیگه نمیخوام که نشه:) فوقش 7 روز دیگه !
الان موندم این طرح کی تموم میشه برا این میگم ، پیشنهادی دارین ؟