این تاپیک مال سال 2009 بوده بعداز این همه مدت برای چی این تاپیک کشیدن برون
نمایش نسخه قابل چاپ
این تاپیک مال سال 2009 بوده بعداز این همه مدت برای چی این تاپیک کشیدن برون
بله گویا حق با شماست!
من به این دلیل که تاپیک جزء آخرین ارسال های امروز بود پاسخ دادم :))
از نظر من وردپرس بهتره
شما به یه قال جدید و سئو حرفه ای میتونید کاره خودتونوحرفه ای شروع کنید
بر فرض اینکه مال 2000 بوده
مگر چیزی از اهمیت موضوع کاسته میشه؟
ماهم همچین مشنگ نیستیم که ندانیم داریم کجا پست میدهیم
نمیدانم این فرهنگ چگونه توی مخ ماها کوبیده شده که تاپیک قدیمی نباید بهروز بشه
خوب اگر چنین استدلالی درسته باشه که فاتحه انجمنها خوندست
انوقت شاهد 100 ها تاپیک موازی با یک نام و محتوا خواهیم بود
سلام
من ميخوام يه سايت دو زبانه راه بندازم كدومو پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون
سلام
کاملا موافقم هر چیز قدیمی را که آدم دور نمی ندازه به صرف قدیمی بودن اگه اینطوره باید ما پدرمون و پدربزرگمون و همچنین مادرمون و مادر بزرگمون را بندازیم دور نه عزیز طلا همیشه ارزش خودش را داره
---------------------------------------------------------------------------------------------
ببینید به من کارم طراحی قالب برای کلیه مدیریتهاست از وردپرس و دیتالایف و جوملا گرفته تا انجمن ها بگذریم . قبلا کمی وردپرس ضعیف بود ولی الان به جرات با داشتن نزدیک به 60 هزار افزونه بزرگترین و قوی ترین سیستم مدیریت محتوا است می تونید امتحان کنید تنها سیستمی هست که توی لوکال آپدیت می شه بقیه چی باید دانلود کنی و بذاری توی حلقش اونم شاید درست در بیاد و خوب آپدیت بشه یا نه شما نود32 را چطور به روز می کنی وردپرس سریع تر توی لوکال آپدیت می شه
شما توی تاپیک های هک و امنیت بگردید هیچ وقت هسته وردپرس مشکل امنیتی نداشته اگه می بینید نسخه جدید می یاد به خاطر این هستش که در بقیه زوایا داره به روز می شه بقیه سیستم ها را هم نگاه کنید و باگهاشون هر یک ماه یک بار پیدا می شه
وردپرس بدون افزونه هم دارای سئو قابل قبولی هست ولی بقیه سیستم ها را باید 12 ماژول و مامپونت نصب کرد تا شاید توی جستجوگرها پدیدار بشه
در مورد قالب هم باید گفت برای همه سیستم ها می شه بهترین قالب را زد متاسفانه چون طراح قالب وردپرس خوب وجود نداره می گیم قالبش وبلاگ گونه هست و گرنه وردپرس را می شه عالی کرد می تونی به راحتی از فلش استفاده کنی می تونی از همه چی استفاده کنی وردپرس به گفته اونا که چیزی حالیشون هست پرنده آزادی هست که می تونه همه جا بپره بدون محدودیت
من وردپرس را توصیه می کنم
درضمن سایت من با وردپرس هست می تونید نگاه کنید
هر قالبی چه جوملا و یا هر مدیریت دیگه هم به وردپرس تبدیل می کنیم
خب جوملا نسبتا کارۀیی بالاتری داره دوست عزیز ولی من خودم به شخصه وردپرس رو ترجیح میدم
اگه داخل سایتهای خارجی هم سرچ کنی اکثرا وردپرس رو استفاده می کنن چون سئو بهتری داره
بله در عمل دقیقا حرف شما درسته ولی اگر ما با افزونه های وردپرس آشنا بودیم بیشتر وردپرس کار می کردیم
مثلا افزونه emember یک افزونه ای هست پولی ولی خیلی کارا را که توی وردپرس نیازه انجام می ده ولی تا حالا من توی سایت های ایرانی نامی ازش نشنیدم
دوستان عزيز كسي جواب منا نميده
من ميخوام يه سايت دو زبانه راه بندازم كدومو پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون