پاسخ : فروش سرور مجازی آنلاین سرور تا 50 درصد تخفیف ماه اول آی پی از اینگلیس(آماده تحویل)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s4ghar
سلام دوست عزیز
خسته نباشی
میخواستم بدونم که وی پی اس 1گیگ بگیرم ازتون
من چی چی روکسی میدم
چند تا یوزر همزمان آنلاین ساپورت میتونه بکنه بدون افت سرعت؟
تا حالا تست نشده اما به صورت آنلاین فکر کنم 40-50تا مشکلی نباشه
چون red call کاربران وصل میکنن همراه با اون کار 40-50 تا کار بر هم red call میکشن
پاسخ : فروش سرور مجازی آنلاین سرور تا 50 درصد تخفیف ماه اول آی پی از اینگلیس(آماده تحویل)
سلام آقای عیسی لئ... ایمیلم رسید دستتون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azad Web
سلام آقای عیسی لئ... ایمیلم رسید دستتون؟
دوست عزیز خیلی وقته جواب دادیم به ایمیل شما بهتره همون جا پیگیری کنید
سرور جدید هم آماده شده است
هم اکنون اماده ارائه به شما عزیزان می باشد
تایید میشن کیفیت سرور و سرعت تحویل بسیار عالی هستش پشتیبانی و برخورد با مشتری هم واقعا خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saleh0n
تایید میشن کیفیت سرور و سرعت تحویل بسیار عالی هستش پشتیبانی و برخورد با مشتری هم واقعا خوب
شما لطف دارین قربان
وظیفه ماست
دوستانی که سرور سفارش میدهند لطفا قسمت سرویس های من رو پس از سفارش چک کنید چون اطلاعات در جزئیات سرور شما قرار خواهد گرفت
سرویس ها تحویل داده شد
اگر کسی سفازش داده تحویل نگرفته لطفا تیکت بزنه تا سریع تحویل بدیم (اما همه تحویل گرفتن)
سرویس هایی که تحویل گرفته نشده بود تحویل داده شد
آماده ارائه خدمات برتر به مشتریان عزیز هستیم