کاملا تایید میشن .
تا حالا دو کار تبدیل PSD به Html ، چهار بنر ، و 1 طراحی PSD برای بنده انجام دادن و از همشون راضی هستم .
نمایش نسخه قابل چاپ
کاملا تایید میشن .
تا حالا دو کار تبدیل PSD به Html ، چهار بنر ، و 1 طراحی PSD برای بنده انجام دادن و از همشون راضی هستم .
سلام ببخشید من نمیخواستم اینجا پست بدم ولی متاسفانه از بد قولی و جواب ندادت خوشم نمیاد .
ممکنه شما هم مشکلی داشتید قبول ولی میشه با یک ایمیل اطلاع دهید !!
من مجبور شدم قرادادم رو کنسل کنم به خاطر این تاخیر !
نمیدونم چرا این بار سبزواری اینقد بد قول شدن !
کار جدیدی که تحویلشون دادم قرار بود 3 روزه تموم شه اما 12 روز شده و نه جواب تلفن میدن نه پاسخ میل رو ! ا
انلاین هستن توی جیمیل اما پاسخی نمیدن !
سلام
به ایمیل ما هم جواب نمیدن متاسفانه!قرار بود 24 تا 48 ساعته کار رو تحویل بدند که الان 6 روز گذشته,ما هم چندین جا بنر رزرو کردیم و الان لَنگ بنر هستیم
دوستان کار کردن با آقای سبزواری مشکلات خاص خودش رو داره الان ما 70 هزار به ایشون پرداخت کردیم یه قالب رو فارسی کنند قرار بوده 3 روزه این کار انجام بشه الان 1 ماه و نیم هست که ما منتظر فارسی سازی هستیم و ایشون گوشیشون خاموشه جواب میل نمی دن یاهو هم دیگه آنلاین نمیشه یک بار به مدت یک ماه پیداشون نبود بهشون اعتماد کردیم باز این مشکل پیش اومد آدم از یه سوراخ 2 بار نیش نمی خوره اگر کسی سند خواست سند واریز به حساب و این مسائل بگه که بگذارم متاسفانه دیگه ایشون دلسوز کار نیست و دیگه مشتری براشون اهمیت نداره احساس مسئولیت 0 تعهد کاری هم به همین شکل هست تصمیم دیگه با خودتون
ایشون اگر بد قولی و ساپورت ضعیف رو از کارش حذف میکرد کارشون 20 بود اما الان به زور میشه 0 بهشون داد باز هم بنده چون 1 ماه و نیم هست منتظرم گفتم به دوستان که فکر کار خودشون رو بکنن ;)
سلام ... محمد جان خارج از موضوع دوستیمون این رسمش نبود ... اگر نمی ر30 کار انجام بدی بگو انجام نمی دم تا دیگرن تکلیفشونو بدونن ! [-(
چند بار بخاطر بدقولی تو آبروم پیشه مشتریا رفته... :-|