راستی این سحر خانوم هم انگار قبلاً کارمند شرکت میهن هاست بوده :)
پروفایل شخصی
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی این سحر خانوم هم انگار قبلاً کارمند شرکت میهن هاست بوده :)
پروفایل شخصی
سلام دوستان ...
خبری نشد؟
مشتریام بیچارم کردن...
کمک لطفا...
چه جوری میشه backup از دیتا بیس گرفت
#1040 Cannot log in to the MySQL server
این اررور میده
....چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
هیچ راهی نداریدنقل قول:
سلام دوستان ...
خبری نشد؟
مشتریام بیچارم کردن...
کمک لطفا...
چه جوری میشه backup از دیتا بیس گرفت
#1040 Cannot log in to the MySQL server
این اررور میده
....چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز من تونستم با کمک انلاین نیک ، دامین هام رو از مالکیت میهن هاست خارج کنم. پیغام خطای دیتا بیس و dns zone مربوط به پر بودن درایو اصلی سرور هست و کاریش نمیشه کرد.
باید زودتر از این به توصیه بچه ها که گفته بودند بک اپ بگیرید ، گوش می کردید. برای هاستتون هم باید هاست جایگزین پیدا کنید، اگر در مورد ارتباط با onlineNIC به مشکل خوردید، به من پیغام خصوصی بدید اگر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.
به نظر من چند تا از مشتری ها با هم هماهنگ بشید و از طریق ftp فایل های موجود در public_html را دانلود کنید و از روی سرور حذف کنید تا شاید دیتابیس ها راه بیفته.
حتی اگر به کنترل پنل ها و file manager ها دسترسی دارید می توانید از طریق آن فایل ها را بگیرید و از روی سرور حذف کنید تا هارد سرور خالی بشه و دیتابیس راه بیفته.
اگر اطلاعات کنترل پنل 10 عدد سایت را با مجموع حجم حدود 2 گیگ به من بدهید و مایل به انتقال این سایت ها به شیوا هاست باشید کار را برایتان انجام می دهیم. احتمال زنده شدن دیتابیس های شما 100% نیست و اگر انتقال کامل و صحیح انجام نشد هزینه ای از کسی دریافت نمی شود و اگر هم به درستی انتقال ها انجام شد کافیست پلن هاست مورد نظر خود را در شیوا هاست خریداری کرده باشید و هزینه اضافی ندارد.
فقط هر تصمیمی که میگیرید سریعتر باشه، چون کسی نمی داند تاریخ انقضای سرور کی هست و هر لحظه ممکنه سرور بطور کامل از دسترس خارج بشه.
سلام ...و خسته نباشید...
2 تا از دیتا بیسام خیلی مهمن...
کلن 4 تا هاست و دومین از این لعنتی ها خریدم
هزینش چقدره اگه زحمتشو برام بکشید ؟