لطفا پست پاک شود ---
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا پست پاک شود ---
خوشمان آمد :d
خیلی عالیه سعید جان، یه حرکت نوینه که خیلی وقته متاسفانه تو ایران نمیبینیم
یه مشاهده سرسری کردم، لازم دیدم چند نکته رو ذکر کن. هر چند خودتون استادید
1. درگاههای بانکی رو به این صورت گسترش بده:
بانک ملت - بانک پارسیان - بانک پاسارگاد - بانک اقتصاد نوین - زرین پال - پی لاین - پارس پال
این موارد بیشترین استفاده رو دارن، طبق چیزایی که من دیدم.
2. قابلیت اس ام اس رو حتماً تو این ورژن اضافه کن، حتی اگه شده فروش و ارائه سرویس به تعویق بیوفته.
سامانه های اس ام اس مختلفی داریم، سعی کن با 4 5 تا از پر کاربردهاش ست کنی. مثل سیستم محسن داوری (زرد مشهور :دی)، نوین پیامک، ... (کرجیه معروف، اسمشو یادم نیست) + چند مورد دیگه که حضور ذهن ندارم. (پیر شدیم رفت!)
3. ماژول های مورد نیاز هم برای سیستم های کلاینت منیجر بنویس، مثل Whmcs یا Freer
البته نگاه نکردم ببینم IBSMG این قابلیت رو داره یا نه، اگه داره که چیز لق Whmcs و بقیشون :دی
فعلاً همینا، اگه موردی به ذهنم رسید حتماً ارجاع میدم.
در آخر بگم که اینا نظر شخصی منه (به عنوان یه کاربر ساده) ممکنه اشتباهات یا نا منطقی های در اون باشه :)
:53:
پنتست هم خواستی در خدمتیما :d
اس ام اس رو روش کار کن، یا اینکه کم کم ماژول هاش رو اضافه کن. نه اینکه بذاری ورژن به ورژن یه سری امکانات اضافه کنی. تاثیر ماژول ماژول بیشتره :) دیدم که میگم.
درگاه بانکا فراموش نشه
این سی سی پروقسی و سوسک و موسک و این تکنولوژی های جدید که بچه مدرسه ای ها تو تابستونا ازش به عنوان تجارت الکترونیک استفاده میکنن هم غافل نشو :d
یا ماژولارش کن یا به سیستمت اضافه کن. فکر کنم یه جا نوشته بودی فعلاً نداره. یادم نی کدوم پسته و حسشم نیست نگاه کنم :d
عرضم خدمت شما که، الان دیگه حس تایپ نیست و اگه خدا بخواد میگیریم میخوابیم. اگه هم خدا نخواد یه صبحونه میزنیم و میریم دنبال کار و زندگی :d
تا حوصله ی بعدی بدروووود، خدافس :d
فعلا خدا نگهدار - اومدی آیدیمو اد کن hostwz
فرستنده دات کام هم اضافه کنین لطفا
سلام و خسته نباشی
خیلی جالبه . واقعا کار خوبیه. من که کلی خوشم اومد. اگه کامل بشه من خودم یکی از مشتریاتم.
نظرتون چیه که امکان نمایندگی هم بهش اضافه بشه ؟
البته این امکانات اضافی رو می تونید به صورت ماژول اضافه کنید و هزینه اضافی بگیرید.
موفق باشید
خیلی ممنون از نظر خوبتون. راستش فعلا سیاست های کاریمون به صورتیه که بیشترین امکانات رو با کمترین قیمت در اختیار مشتری قرار بدیم برای همین فکر نمیکنم فعلا به سمتی بریم که بخوایم نسخه های مختلف رو با قیمت های مختلف به کاربر بدیم. بلکه تلاشمون اینه که بیشترین امکانات رو در اختیار مشتری قرار بدیم. امیدوارم روزی هم نیاد که بخوایم به سمتی بریم که به جای پیشرفت پروزه فکر درآمد زایی بیشتر باشیم. البته پروژه های اینطوری اگه طرح تجاری درستی نداشته باشند شکست میخورن ولی فعلا طرح تجاری ما بیشتر روی کیفیت و امکانات مانور میده تا بخواد سود بیشتر رو توجیح کنه.
در رابطه با چند گروهه بودن هم فکر شده ولی تو این نسخه اعمال نشده انشاالله اگه نتیجه بگیریم تو نسخه های بعد اضافه میشه چون چیزی که طراحی کردیم خیلی بزرگ بود و سنگ بزرگم نشانه نزدن. البته امکاناتی در این نسخه وچود داره که نیاز شما رو برطرف میکنه ولی اون چیزی که توی ذهن ما هست که مطمئنا همرو رو شگفت زده میکنه از نسخه بعد به سیستم اضافه میشه.
ممنون از زحمات شما. مطمئنا همینطوره که می گید و به همه چیز فکر کردید که تصمیم به راه اندازه همچین پروژه ای گرفتید. و خودتون آینده ی کاری خودتون رو با در نظر گرفتن چیزایی که تو ذهنتون هست بهتر می تونید بسنجید.
همونطور که دوستمون گفتند اگه ماژول فرستنده رو به صورت درست بدون باگ اضافه کنید خیلی خوب میشه .
آیا امکان دیدن مدت اعتبار اکانت وجود داره ؟
موفق باشید