پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی با رم 1 فقط 12.900 تومان ماهانه (تعداد محدود)
دوستان یه اطلاع رسانی کنم .تمامی سرور ها هک شدند و تمامی اطلاعات شما پاکشده .وامکان بازگردانی وجود ندارد .یعنی تمامی اطلاعات از جمله حساب کاربری همه پاک شده .دیگم نمیتونید وارد ریموت بشید.هیچ گاه .
حتی اطلاعات کاربریتون و فاکتور هاتون پاک شده
دمش گرم .
یعنی هیچ امیدی دیگه به باز گشت اطلاعاتتون نیست
همه چی پاک شده. برید کشک بسابید .
اگه تو تهران پیداش کنم یارو رو.:69::111:
سایت که بالا نمیاد . سرور هم که دان شده .
الان تکلیف ما چیه ؟
با سلام خدمت کاربران عزیز ،
دوستان همانطور که دوستان در پست های قبلی ذکر کرده اند تمامی سرور های دوستان وب توسط فردی مورد حمله قرار گرفته اند و دان شده اند .
متاسفانه رمز عبور هر 4 سرور ما تغییر یافته و ما دسترسی به هیچکدام از سرور ها نداریم .
تمامی اطلاعات مشتریان هم که بر روی سایت بوده پاک شده .
ما در حال پیگیری برای رفع مشکل هستیم . دوستانی که سرورشان دان است میتوانند آی دی یاهو بنده را اد کرده و راجع به مشکلشان صحبت کنیم ...
Y! : info.dostanweb
بنده شماره حساب و کارتم رو جهت بازگشت کل مبلغ سرویسم براتون ایمیل کردم .
منتظر واریز وجه هستم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دوستان وب
با سلام خدمت کاربران عزیز ،
دوستان همانطور که دوستان در پست های قبلی ذکر کرده اند تمامی سرور های دوستان وب توسط فردی مورد حمله قرار گرفته اند و دان شده اند .
متاسفانه رمز عبور هر 4 سرور ما تغییر یافته و ما دسترسی به هیچکدام از سرور ها نداریم .
تمامی اطلاعات مشتریان هم که بر روی سایت بوده پاک شده .
ما در حال پیگیری برای رفع مشکل هستیم . دوستانی که سرورشان دان است میتوانند آی دی یاهو بنده را اد کرده و راجع به مشکلشان صحبت کنیم ...
Y! : info.dostanweb
دلمون خوش بود حداقل از شما سرویس داریم و خیالمون راحته اما ....
یاهو ای دی هم که هر موقعه pm دادیم.کسی جواب نداد
مفرمائید چیکار کنیم؟!×
دوستان عزیز من هم 2 تا سرور از ایشون داشتم
متاسفانه اطلاعات روش هم پاک شدن و مهم هم بودن
اما حدود یکی دو ساعت با ایشون چت کردم
ایشون هم در حال پیگیری هستند.
تنها کاری که ما می تونیم کنیم اینه کنی صبر کنیم ببینیم نتیجه پیگیری های ایشون چی میشه.
و از تمامی دوستانی که از ایشون سرویس داشتن می خوام کمی صبر کنن ببینن چی میشه.
خوب چند تا سرور dedicate همگی با هم پریده و باید یک سری مراحل طی بشه تا مشکلات حل بشه.
ممنون از همگی
با سلام
دوستان عزیز من با این دوست گرامی صحبت کردم
بنده خدا پیگیره لطفا صبور باشید با تشکر از شما:x
با سلام خدمت همه گی ..من از ایشون چند روزی بود سرویس گرفتم(از طریق دوسم تاپیک اینجاشونا دیده بودند و به من معرفی کردند).واقعا کارشون .و پشتیبانیشون فوق العاده بود.یه بچه ... اومده ابروشونا به بازی بگیره ..شاید تو یوزر هاشون بیشتر همه من ضرر کرده باشم.(چون 2 گیگ سورس مهم داشتم (چون هاستم تمام شده بود وقتش بکاپ گرفتم رو vps ) که این بکاب ها همش پاک شد.) پیش خودم گفتم منکه یه یوزر کوچیک از ایشون بودم اینجوری اعصابم خورده .چ برسه به اقای جباری عزیز که کل اطلاعاتشون از دست رفت .ایشون کارشون فوق العده بود و همچنین قیمت و پشتیبانی.بهتر تو این شرایط پشتشون باشیم که بتونند با قدرت ادامه بدند .
بهتر تو این شرایط فقط از این دوست خوبمئن پشتیبانی کنیم . که بتونند با قدرت به کارشون برگردند و ادامه دهند...
با تشکر از همه گی بخصوص اقای جباری:53:
من یه چند روزی نبودم چند تا از دوستام گفتن که سایتت دان شده و ..... های ما هم کار نمیکنه!
آمدم دیدم اینطوری شده خودم که خیلی ناراحت شدم چون سایت هام وسرور هام پرید از همه بد ترین اططلاعاتشون! :((
اما باز با این حال از این که با آقای جباری و تیمشون کار کردم ناراضی نیستم من از مشتری های قدیمیشونم تو هیمن انجمن آشنا شدم با ایشون و دیدم تو چند تا سایت بزرگ تبلیغات کردن گفتم کارشون خوبه.اول یه سرور مجازی گرفتم دیدم عالی بود و بعد به سایت ازشون و همین طوری ادامه دادم تا الان بیشتر از 4 سرور و 5 سایت دارم،همین چند روز پیش هم چند تا اضافه شد! برای اویلن بار هم وردپرس نصب کردم وبه کمک دوستان وب یاد گفرتم.
پشتبانیشون واقعا عالی بودم درسته بعضی موقع ها کم کاری میکردن اما من راضی بودم چون طوره دیگه ای جبران میکردن.
حالا از آقای جباری چند تا سوال دارم:
1: دوباره ادامه مدید،چه قدر طول میکشه،اگر 1 هفته بیشتر نیست من صبر کنم با شما ادامه بدم ولی اگر بیشتر هست من از جاهای دیگه تهیه کنم ولی مطمئن باشید اگر باز ادامه بدید من مشتری همیشگی تون هستم.
2: اطلاعات به هیچ عنوان قابل بازگشت نیست؟
ما با شما همدردی میکنیم :53:
سلام خدمت دوستان
شرکت دوستان وب تایید میشت به هرحال مشکل واسه همه پیش میاد.لطفا صبور باشید.گرچه واقعا سخته
با تشکر