پاسخ : تک پرداخت ، پی لاین ، جی پال کدام یک؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
جالبه، شما خودتون از خودتون تعریف می کنید ؟
یاد اون قضیه مشک آن است که ببوید نه انکه عطار بگوید افتادم
خب از خودشون تعریف میکنن :) شما تاپیک زدید برای معرفی خودتون کسی چیزی بهتون گفت؟ :) متن امضای شما تبلیغ کار خودتون نیست؟ :)
کمی دست از این رفتار غیرحرفه ای بردارید لطفا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
خب از خودشون تعریف میکنن :) شما تاپیک زدید برای معرفی خودتون کسی چیزی بهتون گفت؟ :) متن امضای شما تبلیغ کار خودتون نیست؟ :)
کمی دست از این رفتار غیرحرفه ای بردارید لطفا ...
عذر میخوام از شما بعیده این حرف رو بزنید،
زدن تاپیک در مورد معرفی سیستم و صحبت درباره اون مسئله ای کاملا جدای از تعریف و تمجید از سیستم خود ادم هست، اونم در تاپیک دیگران
باز هم نوشتم رو در پست قبلیم تکرار می کنم که مشک آن است که ببوید، نه آنکه عطار بگوید. فکر می کنم اکثرا این مورد رو قبول داشته باشن.
در مورد امضای بنده هم قوانین وب سایت شما رو کامل خوندم و هیچ جای اون نوشته نشده که معرفی وب سایت شخصی در امضا خلاف قوانین هست و
در هیچ جای این بحث هم بنده تبلیغی پستی ارسال نکردم که تبلیغ سیستم مون باشه
فکر می کنم رفتار شما غیر حرفه ای تر باشه که هم اینطور فکر می کنید و صحبت میکنید،
ما و تمام کسانی که در Payline کار می کنند، برای تک تک کلماتی که در مورد سیستم خودمون و دیگرن به کار میبریم کاملا اصولی ، دور از توهین و تبلیغات بیهوده و توجیه شده عمل می کنیم.
کاربران میتونن قضاوت کنن که چه صحبت هایی غیرحرفه ای هست.
موفق باشید
آقا به من یه درگاه رو معرفی کنید که به چیز پی ان فروشا گیر نده و بتونن باش کار کنن.ممنون
منم از پي لاين دارم عالي هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
عذر میخوام از شما بعیده این حرف رو بزنید،
زدن تاپیک در مورد معرفی سیستم و صحبت درباره اون مسئله ای کاملا جدای از تعریف و تمجید از سیستم خود ادم هست، اونم در تاپیک دیگران
باز هم نوشتم رو در پست قبلیم تکرار می کنم که مشک آن است که ببوید، نه آنکه عطار بگوید. فکر می کنم اکثرا این مورد رو قبول داشته باشن.
در مورد امضای بنده هم قوانین وب سایت شما رو کامل خوندم و هیچ جای اون نوشته نشده که معرفی وب سایت شخصی در امضا خلاف قوانین هست و
در هیچ جای این بحث هم بنده تبلیغی پستی ارسال نکردم که تبلیغ سیستم مون باشه
فکر می کنم رفتار شما غیر حرفه ای تر باشه که هم اینطور فکر می کنید و صحبت میکنید،
ما و تمام کسانی که در Payline کار می کنند، برای تک تک کلماتی که در مورد سیستم خودمون و دیگرن به کار میبریم کاملا اصولی ، دور از توهین و تبلیغات بیهوده و توجیه شده عمل می کنیم.
کاربران میتونن قضاوت کنن که چه صحبت هایی غیرحرفه ای هست.
موفق باشید
اقا من بعد این همه جست جو اینو به همه دوستان خوبم میگم
اصلا زرین پال نگیرید
به پرداخت مشکل داره
جی پال کارمزدش
پی انلاین از همه بهتره
اما خدایش 3تا سایتم تقاضای درگاه دادم هیچ کدومش با سرورم سازگار نیست
مسئولای پی انلاین گوش کنند چرا مشکل دارم
میتونید در تیکت مشکل تون رو مطرح کتید، اونجا برای رفع مشکل و پاسخ گویی در خدمتتون هستیم.
کسانی که از جی پال درگاه مستقیم گرفتند اگر میشه لینک سایتتون رو بگذارید تا ببینم به چه شکل هست
باسلام احترام
به همه عزیزان
عزیزان البته من یه کاربر معمولی سایت پی انلاین هستم
خدایش از تمام درگاه های اینترنتی بهتر و با انصاف تر هستن
و اینکه واقعا برخورد خوبی دارن
بهترین تبلیغ برای یه شرکت رضایت مشتری ها هست
و جای تاسف داره برای شرکتی که خودشون میان از خودشون تعریف میکنن
پرچم پی انلاین بالاست http://www.webhostingtalk.ir/avatars...ine=1331444422=D>
پی لاین برای -18 نمی گذاره عزیز
پی لاین عالیست ، من با ۳تا کار کردم ، این بهترین ه ، کیفیت خوبه ، سرعت پاسخ گویی و پرداختشون عالیست ،