بهتر بودن عنوان پست رو طوری می گذاشتید که در نگاه اول مشخص شود ماه اول تخفیف خورده و قیمتش 20 تومان ... می باشد.
به امید روزی که شفاف سازی تو تمام زمینه ها بوجود آید هرچند تا زمان مرگ من آن روز نخواهد آمد.
نمایش نسخه قابل چاپ
بهتر بودن عنوان پست رو طوری می گذاشتید که در نگاه اول مشخص شود ماه اول تخفیف خورده و قیمتش 20 تومان ... می باشد.
به امید روزی که شفاف سازی تو تمام زمینه ها بوجود آید هرچند تا زمان مرگ من آن روز نخواهد آمد.
توضیحات کامل هست تو پست اول
چیزی برای پنهان کردن وجود نداره
قیمت بسیار مناسب هست من نمیدونم چرا بعزی ها فکر میکنند چیز پی ان دارن میخرن ما اینجا سرور میفروشیم نه چیز پی ان که مای 2 تومن هستش :66:
آفر تموم شده لطفا" از این آفر سفارش ندید شاید در آینده تعدادی سرور به این آفر اضافه کنیم
موفق باشید
سلام متاسفانه آی پی خالی تموم کردیم و آفری که قرار بود 5 عدد سرور بهش اضافه بشه با سفارش شما 9 عدد شد 8 عدد تحویل داده شده و بعد آن شما سفارش دادید با این وجود چشم فردا تعداد آی پی به دستمون میرسه و در خدمتتون هستیم
فقط هارد بسیار کمه
7 گیگ که خود سیستم عامل هم یه قسمتیشو گرفته
سلام
vps ما دیروز تا حالا در دسترس نیست
تیکت میزنیم جواب ندادید-تلفن میزنیم جواب .......!
مشکل چیه؟
سلام توضیح کلی میدم خدمتتون متاسفانه سرور 2 آلمانمون با 30 تا آی پی دیروز تمام آی پی هاش لاک شد به دلیل ابیوز تعدادی افرادی مریز این آلمانم رهم نکردو زد 30 تا آی پی رو بست انشالله امروز حل میشه