فرق یک لاین با چهار لاین در چی هست و یا لاین های بیشتر در چی هست ؟ در قیمت هم تاثیر داره ؟ مثلا من بخوام یک چهار لاین برای یک سال تهیه کنم چقدر هزینه داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فرق یک لاین با چهار لاین در چی هست و یا لاین های بیشتر در چی هست ؟ در قیمت هم تاثیر داره ؟ مثلا من بخوام یک چهار لاین برای یک سال تهیه کنم چقدر هزینه داره ؟
ببخشید الان این لاین های شیر رو از کجا میشه تهیه کرد؟
پیشنهاد می کنم دنبال این کار نرید.بیشتر از نیاز بازار مصرف الان فروشنده وجود داره.علاوه بر این از بی اطلاعی شما سو استفاده می کنند و هزینه هنگفتی از شما برای سرور میگیرند.
با سلام و احترام
گويا بحث در اين باره در اين انجمن ممنوعه و ما هم از ادامه تاپيك خودداري كرده ايم
با تشكر از همه دوستان
بر خلاف اینکه که دیکه نمی خواستم تاپیک رو ادامه بدم به سوالات دوستان جواب میدم
فرق یک لاین در 4 لاین در این هست که شما 4 تا سرور مجزار داشته باشید از کشور های مختلف یا فقط یک سرور
وقتی فروشنده ای 4لاین میتونه مدعی باشه که موقع دادن اکانت به شما به شما 4تا آدرس با هاست یا ای پی مختلف و پورت های مختلف برای هر 4 آدرس و یک یوزر و پسورد مشترک برای هر 4 آدرس داشته باشید
شما هر تک تک اکانت ها را جدا تست کنید و وصل بشید و ببینید کانال واسه شما باز میکنه یا نه
چون بعضی از افراد فقط یک سرور دارند که لاین تو اون سرور هست و بقسه سرور ها خالی هستن و فقط برای پوز دادن و اینکه مثلا ما فلان عدد سرور داریم این کارو میکنن
هزینه اجاره لاین ها فول برای همه پکیج ها سالیانه تا 1.800.000 هم در میاد برای کسانی که میخان سرورشون واقعا فوق العاده باشه
ولی کسانی هم هستند که با لاین های ریشیر از سرور کسانی که لاین مستقیم از لوکال کارت دارن سرور خودشون رو رو پا نکه میدارن ولی ثبات و کیفیت نداره
کانال باز میکنه ولی فریز و قطعی زیاده
امیدوارم تونسته باشم سوال شما رو به خوبی پاسخ داده باشم
برای راه اندازی و پرس و جو با یاهو آیدی زیر تماس بگیرید :
rezakhan007@yahoo.com
آقای رضا خان به به قولی البرز وب
این کارا درست نیست دوستان ما ر اینجا اذیت کنید
به شک میتونم بکم که اطلاعات این آقای سرورلند خیلی بالاتر و آدم با انصافتر از شماست
من شما رو کامل میشناسم
هنوز اون سایتتون که بول میکرفتید و با اینترنت ماهواره دانلود آفلاین میدادین به مردم
ولی ............
هر سوال و مشکلی راجع به راه اندازی سی سی کم داشتید بصورت رایگان پاسخ داده میشه :
تماس با یاهو مسنجر (ایمیل پاسخگو نیستم) : mihansat@rocketmail.com