شرمنده اینترنتم قطع شده بود !
متاسفاته در سفر هستم و ذسترسی نداشتم
من سفارش میدم الان !!! خواهش میکنم سریعتر اوکی کنین واسم !!
با تشکر فراوان
نمایش نسخه قابل چاپ
همینجا واقعا تشکر میکنم ، نیم ساعته سرور رو تحویل دادن جناب مسعودی
و ایشون توی ساپورتشون واقعا تایید میشن =p~
یک سوال ، عذر میخوام . Ovh پهنای باند 100 ترا یا بیشتر نداره ؟ مورد مصرفمون هم فایل شیرینگ هست
عموم سرویس های ما با ترافیک نامحدود ارائه میشه! در صورتی که شانستون سرور لیمیت شده واستون اومد. هزینه ترافیک اضافی به ازای هر یک ترابایت 1 یورو میباشد. هزینه ترافیک اضافی بالا نیست.
البته افرهای دیگری نیز موجود هست با ترافیک صد ترابایت و 200 ترابایت . یکی از آن ها را در زیر براتون مثال میزنیم
Dual E5 2620 CPU
64GB Ram
4x600GB SAS 15k HDs in h/w raid10
200TB on 1gbps port
IPMI
Price: $675
سرورهای دیگر با کانفیگ پایین تر نیز موجود میباشند. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با بنده میتونید تماس بگیرید: 09198801800
یک عدد سرور با پورت 1 گیگابیت از OVH کانادا تحویل 1 ساعته موجود هست.
OVH EG BestOF Euro
Intel Xeon i7 W3530 4x2(HT)x2.76+ GHz
HDD: 2 x 2TB SATAII
Ram: 24GB DDR3
BW: Unmetered
Self Managed
Price: 109.99+4Euro
342,000 تومان ماهیانه
سوالی بود در خدمتیم...
ای پی از کانادا هست یا دیفالتش هم کانادا میشه وقتی وارد سایت میشه به عنوان شهروند کانادیی شناخته میشه؟
سلام ؛ قیمت eg_amd چقدر هستش؟
سلام
ای پی سرور اصلی کانادا هست و ای پی های اضافی از امریکا ، فعلا این سرور را مناسب برای سرورهای دانلود و میزبانی وب میدونم! بدلیل اینکه هنوز پکیج های پروفشنال یوز و... براش نیومده و یک مقداری اطلاعاتی که قرار دادند در مورد شبکه شون برای مجازی سازی کم هست ولی برای کار هاست دانلود و میزبانی وب سرور اماده شده و تست شده بسیار عالی جواب میدهد.
درود بر شما
هزینه سرور 110 یورو میباشد که هر بورو امروز 3000 تومان محاسبه میشود . اگر نیاز به پکیج + ای پی بیشتر دارید بفرمایید تا براتون محاسبه قیمت بشه!
قابل توجه دوستانی که از بالا رفتن نرخ ارز برای خرید سرور در چند روز آینده هراس دارند. ما تامین ارزی خودمان را به اندازه پیش بینی شده برای یک هفته انجام دادیم.بابت این مورد هیچ جای نگرانی نخواهید داشت.
برای سرور های کیم امکان انتخاب ویندوز وجود ندارد؟