پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی (آمریکا - آلمان - فرانسه ) تخفیف ویژه برای رم 1 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
ببخشید دوست عزیز چه ربطی به ایدی من داره!
شما هم عکس یه شخصی رو گذاشتی که ممکنه از نظر خیلی ها مشکل داشته باشه منم باید در مورد شما شخصیت شما حرفی بزنم!؟
تنظیمات iss و dns رو هماهنگ کرده بودیم خودشون کامل انجام بدن بعد بدن دست من! که صبح میگفتم عصر عصر میگفتن شب شبشم جواب نمیدادن و خاموش میکردند!
خب حالا چون انجام ندادن کلاه بردار هستن؟
تهمت زدن خیلی سنگینه داداش .. :39:
پ.ن : شما که میگی اطلاعات از سرور مجازی داری .. به جای اینکه هم وقتِ خودتو بگیری هم.. 10 دقیقه وقت میذاشتی واسه تنظیماتش.
نصب iis هم که همش next next next accept finish
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی (آمریکا - آلمان - فرانسه ) تخفیف ویژه برای رم 1 گیگ
مدرن سرور عزیز
بهتر نبود که تنظیمات dns و iis رو انجام می دادی
یا اصلا پولشون رو به ایشون بر می گردوندی
به خدا تاپیک فروشتون تباه شد
به قول دوستمون :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
خب حالا چون انجام ندادن کلاه بردار هستن؟
تهمت زدن خیلی سنگینه داداش .. :39:
پ.ن : شما که میگی اطلاعات از سرور مجازی داری .. به جای اینکه هم وقتِ خودتو بگیری هم.. 10 دقیقه وقت میذاشتی واسه تنظیماتش.
ببین دوست عزیز من نگفتم وارد هستم!
من زمانی که از این شرکت vps گرفتم تا به حال vps نخریده بودم! از هاست دانلود استفاده میکردم!
و کاملا توضیح دادم که برای چه کاری میخوام
و تمام کمال کار هارو برام انجام بدن!
که قبول کردن vps المان بدن!
حالا اینها vps المان ندادن و انگلیس دادن
به جای هارد 50 20 دادن که بعد از چند روز کردنش 50!
دیگه بعد از 6روز که واقعا سایتم خوابید گفتم یا چیزی که قرار بوده رو کامل تحویلم میدید یا هزینه منو برگشت میزنید!ً
دیگه نه این جواب داد نه اون :)
بله دوست عزیز این اسمش کلاه برداری هست
و تهمت نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
مدرن سرور عزیز
به قول دوستمون :
این آقا جریانش واسه حدود فکر کنم 5-6 ماه پیش میشه . من وقتی یه چیز رو از قبل قول بدم انجام میدم حتما . حتی به کسایی که تازه وی پی اس میخرن آموزش های مقدامتیشو میدم . ولی وقتی من چیزی رو از قبل تایین نکرده باشم و ایشون هم بیاد اینجوری تهمت بزنه واسه آدم خیلی سوزش داره و باعث میشه که بنده هم لج کنم . اگه با احترام جلو می اومد هر نرم افزاری لازم داشت واسش اوکی میکردم . ولی طرز برخوردشون رو خودتون دارید میبینید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
مدرن سرور عزیز
به قول دوستمون :
می دونی دوست عزیز اصلا پولش مهم نیست اما اینکه 6روز سایتت بخوابه و تلفن روت خاموش کنن خیلی سنگین هست اون پست مال خیلی وقت پیش هست!
لینک رو برای ایدی حجت اسماعیل بگی فرستادم که بدونن پست انتقادی زدم چرا اون موقع جواب ندادند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
من زمانی که از این شرکت vps گرفتم تا به حال vps نخریده بودم! از هاست دانلود استفاده میکردم!
دیگه بعد از 6روز که واقعا سایتم خوابید گفتم یا چیزی که قرار بوده رو کامل تحویلم میدید یا هزینه منو برگشت میزنید!ً
و تهمت نیست
خب شما میگی از سرور مجازی الان سر در میاری دیگه
گفتی کامل تحویل بده . هارد پیش فرض ما 20 بوده . حالا حجت به من نگفته بود هارد 50 گیگ . بعدش که سرور رو تحویل دادیم سرور رو چک کردن و گفتن که هارد 50 گیگ بشه . ما هم 30 گیگ اضافه کردیم
خب بعد گفتید چیزی که قرار بود رو کامل تحویل بدید . مگه من نگفتم وین رو از اول نصب کنم که هارد 50 گیگ براتون بزنم . شما خودت گفتی نه دیگه نمیخوام پولو پس بدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
و تهمت نیست
شما میگید اولش گفتن انجام میدن ؛ ایشون میگن من قول ندادم
وقتی Template ویندوز بخوره 20 گیگابایت ؛ بخوان هارد رو 50 گیگابایت کنن یه پارتیشن جدید اضافه کنن ؛ یا اگه میخواید داخل یک پارتیشن باشه دوباره باید ویندوز بریزن که این قضیه نشون میده ناهماهنگ بودین با آقای غلامی یا ایشون ناهماهنگ بودن ؛ چون این چیزایی که گفتید نه خرجی داره ، نه آنچنان کاری که بخوان حتی مشتری ناراحت بشه.
شما گفتید آلمان بدن ، انگلیس بهتون دادن ؛ خب عزیزه من من جای تو بودم که خوشحال میشدم ، دیتاسنتر های انگلیس سرعت نتشون بیشتر از آلمانه ! :d
ولی اگه شماره پشتیبانی رو جواب نمیدادن کوتاهی کردن ؛ حق با شماست .
اما کلاه برداری ... ( بهتره کدورت هاتون رو بذارید کنار در این شبِ عزیز :d )
اول در جواب بالا بگم من هیچ بی ادبی نکردم!
2-اینکه! به جای اینکه این همه مظلوم نمایی کنید و انکار کنید یه کلمه میگفتید بله من اشتباه کردم :) من قبول میکرد و درخواست میدادم اون پست انتقادی پاک شه اما وقتی شما اینجور برخورد میکنی 100% سر حرفم میمونم!
شما بعد از چند روز اضافه کردید؟
من به شما تماس نگرفتم گفتم یا امشب کامل تحویلم بدید یا دیگه نمیخوام؟
شما تلفنت رو رد تماس نمی دادی و در آخر خاموش کردی؟
یادم نیست دقیق فردا عصرش بود یا پس فرداش گفتید اره میخوای انجام بدید منم گفتم نمیخوام هزینه رو برگردونید!
بله بعد از 6روز که سایتمم خوابید گفتم
در ضمن 6 ماه پیش نبود چند ماه پیش بود ! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
شما میگید اولش گفتن انجام میدن ؛ ایشون میگن من قول ندادم
وقتی Template ویندوز بخوره 20 گیگابایت ؛ بخوان هارد رو 50 گیگابایت کنن یه پارتیشن جدید اضافه کنن ؛ یا اگه میخواید داخل یک پارتیشن باشه دوباره باید ویندوز بریزن که این قضیه نشون میده ناهماهنگ بودین با آقای غلامی یا ایشون ناهماهنگ بودن ؛ چون این چیزایی که گفتید نه خرجی داره ، نه آنچنان کاری که بخوان حتی مشتری ناراحت بشه.
شما گفتید آلمان بدن ، انگلیس بهتون دادن ؛ خب عزیزه من من جای تو بودم که خوشحال میشدم ، دیتاسنتر های انگلیس سرعت نتشون بیشتر از آلمانه ! :d
ولی اگه شماره پشتیبانی رو جواب نمیدادن کوتاهی کردن ؛ حق با شماست .
اما کلاه برداری ... ( بهتره کدورت هاتون رو بذارید کنار در این شبِ عزیز :d )
توی اون تاپیک فایل ضمینه کردم و گفتم چی میخوام و چی دادن از حجت اسماعیل بیگی پرسیدم المان بهتره یا انگلیس گفت المان بهتره بعدش المان داد گفتم چرا انگلیس دادی؟ گفت اونقدر فضا نداریم روی المان!
همه اینها به کنار تلفن خاموش کردن به کنار!
گفتم که دیگه بحثی نمی کنم دوست عزیز اما واقعا دیدم دارن مظلوم نمایی میکنن و جوری رفتار میکنند که حق باهاشون بوده جواب دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
اول در جواب بالا بگم من هیچ بی ادبی نکردم!
2-اینکه! به جای اینکه این همه مظلوم نمایی کنید و انکار کنید یه کلمه میگفتید بله من اشتباه کردم :) من قبول میکرد و درخواست میدادم اون پست انتقادی پاک شه اما وقتی شما اینجور برخورد میکنی 100% سر حرفم میمونم!
شما بعد از چند روز اضافه کردید؟
من به شما تماس نگرفتم گفتم یا امشب کامل تحویلم بدید یا دیگه نمیخوام؟
شما تلفنت رو رد تماس نمی دادی و در آخر خاموش کردی؟
یادم نیست دقیق فردا عصرش بود یا پس فرداش گفتید اره میخوای انجام بدید منم گفتم نمیخوام هزینه رو برگردونید!
بله بعد از 6روز که سایتمم خوابید گفتم
در ضمن 6 ماه پیش نبود چند ماه پیش بود ! :)
نه مثل اینکه من هر چی میگم شما باز حرف خودت رو میزنی . تاپیک فروش بنده رو خراب کردی و همش کردی انتقاد و من باید از اول تاپیک بزنم . ولی حالا که خراب کردی منم ادامه میدمش
خودتون قبول کردید که اون موقع اولین سرور مجازیتون بود . پس از سرور چیزی نمیدونستید . این خودش میتونه دیلیل تمام کار های اشتباهتون باشه
من 100 بار بهتون گفتم که دوست عزیز هارد تا ویندوز عوض نشه نمیشه اضافه کرد . شما همش حرف خودت رو میزدی و میگفتی نه باید اضافه کنی
وقتی من هر بار همین رو به شما میگفتم و شما نمیتونستی درک کنی انتظار دارید بازم باهاتون همکاری کنم ؟
سرور بدون نقص تحویل داده شد . مشکل هارد هم اون موقع نمیدونستید الان اگه میدونید باید فهمیده باشید که نمیشد
پیام تهدید آمیز هم فرستاده بودید که میرم شکایت میکنم و آبروی سایتتون رو میبرم . منم گفتم هر کاری دوست دارید بکنید
الانم میگم هر کاری دوست دارید بکنید . چون از خودم مطمئنم که کار اشتباهی نکردم
با این تاپیک هم نمیتونید منو خراب کنید . همین چند دقیقه پیش از طریق همین تاپیک یه مشتری سرور مجازی سفارش داد . دوستمون هم که سرور سفارش دادن بیان اینجا تایید کنند که با این کارا سایت ما خراب نمیشه و همیشه مشتری هامون رو خواهیم داشت