هزینه پهنای باند اضافه چقدر هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
هزینه پهنای باند اضافه چقدر هست ؟
یک عدد سفارش دادم
ممنون میشم سریعتر برسونید
اگر خوب بود 15تا دیگه سفارش داده میشه
ممنون بابت پاسخ گویی سریع
فکر می کنم بهتر باشه اگر تخفیفی قراره ماه دوم تعلق گرفته بشه از الان اعلام شه که دوستانی که می خوان از طریق شما خرید کنن بتونن راحت تر تصمیم بگیرن ( به اصطلاح 2*2 تا کنن و حساب کتاب کنن)نقل قول:
1- قیمت ماه دوم به احتمال زیاد کاهش پیدا خواهد کرد
خیر کار نکردم فقط Review های مربوط به این دیتاسنتر رو خوندمنقل قول:
2- شما با این دیتاسنتر کار کردید؟؟ من تا به حال با حداقل 10 دیتاسنتر مختلف کار کردم ولی به نظرم این دیتاسنتر بهترین سرویس رو ارائه کرده تا به الان
توی پست اول به زودی اعلام میشه، داریم سعی می کنیم تا جایی که میشه تخفیف بگیریم
منتظر تایید ایمیل شما هستیم
داریم مکاتبه می کنیم با دیتاسنتر
من به شما ماه اول رو 5000 تومان میدم (از شرکت هزینه می کنیم)، تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید، قبوله ؟
سلام
این دیتاسنتر به افرها 88 دلار تخفیف میده واسه ماه اول
حالا هر سروری که تنخاب کنید
این سرور هم 89 دلاری که میشه 88 دلار
.......
دیتاسنتر خیلی خوبی هست
از نظر پورت و شبکه هم تایید میشه
یعنی هزینه سرور 1 دلاره؟
برا ماه اول؟
پس چرا 15000 تومان؟
سلام
1- پرداخت شما
2- تخفیف برای ماه های بعدی سرویس شما
3- انجام مکاتبات لازم
4- ساپورت فارسی
5- اگر مشکلی پیش بیاد به عنوان فروشنده ی سرویس شما ما می تونیم پیگیری کنیم چون انگلیس هستیم ولی شما نمی توانید
شما خودتون می تونید به صورت مستقیم اقدام کنید ولی هیچ تضمینی نیست که سرویس شما بسته نشود به دلیل ایرانی بودن شما ولی ما تضمین می کنیم، بازم بگم ;)
من نگفتم کیفیت دیتاسنتر بد هست (فقط گفتم review رو خوندم)نقل قول:
داریم مکاتبه می کنیم با دیتاسنتر
من به شما ماه اول رو 5000 تومان میدم (از شرکت هزینه می کنیم)، تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید، قبوله ؟
اگر بنا بر تست باشه که ترجیح میدم مستقیم از دیتاسنتر بگیرم چون کیفیت یک دیتاسنتر فقط به پورت یا سخت افزارش نیست
زمان پاسخ گویی ، نحوه برخورد و.... هم مهمه که فقط در صورتی میشه فهمید که مستقیم با دیتاسنتر در ارتباط باشی
* به دلیل خیلی مسائل اصلا حاضر نیستم غیر مستقیم خرید کنم
موفق باشید
دوستان سرور اماده در حال حاضر نداریم (چند ساعت طول می کشه تحویل داده بشه سرور ها از این به بعد)