پاسخ : آلماهاست - فروش ویژه سرور اختصاصی از انگلستان(Redstation) با 15% تخفیف و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m0hamad
دوست گرامی مگه نمیگید که راید روی d6-370 و d6-390 هزینه نداره؟
پس چرا موقع سفارش از سایتتون 70 تومان واسه راید اضافه میشه روی این دو پلان؟
سلام
رید H200 رایگان است و اگر به سایت دیتا سنتر مراجعه کنید خواهید دید که Raid H700 سی پوند قیمت دارد شما هنگام سفارش به مدل رید دقت نمیکنید
شما میتوانید H200 را اعلام کنید که میخواهید اما اگر در مجازی سازی سرعت هارد شما کند شد ما هیچ مسئولیتی نداریم چون کاملا در این باره اطلاع رسانی کردیم
خیلی از دوستان در اینجا رید H700 تهیه کردن و خود اعلام کردند از لحاظ سرعت تفاوت زیادی دارد ....
پاسخ : آلماهاست - فروش ویژه سرور اختصاصی از انگلستان(Redstation) با 15% تخفیف و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
D6-370
در مورد رید یه توضیح بدین چون 69 ت به مبلغ اضافه میشه
30TB Fair Usage
این پهنای باند به چه صورت محاسبه میشه؟
حجم ارسالی یا مجموع ارسال و دریافت؟
سلام
در مورد رید توضیح داده شده و قیمت آن سی پوند است و به قیمت روز ارز محاسبه میشود و آفر آن به پایان رسیده
پهنای باند هم به مجموع ارسال و دریافت است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
رید H200 رایگان است و اگر به سایت دیتا سنتر مراجعه کنید خواهید دید که Raid H700 سی پوند قیمت دارد شما هنگام سفارش به مدل رید دقت نمیکنید
شما میتوانید H200 را اعلام کنید که میخواهید اما اگر در مجازی سازی سرعت هارد شما کند شد ما هیچ مسئولیتی نداریم چون کاملا در این باره اطلاع رسانی کردیم
خیلی از دوستان در اینجا رید H700 تهیه کردن و خود اعلام کردند از لحاظ سرعت تفاوت زیادی دارد ....
دوستان بله منم از سرور قبلیم H-200 استفاده کردم اما واقعا جواب کار نمیده سرعت هارد بسیار پایین میاد
واقعا H-700 سرعتش فرق داره سرعتش محشر میشه با این رید
در مورد قیمت هم که آلما هاست که این قیمتو نذاشته شما یه سر بزنین به سایت Red Station میبینین که قیمت رید H700 در سرور های یه سی پی یویی 30پوند هست
اما در سرور های ها ی چند سی پی یویی رایگان هست.
سرور خرید شده اما ریموت کار نمیکنه
و اصلا کار نمیده برای هک اکانت های ماهواره
اول سوال کردم آقای آرایش گفتند کسی اطلاع نداده و من خواستم بگم که کسی فقط برای اینکار فقط بخواد الکی هزینه نکنه
اما پشتیبانی خوبه
10 دقیقه شنده جواب میدن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
سرور خرید شده اما ریموت کار نمیکنه
و اصلا کار نمیده برای هک اکانت های ماهواره
اول سوال کردم آقای آرایش گفتند کسی اطلاع نداده و من خواستم بگم که کسی فقط برای اینکار فقط بخواد الکی هزینه نکنه
اما پشتیبانی خوبه
10 دقیقه شنده جواب میدن
موفق باشید
در انگلستان برای ستلایت دیتا سنترهای راپیدسویچ و ایس کولو جواب میدهند.
موفق باشید
این شرکتم برای خودش خوب کلاه برداره ! روز اول به من پیشنهاد آفر دادند که ماه دوم که تمدید کنید 30 درصد آفر داره (پای تلفن) بعد زدن زیر حرف خودشون... گفتاند باید سند مستند ارائه بشه :))
رید کنترلر بنده رو اشتباهی !! h200 بسته بودند ولی پول h700 میگرفتند بعد از 4 روز که ما فهمیدیم برامون لطف کردند عوض کردند ولی کل زمان کانفیگ و هزینه ای که ما کرده بودیم پرید و از اول همه چیز رو نصب کردیم ولی خوب تقصیر ما بود که اشتباهی برامون بسته بودند دیگه...
پورت 22 رو بستند و گفتند همینه که هست...
حالام هزین لایسنس سی پنل رو صبح فاکتور کردن پرداخت کردم (دلاری) دباره ضهر گفتند نه ارز گرون شد دوباره فاکتور کردند خلاصه لایسنس سی پنل رو 60 هزار تومن گرفتند الان بعد سه روز لایسنس expire شده و تلفن هم جواب نمی دند...
خلاصصه که کلاه بردار حرفه ای هستند. لذت بردم..
کیفیت رد استیشن خیلی خوبه ولی از آلما هاست نخرید...
قیمت پوند در جال حاضر چقدر هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sefidary
این شرکتم برای خودش خوب کلاه برداره ! روز اول به من پیشنهاد آفر دادند که ماه دوم که تمدید کنید 30 درصد آفر داره (پای تلفن) بعد زدن زیر حرف خودشون... گفتاند باید سند مستند ارائه بشه :))
رید کنترلر بنده رو اشتباهی !! H200 بسته بودند ولی پول h700 میگرفتند بعد از 4 روز که ما فهمیدیم برامون لطف کردند عوض کردند ولی کل زمان کانفیگ و هزینه ای که ما کرده بودیم پرید و از اول همه چیز رو نصب کردیم ولی خوب تقصیر ما بود که اشتباهی برامون بسته بودند دیگه...
پورت 22 رو بستند و گفتند همینه که هست...
حالام هزین لایسنس سی پنل رو صبح فاکتور کردن پرداخت کردم (دلاری) دباره ضهر گفتند نه ارز گرون شد دوباره فاکتور کردند خلاصه لایسنس سی پنل رو 60 هزار تومن گرفتند الان بعد سه روز لایسنس expire شده و تلفن هم جواب نمی دند...
خلاصصه که کلاه بردار حرفه ای هستند. لذت بردم..
کیفیت رد استیشن خیلی خوبه ولی از آلما هاست نخرید...
سلام
خدا را شکر تمامی همکارانی که با ما کار کرده اند اضافه هم تخفیف گرفته اند تا به این لحظه و اشتباه در بستن سخت افزار گاه اتفاق می افتد و همین طور که خود اشاره کردید بعد چهار روز که متوجه شدید ما از دیتا سنتر خواستیم تا مشکل را حل کنند و شما همچین میگویید پول h700 از ما گرفته و h200 دادند که گویا یک سال ما از شما پول اضافه گرفته ایم
در رابطه با لایسنس هم تغرییبا دو سال است ما زیر قیمت تمامی سایت ها در حال ارائه سرویس هستیم ولی نوسانات لحظه ای ارز باعث شد تا ما هم افزایش نرخ داشته باشیم ، بابت اضافه با ماوتفاوت هم ببخشید گویا شما انتظار دارید ما ضرر کنیم و انگار نمیدانید کلا چه خبر است. در ضمن شما میتوانستید همان موقع درخواست برگشت کنید کسی شما را مجبور نکرده از سرویس لایسنس ما استفاده کنید
بابت تلفن هم اکثر کاربران هم اطلاع رسانی شده هم در ایمیل و تیکت مطلع گشته اند به دلیل جابجایی به زودی شماره های جدید قرار خواهد گرفت و بهتر است روی فرهنگ تیکت که همیشه مستند است بیشتر کار کنید تا با توهمات خود موجب بیهوده گویی نشوید
در آخر از اکانت شما کاملا مشخص است که از چه جهت در حال بیان هستید و به دنبال چه هدفی
نشر اکاذیب در فضای رسانه بر علیه دیگری خود جرم است و اطمینان داشته باشید ما این مسائله را پیگیر خواهیم بود و از طریق قانونی اقدام خواهیم کرد
شما هزینه لایسنس رو گرفته یعد اضافشم گرفید ولی لایسنس من غیر فعاله ! ظاهراً تیکت هاتونم چک نمی کنید چون قبل از این که اینجا پست بدم تیکت زدم ... من دو روزه به پنلم دسترسی ندارم ! و ارور لایسنس میگیرم در صورتی که 4 روزه که هزینه لایسنس رو پرداخت کردم ! اتفاقاً من هم از طریق قضایی پیگیری خواهم کرد !
هم در ایران هم در انگلستان !
لازم باشه مستندات رو همین جا هم میزارم تا موضوع برای همه شفاف بشه ! واینکه شما از آی دی من چی فهمیدید که همه چیز براتون روشن شد ؟
خیلی جالبه برای من !
راجع به تیکت هم شما تیکت من رو بدون پاسخ بستید !!!!!!
الان کل سرور من رو از دسترس خارج کردند و فاکمتور های فبلی من رو هم از پنلشون حذف کردند !!!!!!!!!