پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fathipours1
عسگرپور نزدیک 2 ساله که توی لیست یاهومه . 6 ماهه که ازش سرویس میگیرم . گاهی اوقات سرورش اذیت کرده اما اونقدی نبوده که ناراضیم کنه . تا هفته دیگه هم سوپر سرورمو برای یک سال تمدید میکنم .فقط کاش برای پیشتیبانی چند نفر اضافه میکرد
قیمت سرورها عالی
کیفیت سرورها خوب
پشتیبانــــی متوسط
تایید میشه
اگر شخص معتبر و کار درست و مورد اعتماد پیدا کنم چرا زیاد نکنم
چند نفرو آوردم 2هفته کار کردند بعدش بدون اینکه چیزی بگند گزاشتند رفتند
والا فکر نکنم کسی جزو خودم بتونه روزی جواب 50 تا تیکتو بده
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
توی تیکت اعلام کنید بهتون پنل بدم خودتون نصب کنید
البته پنل که ارائه نشد وقتی تیکت زدم! ولی سیستمم رو خودشون وقت گذاشتند و تعویض کردند... ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
البته پنل که ارائه نشد وقتی تیکت زدم! ولی سیستمم رو خودشون وقت گذاشتند و تعویض کردند... ممنون
توی تعطیلات بدلیل مسافرت بودن دیرتر به تیکت ها جواب میدادم بدلیل نبود اینترنت کافی
تایید 100 درصد
10 ماه بدون مشکل
ببخشید سرور فرانسه الان 20 ساعته قطع شده لطفا بررسی و فعال کنید
فکر کنم راه پشتیبانی گرفتن رو بلد نیستید!
وی پی اس فارس - پشتیبانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خوب دیر جواب دادید سرور 24 ساعت قطع باشه دردسر کمی نیست برامون
به هر حال ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Oracle
خوب دیر جواب دادید سرور 24 ساعت قطع باشه دردسر کمی نیست برامون
به هر حال ممنون
به هررحال خوشحالم مشکلتون حل شده
ببخشيد دوست عزیز
چرا سرورهای آلمان از بقیه جاها ارزونتره؟
دليل خاصی داره؟