پاسخ : عجایب هفت گانه مخابرات های شهرستانی !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_2
مثلا 1 مگشون همیشه سرعتش حدود 110 کیلوبایت همیشه هم ثابته حتی شبا.
من 512 دارم با سرعت 112 دانلود می کنه همیشه دانلود نامحدود هست
فرقی هم نمی کنه شب باشه یا روز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porya_spy
این که خیلی کمه من با 256 پارس انلاین 170 ثابت میگیرم بعضی اوقات تا 200 کیلوبایت هم میره
ببینید
این سیاست شرکت های خصوصی هست که بهتون سرعت بالا میدن
مثلا می گن سرعت 256 با 12 گیگ ترافیک ماهیانه
میان چه کار می کنن؟
سرعت دانلود رو افزایش میدن که سریعتر ترافیک شما تمام بشه
یا میان از سرعت اپلود میزنن و کمش می کنن
شما باید تمام جوانب رو در نطر بگیرید
و مخابرات مثلا میاد 1به 8 سرعت رو تقسیم می کنه
این کار اصولی است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porya_spy
این که خیلی کمه من با 256 پارس انلاین 170 ثابت میگیرم بعضی اوقات تا 200 کیلوبایت هم میره
256 اسمیه عزیز پورتت رو 2 مگ آپ میشه پارس آنلاین
از عمد سرعت رو بالاتر میذارن که حجم بیشتری استفاده کنید و پول بیشتری بگیرند به نفع خودشون هست،ضمنا ساعت 1 تا 2:30 صبح (اولین ساعاتی که حجم رایگان میشه)سرعت افتضاح و بین 20 تا 40 کیلوبایت هست و البته 512 دارم،وقتیم تماس میگیریم کلی پشت خط میمونیم آخرشم جواب درستی نمیدن
موفق باشید
من هم از مخابرات گلستان سرویس دارم ، کیفیت اش رو که دوستان در وصف اش گفتند ، چند هفته ای میشه که پینگ افتضاحی داره ، روزی چند ساعت ام قطع میشه به خصوص بین ساعت 2 الی 4 بعد از ظهر، چند شب پیش ساعت 8 قطع شد من تا 11.30 بیدارم بودم ،وصل نشد.
از نظر پشتیبانی که هم در حد صفر ، تلفنی که جواب نمی دن ، باید خودت حضوری بری . هنوز یک پورتال برای مشترکین ندارن که سروبس ها رو آنلاین تمدید کرد، برای تمدید سرویس باید بریم از مخابرات یک شناسه بگیریم و بعد بریم بانک ، باز برگردیم مخابرات فیش پرداختی رو بدیم.
امنیت اشون هم خیلی پایینه ، من فقط فقط مونده برم رانژ هم خودم انجام بدم.:)
من قبلا از پارس(رایانه دانش گلستان) Adsl می گرفتم ، کیفیت بد نبود ، الان رو نمی دونم. شاید دوباره برم از اینجا adsl بگیرم.
در کل تمام شرکت های مخابراتی که ADSL ارائه میدن ، کیفیت براشون مهم نیست ، هر چی مشتری بیشتر درامد بیشتر ، این اشتراک 1 به 10 هم کشکه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PDhost.net
256 اسمیه عزیز پورتت رو 2 مگ آپ میشه پارس آنلاین
از عمد سرعت رو بالاتر میذارن که حجم بیشتری استفاده کنید و پول بیشتری بگیرند به نفع خودشون هست،ضمنا ساعت 1 تا 2:30 صبح (اولین ساعاتی که حجم رایگان میشه)سرعت افتضاح و بین 20 تا 40 کیلوبایت هست و البته 512 دارم،وقتیم تماس میگیریم کلی پشت خط میمونیم آخرشم جواب درستی نمیدن
موفق باشید
حرف شما رو قبول دارم به خاطر مصرف حجم بالا این کارو میکنن ولی اگه بخواین با این سرعت از مخابرات دانلود داشته باشید هزینه سرویس خیلی بالا میره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aalireza439
من هم از مخابرات گلستان سرویس دارم ، کیفیت اش رو که دوستان در وصف اش گفتند ، چند هفته ای میشه که پینگ افتضاحی داره ، روزی چند ساعت ام قطع میشه به خصوص بین ساعت 2 الی 4 بعد از ظهر، چند شب پیش ساعت 8 قطع شد من تا 11.30 بیدارم بودم ،وصل نشد.
از نظر پشتیبانی که هم در حد صفر ، تلفنی که جواب نمی دن ، باید خودت حضوری بری . هنوز یک پورتال برای مشترکین ندارن که سروبس ها رو آنلاین تمدید کرد، برای تمدید سرویس باید بریم از مخابرات یک شناسه بگیریم و بعد بریم بانک ، باز برگردیم مخابرات فیش پرداختی رو بدیم.
امنیت اشون هم خیلی پایینه ، من فقط فقط مونده برم رانژ هم خودم انجام بدم.:)
من قبلا از پارس(رایانه دانش گلستان) adsl می گرفتم ، کیفیت بد نبود ، الان رو نمی دونم. شاید دوباره برم از اینجا adsl بگیرم.
در کل تمام شرکت های مخابراتی که adsl ارائه میدن ، کیفیت براشون مهم نیست ، هر چی مشتری بیشتر درامد بیشتر ، این اشتراک 1 به 10 هم کشکه.
رایانه دانش الان خودش داده گستر رو خریده و تبدیل به pap شده! سرویس هاش الان تبدیل به pppoe شده و سرویس های نامحدودش رو برداشته و تمامی سرویس محدود ارائه میکنه! فعلا روی مخابرات دووم بیارید تا سرویس ما برای مراکز گرگان راه اندازی بشه اون وقت کیفیت رو تجربه کنید!
منم سه ماه پیش یه خط تلفن گرفتم، رفتم که از پارس آنلاین adsl بگیرم دو روز بعد زنگ زدن گفتن خط شما pcm هست و نمیشه. یکی از بچه ها گفت اگه از مخابرات adsl بگیری pcmرو برمیدارن ، منم رفتم (مجبور شدم) از مخابرات 128 یه ماهه گرفتم. بعد یه ماه که سرویسم تموم شد درخواست تخلیه خط دادم که از پارس بگیرم (از تحت رانژه مخابرات خارج شه). اشغالای عوضی، خطو دوباره به حالت pcm دراوردن، رفتم بازرسی مخابرات که چرا همچین کاری کردین برمیگرده بم میگه مخابرات یه شرکت خصوصیه دنبال درآمدزاییه و از اینجور حرفا....... تو شهرستان هم که وایمکس ارائه نمیشه! از مخابرات هم نمیخوام سرویس بگیرم،
کجا باید شکایت کنم خواهشا یکی مارو راهنمایی کنه :: با تشکــــر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j@v@d
منم سه ماه پیش یه خط تلفن گرفتم، رفتم که از پارس آنلاین adsl بگیرم دو روز بعد زنگ زدن گفتن خط شما pcm هست و نمیشه. یکی از بچه ها گفت اگه از مخابرات adsl بگیری pcmرو برمیدارن ، منم رفتم (مجبور شدم) از مخابرات 128 یه ماهه گرفتم. بعد یه ماه که سرویسم تموم شد درخواست تخلیه خط دادم که از پارس بگیرم (از تحت رانژه مخابرات خارج شه). اشغالای عوضی، خطو دوباره به حالت pcm دراوردن، رفتم بازرسی مخابرات که چرا همچین کاری کردین برمیگرده بم میگه مخابرات یه شرکت خصوصیه دنبال درآمدزاییه و از اینجور حرفا....... تو شهرستان هم که وایمکس ارائه نمیشه! از مخابرات هم نمیخوام سرویس بگیرم،
کجا باید شکایت کنم خواهشا یکی مارو راهنمایی کنه :: با تشکــــر
شکایتتون که راه به جایی نمیبره! ولی خب محض دلخوشی سازمان تنظیم مقررات مسئول نظارت هست
الان رفتم تو سایت "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" تو بخش "آخرین اخبار سازمان" این مطلب رو نوشته ::
بخشنامه رانژه خطوط مشتركان ADSL قابل اجرا نيست
1391/5/4 چهارشنبه
حسن رضواني اعلام كرد :
بخشنامه رانژه خطوط مشتركان ADSL قابل اجرا نيست
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي اعلام كرد: شركت مخابرات ايران و شركتهاي مخابرات استاني مجاز نيستند بخشنامه مربوط به رانژه خطوط مشتركين شركتهاي PAP را اجرا كنند.
به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي حسن رضواني گفت: شركت مخابرات ايران بخشنامهاي به شركتهاي مخابرات استاني ابلاغ كرده است كه براساس آن، از اين پس شركتهاي مخابرات استاني مجاز شدهاند بابت رانژه كردن خطوط مشتركان شركتهاي اينترنتي هزينه دريافت كنند.
وي افزود: اين بخشنامه براساس بخشي از توافق شركتهاي PAP و شركت مخابرات ايران تهيه شده است و با توجه به عدم اجراي كامل تعهدات طرفين به يكديگر مطابق اين توافقنامه و همينطور برآورده نشدن الزامات مفاد مصوبه 97 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در قالب آئيننامه تعاملي واگذاري خدمات شركتهاي مخابراتي و شركتهاي ندا، اين بخشنامه مورد تائيد رگولاتوري نيست و شركت مخابرات ايران و شركتهاي مخابرات استاني تا زمان تائيد موافقتنامه بين اين شركت و شركتهاي PAP در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي مجاز به اجراي آن نيستند.
رضواني با اشاره به اينكه تمامي اپراتورها بايد در چارچوب پروانه فعاليت شان نسبت به ارائه خدمات و تعرفهگذاري اقدام كنند، اظهار كرد: چنانچه شركت مخابرات ايران نيز به عنوان يكي از اپراتورهاي اين حوزه چارچوب مصوبات و مفاد پروانه را رعايت نكند، مقررات لازم در مورد آن اعمال ميشود.
با توجه به این بخشنامه یکی روشنمون کنه (هنگ کردم!)#-o
بهترین کار استفاده از اینترنت انلاین یک طرفه ماهواره ای هست
زیاد خرج نداره
میتونید حتی 50 مگابیت هم داشته باشید ولی اگه شانس داشته باشید میتونید مجونی این سرعت را پیدا کنید یا اگه پول دارید بخرید
1مگابیت هم 25 تومن هم میفروشن ولی خودتونم میتونید پیدا کنید
کلا این هارو نیاز دارید
یه دیش و ال ان بی ساده که برای تلویزیون استفاده میکنید هم جواب میده اما اگه با مشکل جمع آوری این ها روبه رو هستید یه دیش سلف ست بگیرید که از پشت شیشه هم میتونید بگیرید. قیمتش رو نمیدونم. اندازش به اندازی یه کاغذ A3 هست و 4کیلو هم بیشتر وزن نداره. ال ان بی هم نیاز نداره قطرشم حدودا 5 سانت بیشتر نیست
یه دی وی بی کارت که از 70 تومن هست به بالا جنسشم آلمانی هست، چینی هم کم پیدا میشه اما اکثرا آلمانی هست. کره ای هم هستش که جنسش خوبه ولی چینی نه
و یه سیم تا کامپیوتر
اگه میخواهید خودتون هم هک کنید یه سرور میکروتیک نیاز دارید که قیمت خوب میدونید
اما اگه میخواهید اجاره کنید به هیچ چیزی نیاز ندارید.
جهت پیشنهادی ما قبلا nss6 بود که دیگه رفت و جاش یه چی دیگه اومده که من بیخبرم، قبلا روش 1مگ راحت پیدا میشه
فعلا w6 خوبه
w3 برای آفلاین خوبه اما انلاین آخرش 256 پیدا میکنید بیشتر پیدا نمیشه
اینتل 902 هم آخرش 512 هست کم پیدا میشه بالا تر
اگه سوالی بود برای نحوه راه اندازی در خدمتیم
دیگه اینجوری میتونیم از سرعت کم و بی کیفیت ایران راحت شیم، حتی gprs هم جواب میده
به امید سرعت بالا در ایران ...
با تشکر
داداش قربون شکل ماهت.من الان 3 ساله اینترنت ما.ه.واره دارم.وقتی adsl بصورت مدام dc داره با چی میخوای به نت ما.ه.واره ای وصل شی.همین الان(29مرداد91) تو چند لحظه ای که dc ندارم سرعت دانلود با نت ما.ه.واره به 1.320 mb هم میرسه.اما این adsl لعنتی بطور مداوم قط و وصل میشه.واقعا متاسفم برا خودمون.باید بجای اینترنت بگیم:فیل تر نت.دی سی نت..زهرمار نت .گور پدرشون نت:106: