ببخشید این چند روز که شما نبودید پورت این شبکه ضعیف بود؟ :)
شما باشید اصلا نباید بحث بشه؟ :)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
دوستان بحث نکنید چند روز نبودم..تا چن روز دیگه هم نیستم....
به غرآن :دینقل قول:
ببخشید این چند روز که شما نبودید پورت این شبکه ضعیف بود؟
شما باشید اصلا نباید بحث بشه؟
من برخی مواقع فکر میکنم ایشون noc ، پشتیبان ، وکیل دیتاسنتر ovh هستند ، برخی موقع ها هم احساس میکنم ایشون جایگاه خدا ( اصطقفراله :دی ) رو دارند که یا یه دیتاسنتر رو تایید و یا رد میکنند :|
مشکلی ندارم با ایشون ها ، اما یه خورده تک بعدی فکر میکنند ... ، خوبه که انسان اصلاح پذیر و از همه مهمتر انتقاد پذیر باشه .
هفته پیشی چه خوب بود :دی
قربان همگی .
دوستان کسی اطلاع داره منظور ovh از چیزی که اینجا گفته دقیقا چیه؟
من احتمال می دم مشکل دوستمون از اینجا ناشی می شه:
Cadre d'utilisation : Domaine d'utilisation - OVH
زمانی که سرور خرید میکنین ذکر شده Self Managed و زمانی هم که مشخصات رو دریافت میکنید باز هم ذکر شده که مدیریت نرم افزاری سرور با شما هست...به شما هم در تیکت گفتن سرورتون تا 70 مگابایت دانلود داشته
جالب اینجاست که کانادا با idm هم زیر 30 میداد....از تعجبات بود!!!....هه هه..خوب شد یک هفته نیومدیم...از این به بعد هم به ندرت خواهیم بود در انجمن! تا شما در عذب نباشید
نمیدونم چرا ما سرور میفروشیم به بقیه داره فشار میاد!...اینجا انجمن هست هر کسی دوست داشته باشه پست میده ...دوست دارم رد میکنم دوست دارم تایید میکنم....انجمن مال شما نیست که از شما اجازه بگیرم که تایید کنم یا نه!
باز خوبه مثل شما نمیریم از کولو مردم و شبکه مردم بفروشیم بگیم شبکه اختصاصی خودمون هست!
دوست عزیز من حرفی برای مدیریت سرور ندارم،هیچ ارتباطی هم به مدیریت سرور نداره این مسئله!نقل قول:
زمانی که سرور خرید میکنین ذکر شده Self Managed و زمانی هم که مشخصات رو دریافت میکنید باز هم ذکر شده که مدیریت نرم افزاری سرور با شما هست...به شما هم در تیکت گفتن سرورتون تا 70 مگابایت دانلود داشته
حوصله ندارم عکس بزارم از این بچه بازی ها هم خوشم نمیاد ولی مطمئن باشید همچین حرفی به من اصلا زده نشده! (خودتون هم می دونید زده نشده چون خودتون جواب من رو دادین بعد 1 روز!)
موردی نداره من در جواب همون تیکت یوزر و پسورد 2 تا از وی پی اس هامون ( اصلا همه رو هم خواستین ) میدم خدمتتون شما دانلود 70 مگابایت بگیر ازشون ما ممنونتون میشیم. ( خوبه که عکس گذاشتم!!!)
موفق باشید
البته از شما انتظاری جز این پاسخ نمیرفت .نقل قول:
نمیدونم چرا ما سرور میفروشیم به بقیه داره فشار میاد!...اینجا انجمن هست هر کسی دوست داشته باشه پست میده ...دوست دارم رد میکنم دوست دارم تایید میکنم....انجمن مال شما نیست که از شما اجازه بگیرم که تایید کنم یا نه!
اما باید بگم اینجا طبق فرمایش خودتون یه انجمن هستش .
خونه خاله نیست که "دوست دارم" باشه . اگر حرفی میزنید باید اثبات کنید و دلیل بیارید ...
تا الان هم کسی نگفته از کسی تایید بگیرید ، اما همون طور که دوستان از سرویس ovh که 7 دانگش به نام شماست ، 1 مگ دانلود دارند ، شبکه هاست پولیس با 30 مگ بد هم نیست ! بهتره بگم خداست !
اینکه شما جواب مشتری میدید که : "به شما هم در تیکت گفتن سرورتون تا 70 مگابایت دانلود داشته" ، اره ما هم از ایران روی پورت 1 مگ ، 100 مگابایت دانلود داشتیم ... !!!! ، اخه اینم شد جواب ؟ پورت جزء موارد مدیریت نشده نیست .. مگه گفتن برام برنامه نصب کن ؟ پورت و شبکه باید تایید بشه ، شما هم موظفی بری روی سرور ایشون و یه فایل دانلود کنید و نبندید پنجره دانلود رو تا خود ایشون برن و ببینند اره از پورت 1 گیگابیت ، 120 مگابایت دانلود داشته سرورشون !!!
این دومین موردی هست توی کمتر از 4 روز که پورت این شبکه که مال 7 دانگش مال شماست ، مورد عنایت قرار گرفته ...
والله ما جایی نگفتیم شبکه اختصاصی خودمون . البته سرور مال خودمونه ، پس لطف کنید تهمت نزنید که "کولو مردم" .نقل قول:
باز خوبه مثل شما نمیریم از کولو مردم و شبکه مردم بفروشیم بگیم شبکه اختصاصی خودمون هست!
شرکت هاست پولیس و آقای راستگو مورد تایید خیلی هستند ، نیاز نداره با حرف شما به چالش کشیده بشه .
خدا رو شکر روی انتقادی هم که به شبکه ایشون داشتید خوب مورد عنایت قرار گرفتید ...
در حال ،
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است .
حداقل سعی کن حالا که داری به انجمن لطف میکنی با مشغله 690 سرورتون ، کمتر این ورا پیداتون میشه ، کمتر اسپم کنید توی تاپیک ها و یه خورده رسمی صحبت کنید . اینحا انحمن "قصه های شب بچه کوچولو ها" نیستش که بخوای هر چیزی بگی و بری . اینجوری باز به دوران طلائی بن باز نخواهید گشت .
ارادتمند .