پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی |آمریکا|هلند|انگلیس|فرانسه| ورت1گیگابیت|+کانفیگ رایگان
سلام
بعد از تصمیماتی که با اقای کرمی گرفتیم ، تصمیم بر این شد که یه ریسک بزرگ رو کنیم و اینکه سود دهیمون رو کاهش بدیم و از الا به بعد به جای استفاده از هارد های SATA فقط و فقط از هارد های SAS اونم با RAID H700 + سرورهای دل فقط استفاده کنیم که هزینه های بسیار سنگینی در حد 2 برابر نسبت به قبل با توجه به قیمت پوند و گرانی این سری سرورهای دل که کیفیت فوق العاده ای دارند مثل قبل نیاز به حمایت مشترکین عزیز رو داریم چه بسا که این حمایت باعث شد سرویس هارو 100% افزایش کیفیت با هارد های پرسرعت بدیم.این بدان معنی است که سرویس تمامی مشترکین عزیز افزایش چشمگیر سرعت خواهند داشت و دیگر مشکل کمبود سرعت هارد انشالله مشاهده نخواهند کرد که نمونش در برخی نظرات در تاپیک های افر های گذشته قابل رویت می باشد:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
korosh-MD
من تا حالا هارد sas و سرعت دانلود 30 مگ رو تجربه نکرده بود !!!
دوستان در خرید این سرویس ها شک نکنن
کیفیت +سرعت+ پشتیبانی پاسخگو و باحوصله:111:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahs
من 3 ماهی هست که ازشون وی پی اس دارم
باید بگم کارشون فوق العاده هست
پشتیبانی در حد المپیک
حتی وقتی ازشون خواستم یک سری نرم افزار برام نصب کنن با کمال میل و سریع انجام دادن => نصب این نرم افزار ها که میگم اصلا جزو وظایف پشتیبانی محسوب نمیشه ولی خوب انجام میدن دیگه :دی
قیمت ها فوق العاده پایین هست و بر خلاف سایر شرکت ها هارد زیاد میدن و کیفیت هارد سرور ها فوق العاده هست
سابقه ی استفاده ی من از سرور های مجازی به 8 ماه هم شاید نرسه ولی خب تو این مدت بهترین ارائه دهنده هستن از نظر من
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak2media
4ماهه ازشون سرویس دارم آپتایم 99.9%
پشتیبانیشون عالی از همه لحاظ تایید میشن
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
100% ایشون تایید میشن آپ تایم 100% در چند ماه گذشته.
پشتیبانی عالی.
برخورد و مشتری مداری عالی.
کسی کیفیت عالی می خواد شک نکن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aha903
100 درصد تایید میشن.
سرعت عالی و پشتیبانی بسیار سریع و به موقع و بدون داون در یک ماه اخیر که ازشون سرور داشتم.
مرسی
سرورهای زیر با توجه به قدرت سخت افزاری بسیار قوی و مناسبی بهره میبره مناسب برای اون دسته از مشترکینی هستند که به دنبال کیفیت هستند به خصوص پورت قوی داره و از طرفی در کنار این سرعت از هارد
SAS همراه با RAID H700بهره میبره که کاهش سرعت هارد احساس نشه.
سرور میزبانی ویژه ی ما 2 عدد ! به مشخصات سخت افزاری 48 گیگ رم + 2 عدد پردازشگر ! از سری سرورهای DELL PowerEdge R410
http://img4up.com/up2/60227804076944231467.jpg
http://img4up.com/up2/39300283512825000464.jpg
لازم به ذکر هستش برای افزایش کیفیت از رید RAID H700 استفاده میشه . همینطوری که قبلا اشاره شد طبق اعتقادی که به کیفیت سخت افزار سرورها داریم و همیشه از برند های مشهور استفاده میکنیم سرور مذکور هم از برند DELL PowerEdgee R210 و DELL PowerEdge R410 می باشد.
تمای سرویس های زیر با هارد SAS +RAID H700 می باشند
VDS-2048 |
VDS-1024 |
VDS-512 |
VDS-256 |
مشخصات |
Intel XEON E3-1240 |
Intel XEON E3-1240 |
Intel XEON E3-1240 |
Intel XEON E3-1240 |
نوع cpu |
5 |
4 |
3 |
2 |
تعداد هسته cpu |
- |
- |
- |
- |
مگاهرتز |
200 GB |
20 GB |
30 GB |
15GB |
هارد دیسک |
1Gbit |
1Gbit |
1Gbit |
1Gbit |
سرعت پورت ارتباطی |
1 |
1 |
1 |
1 |
تعداد ip رایگان |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
میزان ترافیک ماهیانه |
تماس بگیرید. |
27000 تومان |
15000 تومان |
12000 تومان |
هزینه: |
نکته: مثل گذشته در صورت وجود شرایط به مشترکین پردازنده مجانی ارتقا داده خواهد شد. نکته: در صورتی که پردازشگر جای کافی داشته باشد به صورت مجانی ! برای مشترکین در صورت نیاز پردازشگر ارتقا داده خواهد شد.
نکته: دوستان لطفا شماره های تماسشون درست وارد کنند که سرویس سامانه پیام کوتاه در صورت بروز مشکل و فاکتور و... بهشون به صورت خودکار پیام کوتاه ارسال خواهد کرد. سامانه پیام کوتاه : 3000401610000
نکته: کانفیگ اولیه با توجه به نیاز مشتری که قبل از خرید اعلام میکنه در صورت وجود شرایط برای مشتری مجانی انجام خواهد شد
نکته» در حال به روز رسانی....
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی |آمریکا|هلند|انگلیس|فرانسه| ورت1گیگابیت|+کانفیگ رایگان
نمونه تست سرعت سرویس 512 ! که منابعش محدود هستش ! + که این وی پی اس تست به خاطر عملیات فشرده سازی تحت فشار هستش موقع تست این سرعت
سرویس های 1024 سرعت بیشتری دارند
http://img4up.com/up2/11897464819018619209.jpg
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی |آمریکا|هلند|انگلیس|فرانسه| �ورت1گیگابیت|+کانفیگ رایگان
سلام
جای خالی 2 عدد فقط برای امریکا باز شده
دوستانی که سرویس امریکا نیاز داشتند و اعلام شده بود تکمیل شده بود میتونند سفارششون ارسال کنند
+
کانفیگ انجام میشه.
ایدی یاهو واحد فروش: sale.novinvps
سلام
ظرفیت تمامی سرویس های امریکا تکمیل شد
فقط
میکروتیک ، چون منابع کمی میگیرن میتونیم سرویس بدیم دیگه روی امریکا تا ! زمانی که کنسلی بیاد که فعلا مشترکین تمدید کردند تا به امروز کنسلی نداریم
جهت استعلام
sales@novinvps.net
تماس بگیرید
سلام
جناب آقای معلمی. امروز تاریخ تمدید 2 تا از وی پی اس آمریکا هست اما سایتتون بالا نمیاد لطفا زود تر بررسی کنید.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aph
سلام
جناب آقای معلمی. امروز تاریخ تمدید 2 تا از وی پی اس آمریکا هست اما سایتتون بالا نمیاد لطفا زود تر بررسی کنید.
با تشکر.
ویرایش
سلام
بله الا چک کردم دقیقتر متوجه شدیم که سایت توسط یه سری ادم... زیر حمله ddos هست به زودی حمله رو دفع میکنیم
با توجه به اینکه سایت روی سرور دیگری هستش هیچ گونه اختلالی روی سرویس دیگر مشترکین ایجاد نخواهد شد.
سلام
حملات به صورت کامل دفع شد و سایت به حالت عادی برگشته.
جهت اطلاع و اقدامات لازم ;)
سلام
من سرویس میخوام اما نمیتونم از تو سایتتون بخرم.
میگه دامنه میخواد!من دامنه ندارم.این سرویس رو میخوام
رم دو گیگ
هارد 200
ویندوز
ممنون میشم لینک پرداخت آنلاین رو بدید
فرق آمریکا با انگلیس چیه؟سرعت یا کیفیت یا چی
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina13
سلام
من سرویس میخوام اما نمیتونم از تو سایتتون بخرم.
میگه دامنه میخواد!من دامنه ندارم.این سرویس رو میخوام
رم دو گیگ
هارد 200
ویندوز
ممنون میشم لینک پرداخت آنلاین رو بدید
فرق آمریکا با انگلیس چیه؟سرعت یا کیفیت یا چی
مرسی
نام کاربریتون که عضو هستید برای من ارسال کنید
کلا دامین الکی بزنید
سرویستون برای چه کاری میخواید ؟
سلام
سروراختصاصی از امریکا با مشخصات زیر مخصوص میکروتیک همراه با کانفیگ اولیه ! اماده به سرویس دهی شده است
نقل قول:
Intel Ivy Bridge E3-1230
16gb DDR3-1333 Memory / RAM
2x1TB SATA 7200rpm Hard Drive
40 TB Bandwidth on GigE Port!