پاسخ : فروش سرور مجازی از انگلیس/آمریکا/آلمان/فرانسه/هلند > برتریت کیفیت بر روی کمیت/رم512>11000 تومان(آگونیس)
پاسخ : فروش سرور مجازی از انگلیس/آمریکا/آلمان/فرانسه/هلند > برتریت کیفیت بر روی کمیت/رم512>11000 تومان(آگونیس)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shockwave
محمد رضا
چون در هنگام سفارش لوکشین انتخاب نکردید در تیکت سوال کردیم پاسخ دادید مجدد پاسخ دادیم! والا ما که حضور داریم این که چرا اینجا سوال کردید برام جالب بود!از خریدتونم 1 ساعت فکر نکنم بگذره
لوکشین های تیکت شده رو انتخاب کنید بگید تا سرویس آماده شه
نه فکر کنم یک 10 دقیقه بیشتر نیست خریدم فقط فکر کردم سریع میشه تازه کارم دیکه اولین بار vps میخرم بایدبگم از خریدم هم راضی هستم
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
چون در هنگام سفارش لوکشین انتخاب نکردید در تیکت سوال کردیم پاسخ دادید مجدد پاسخ دادیم! والا ما که حضور داریم این که چرا اینجا سوال کردید برام جالب بود!از خریدتونم 1 ساعت فکر نکنم بگذره
لوکشین های تیکت شده رو انتخاب کنید بگید تا سرویس آماده شه
ساعت 10 شب سایت شما هنوز جوابگو هست خودش صد افرین داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shockwave
نه فکر کنم یک 10 دقیقه بیشتر نیست خریدم فقط فکر کردم سریع میشه تازه کارم دیکه اولین بار vps میخرم بایدبگم از خریدم هم راضی هستم
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
بایدبگم ساعت 10 شب سایت شما هنوز جوابگو هست صد افرین داره
مرسی لوکشن انتخابی آماده و براتون از طریق تیکت و ایمیل ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
مرسی لوکشن انتخابی آماده و براتون از طریق تیکت و ایمیل ارسال شد
ممنون:53:
در انگلیس امکان ارائه ی ویندوز و لینوکس اضافه شد از آفر ابتدا استفاده کنید
سلام ...
من 8 وی پی اس 512 و 1 گیگ ازشون تهیه کردم ... هم لینوکسی و هم ویندوزی
پشتیبانی عالی
کیفیت عالی
100 % تایید می شند
سلام يه آي پي انگليس بدين
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esmaeil1
سلام يه آي پي انگليس بدين
ممنون
ارسال شد
نقل قول:
سلام ...
من 8 وی پی اس 512 و 1 گیگ ازشون تهیه کردم ... هم لینوکسی و هم ویندوزی
پشتیبانی عالی
کیفیت عالی
100 % تایید می شند