دوستان فکر کنم ارسال پیامک بدون هماهنگی کاربر جرم باشه؟ آره؟ نظرتون چیه برم یک شکایت بزنم از شماره؟
چون اگر اینجوری باشه هر ارگان دولتی بخواد اسمس بفرسته به هرشماره دلخواهی که سنگ روی سنگ بند نمیمونه
ارادت:79:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان فکر کنم ارسال پیامک بدون هماهنگی کاربر جرم باشه؟ آره؟ نظرتون چیه برم یک شکایت بزنم از شماره؟
چون اگر اینجوری باشه هر ارگان دولتی بخواد اسمس بفرسته به هرشماره دلخواهی که سنگ روی سنگ بند نمیمونه
ارادت:79:
اینم یک شایعه مثل نت ملی!!!!
آخرین بار اخبار ساعت 14 وزیر ارتباطات برای نت ملی توضیح داد بعد از اتمام توضیحات خبرنگار پرسید سؤالی که واسه همه پیش امده اینترنتی که به این صورت هست چی میشه؟جواب دادن که قرار نیست هیچ تغییری ایجاد شه در دسترسی به نت،بدون تغییر و به همین صورتی که الان هست در دسترس عموم قرار میگیره،یه سریا که از بحران بدشون نمیاد و میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن و از هیچ جا هم خبر ندارن الکی شایعه میندازن،الان هم همینطوره!!
من چند تا سایت ثبت دارم تو ساماندهی،هیچ اس ام اسی واسم نیومده!
بستگی داره تو چه بخشی از ساماندهی فرم پر کرده باشی
برای منم اومده و خیلی هم دوست داشتم به جلسه روز سه شنبه برم
ولی شانس با ما یار نبود و نشد
دوستانی که در این جلسه شرکت کردن
ممکنه بگن چی شد و قضیه از چه قرار بوده
فکر می کنم امیر اروجلو عزیز تشریف داشن
مجدد دوباره یک اس جدید
کسی متوجه نشد اینا کی هستن؟نقل قول:
به نظر شما چاره مشکل باور به ظرفیت های داخلی در ذهن مسئولان حوزه فناوری اطلاعات چیست؟
شیطونه می گه یکی فحش بذاریم :d
کاره هر کی هست خودش رو لو بده وگرنه فحش می ذاریم ها
بعد از جندین اس ام اس حالا اس ام اس اومده برام
از جنابعالی دعوت میشود دز جلسه هم اندیشی مدیران ارئه دهندگان خدمات میزبانی شرکرت فرماید
مکان کار گر شمالی امیر آباد روبروی انرژی اتمی مرکز تخقیقات مخابرات ابران سالن کنفرانس
(نقشه در ایمیل شماست)
زمان یک شنبه 1391/02/24 ساعت 17 الب 19
اولین sms که برای من اومد این بود:
فضای مجازی، مجاز یا واقعیت؟ آیا با فضای مجازی واقع بینانه برخورد کرده ایم؟
من نمیدوستم چیه، جواب دادم: "که چی؟ بعدش؟"
دلیورد شد، اما خبری نشد!
بعد یه چیزی در مورد اختیارات این شورای عالی "کذایی" که از دولیت و مجلس(!) بیشتره!!! (مجلس خودش قانون میزاره دهن دولت و مردم رو سرویس میکنه، فکر میکنید چی بالاتر از اونه؟)
بعد میخواست یه چیزی رو به نفع من سامان بده! که ترجیح میدم خودم کارامو سامان بدم!!!
بعد هم باور به ظرفیت های داخلی.....
این شد که من شماره رو سرچ کردم ببینم این کیه انقدر پررو بازی در میاره؟!
یهو دیدم، وای! این که سایت خودمون wht ئه!!
یکی هم تو پرشین تولز بود!
اومدم ببینم چه خبره!
من هاستینگ ندارم. شرکت انفورماتیک هم نیستم، یه علافم که زندگیش اینترنته، 10 سال پشت کامپیوتر نشستم الان دارم قوز میکنم تو جوونی!!!
الان سایت ساماندهی رو چک کردم، دیدم اونجا این خط رو وارد کردم!
اس ام اس چی؟
هی میگیم از ساماندهیه ولی باز میگید از کجاست!
-----------
واقعا مسخره بازی هست هی اس ام اس میاد هر روز یه اس جدید جالب اینجاست که سوال و نظر سنجی هم میاد اما جایی برای اعلام نظر و جواب ندارن!!
اس ام اس هاش جدیدا داره تبدیل به ایرانسل میشه