پاسخ : خبر تحریم لایسنس ویبولتین برای ایران
من هم همون طور که تو مجید آنلاین گفتم امیدوارم این مشکل حل شه چون چیزی نیست که به همین راحتی بشه ازش گذشت.
در ضمن نماینده فارسیش که از سال 2004 الان بوده IPBFarsi.com هست نه این سایتی که شما فرمودید 8 ماهه راه اندازی شده.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid216
من هم همون طور که تو مجید آنلاین گفتم امیدوارم این مشکل حل شه چون چیزی نیست که به همین راحتی بشه ازش گذشت.
در ضمن نماینده فارسیش که از سال 2004 الان بوده ipbfarsi.com هست نه این سایتی که شما فرمودید 8 ماهه راه اندازی شده.
موفق باشید
امنیت سیستم چطوره ؟
نقل قول:
امنیت سیستم چطوره ؟
دوست عزیز من در پاسخ خصوصی به شما حواب خواهم داد به خاطر اینکه این موضوع فقط از مسیرش خارج نشه.
موفق باشید
هیچ چی vb نمیشه!
نماینده vb تو ایران کیه؟ میدونید..
تکلیف اونایی که قبلا لایسانس vb رو گرفتن چی میشه؟ سایتشون داون میشه؟ یا این قانون فقط برای خرید جدید هستش؟
سلام
من یک نظری دارم
فکر میکنم با توجه به اینکه لایسنسهای قدیمی رو شرکت انگلیسی تایید میکرده مشکلی وجود نداشته باشه!
چون طرف قرارداد یک شرکت انگلیسی بوده
مبنای حرفم هم اینه که من سه تا لایسنس جدید خریدم که همه بسته شد و پولش برگشت داده شد! حتی با مشخصات غیر ایرانی چون آیپی ایران بود بسته شد! اما 4 لایسنس قدیمی دستمه که بخوبی داره کار میکنه و مشکلی هم نداره حتی با آیپی ایران تمدید کردم!
واقعا امیدوارم اینطوری باشه و فقط لایسنهای جدید شامل تحریم بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VAHID216
در ضمن نماینده فارسیش که از سال 2004 الان بوده IPBFarsi.com هست نه این سایتی که شما فرمودید 8 ماهه راه اندازی شده.
موفق باشید
من نمیدونستم که این سایت هم هست : IPBFarsi.com
به هر حال نکته مهم منظورم این بود که تنها وی بولیتین نیست بلکه سیستم های دیگه ای هم هستند که می تونند جانشین وی بی بشند و حتی اون پولی ها هم نشد مای بی بی و .. اوپن سورس هم هست گرچه ضعیف تر باشند ولی کار راه میندازند ...