برای منم با کسی که 2 سال دارم کار میکنم ، مبلغ بسیار زیادی قرار بود پرداخت بشه که تا الا پیچونده 5 روزه و باید بگم واقعا پیچونده ، و پیگیرشم . که مبلغ برگشت داده بشه چون از جای دیگه پرداخت انجام دادم.
فعلا پدرشون رو پیدا کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
یکم پرداخت داریم به نظرتون صبر کنیم یا پرداخت کنیم چون من با یکی حرف میزدم میگف ممکنه باز برگرده به اون قیمت گرونی
دقیقا زمانی که دلار رو به افزایش رفت همه قیمت دلار رو به روز میدادند (دو صورتی که خرید قبلی هم داشتند) ولی حالا که دلار ارزون شده قیمت قیمت های قبله چون خرید قبلی دارند.
به نظر بنده کسی که پا به عرصه تجارت میزاره وقتی انتظار سود داره باید در چنین مواردی ضرر رو قبول کنه
اره دقیقا همین
از دیروز به یکی میگیم اقا پرداخت گفت فردا ساعت 6 معلوم میشه الانم میگه فردا ساعت 8
همه یه جورایی در میرن الان بگن خدایی نکرده دلار شده 2100 اینا باور کنید همه ان میشن ومیدن 2500
فقط همه میان از وب مسترای بدبخت اشکال میگیرن هرچی کاسه کوزه هس باید سر ما بشکنه اینجا هارو نمیدونن با چه سختی کارا انجام میشه
بله والانقل قول:
فقط همه میان از وب مسترای بدبخت اشکال میگیرن هرچی کسه کزه هس باید سر ما بشکنه اینجا هارو نمیدونن با چه سختی کارا انجام میشه
همه این فشار ها روی ماست
کاریش نمیشه کرد
ما که به زودی از payment24 مستر میخریم
اره چاره ای نیس باید بخریم منم تو همین فکرم
شما payment24 چطور میدونید
من شریطشونو یکم خوندم خوب بود ولی یه جایی دیگم رفتم اونم خوبه با اینکه سایت payment24 *****ه ادم یکم....
سلام
به عنوان یک پرداخت کننده دلار وظیفه دونستم در این تاپیک شرکت کنم.
باید بگم که در بازار گرانفروش هست کم فروش هم هست .اما همه نه.
باعث بالا رفتن قیمت ارز هم خود مردم هستن. وقتی ارز پایین میاد مردم تقاضا بیشتر می کنن در این بین یا صرافی ها فروش نمی کنن یا ارز در بازار کم میاد و باعث بالا رفتن دوباره ارز میشه.
پیشنهاد می کنم موقعی که ارز پایین میاد چند روز صبر کنید چرا؟ چون بعضی ها از قبل دلار دارند با قیمت قبلی هیچ کس هم نمی خواد ضرر کنه. بعضی ها هم خودشان نمی فروشند. تا گرانتر بشه.
تقاضای بیش از حد نکنید و صبر کنید قیمت ثابت میشه و الا دوبار بعد چند روز بالا میره.
با تشکر.
منم همین پیشنهاد رو میکنم
فقط برای موارد اضطراری دلار تهیه کنید
قعطی نیارید :دی