پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی (تجهیزات بالا)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
مشکل اساسی اینه که ملت تا قیمت ارزون رو میبینن دست و پاشون سست میشه و فکر میکنن عجب بچه زرنگی هستن که این قیمت رو گیر آوردن و کلی سود میکنن
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه هنوز اینقدر پولدار نشدیم که جنس ارزون بخریم
چه تضمینی هست که شما پول بیشتری بدی و سرور عین یک ماهش درست کار کنه؟؟ نه خداییش یکی بیاد یه قیمت منصفانه بده و تضمین کتبی هم بکنه که سروری که میده عین یک ماهش درست کار میکنه من خریدارم ؟!! من همه نوع سرور با همه جور قیمتی تست کردم ولی هیچ کدوم اونی نبود که تبلیغش رو کرده فروشنده بنده هم طرف منظورم دقیقا همین اشخاص هستش که فقط به فکر سودشونن نه چیز دیگه ای وگرنه هستند کسانی که هنوز وژدانشون نمرده و شرافت کاری دارند و باید اونا رو طلا گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
چه تضمینی هست که شما پول بیشتری بدی و سرور عین یک ماهش درست کار کنه؟؟ نه خداییش یکی بیاد یه قیمت منصفانه بده و تضمین کتبی هم بکنه که سروری که میده عین یک ماهش درست کار میکنه من خریدارم ؟!! من همه نوع سرور با همه جور قیمتی تست کردم ولی هیچ کدوم اونی نبود که تبلیغش رو کرده فروشنده بنده هم طرف منظورم دقیقا همین اشخاص هستش که فقط به فکر سودشونن نه چیز دیگه ای وگرنه هستند کسانی که هنوز وژدانشون نمرده و شرافت کاری دارند و باید اونا رو طلا گرفت
سعید جان حرفت کاملا درسته منظور منم این نبود که قیمت خیلی بالا دلیل بر خوب بود صد در صد است اما همیشه قیمت پایین مشکوک است چرا که ما همه اینجا جمع شدیم که یه سودی ببریم وگرنه الاف که نیستیم وقتمون رو هدر بدیم(البته نه با پول ناراضی)
و اما راجعب اینکه سرور درست کار بکنه یا نه
اول اینکه از دیتا سنترهای معتبر سرور تهیه بشه دوم اینکه شخصی که این سرویس رو به شما میده خودش رو در رابطه با مشتری مسئول بدونه حتی هر چقدر مشتری پول کمی داده باشه
متاسفانه متاسفانه نمیدونم بعضی از افراد این پول هایی که به نارضایتی از دیگران میگیرن قصد دارن کجا ببرن و یا اینکه چطور خرجش کنن
من خودم از دیتا سنتر خیلی خوب سرویس گرفته بودم و پول زیادی هم برای پورت و سخت افزار داده بودم ولی درست جواب نمیداد ولی اینقدر پیگر شدم اینقدر به طرف خارجی تیکت دادم و باهاش توی اسکایپ و یاهو چت کردم تا اینکه کیفیت مورد نظر رو ازش دریافت کردم
و همیشه در تلاش بودم به کسی که سرویس میدم ازم راضی باشه تا با اون پول منفعت کنم
چون من توی زندگیم به این اصل اعتقاد دارم که خوبی کنی خوبی میبینی و بدی کنی بدی میبینی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
سعید جان حرفت کاملا درسته منظور منم این نبود که قیمت خیلی بالا دلیل بر خوب بود صد در صد است اما همیشه قیمت پایین مشکوک است چرا که ما همه اینجا جمع شدیم که یه سودی ببریم وگرنه الاف که نیستیم وقتمون رو هدر بدیم(البته نه با پول ناراضی)
و اما راجعب اینکه سرور درست کار بکنه یا نه
اول اینکه از دیتا سنترهای معتبر سرور تهیه بشه دوم اینکه شخصی که این سرویس رو به شما میده خودش رو در رابطه با مشتری مسئول بدونه حتی هر چقدر مشتری پول کمی داده باشه
متاسفانه متاسفانه نمیدونم بعضی از افراد این پول هایی که به نارضایتی از دیگران میگیرن قصد دارن کجا ببرن و یا اینکه چطور خرجش کنن
من خودم از دیتا سنتر خیلی خوب سرویس گرفته بودم و پول زیادی هم برای پورت و سخت افزار داده بودم ولی درست جواب نمیداد ولی اینقدر پیگر شدم اینقدر به طرف خارجی تیکت دادم و باهاش توی اسکایپ و یاهو چت کردم تا اینکه کیفیت مورد نظر رو ازش دریافت کردم
و همیشه در تلاش بودم به کسی که سرویس میدم ازم راضی باشه تا با اون پول منفعت کنم
چون من توی زندگیم به این اصل اعتقاد دارم که خوبی کنی خوبی میبینی و بدی کنی بدی میبینی
گل گفتی منم دقیقا منظورم همینه طرف وقتی احساس مسئولیت کنه در قبال مشتری و سعی کنه همیشه بهترین بمونه هیچ وقت شاهد این مشکلات نخواهیم بود ولی افسوس کو گوش شنوا کو وژدان بیدار کی به مشتری و رضایت و کیفیت سرویس دهی اهمیت میده فقط بلدن پول بگیرن !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
گل گفتی منم دقیقا منظورم همینه طرف وقتی احساس مسئولیت کنه در قبال مشتری و سعی کنه همیشه بهترین بمونه هیچ وقت شاهد این مشکلات نخواهیم بود ولی افسوس کو گوش شنوا کو وژدان بیدار کی به مشتری و رضایت و کیفیت سرویس دهی اهمیت میده فقط بلدن پول بگیرن !!
من یه زمانی خودم از توی ایران سرویس میگرفتم و اصلا آدم گیر و یا حساسی نبودم
ولی واقعا نامردی زیاد دیدم
اسم نمیارم اما از کسانی که توی همین وب هاستینگ تالک بنر داره و خیلی پر ادعا هستند سرور گرفتم (اونها خودشون رو قدرت برتر میدونن) ولی با اجازت ماه دوم سرور دون شد و اونها تیکت جواب نمیدادن،گوشی ها رو خاموش کرده بودند وبعد از یک هفته طرف گوشیشو داده بود دست خواهرش میگفت شماره واگذار شده،من که کاریش نداشتم فقط میخواستم تکلیف سرور رو معلوم کنه که اگر نمیده برم سرور دیگه و من رفتم از جای دیگه گرفتم و تمام یوزرهام پرید و از صفر شروع کردم
بعدا کلی پیگیری کردم و در نهایت بابت یک ماه پولی که داده بودم دو هفته سرور دادن منم یوزر فری دادم ملت
برای همین کاملا درک میکنم چی میگی
البته من موردهای زیادی داشتم که اینجا واقعا نمیگنجه که بگم
الان با سافت لایر مستقیم کار میکنم و خدا رو شکر خدا رو شکر مشکلی ندارم اگر هم مشکلی پیش میاد پشتیبانی اونها خیلی قشنگ پاسخ میده و رفع میکنه
سلام
دوستان عزیز تاپیک فروش دیگران رو کردید چت خونه . هی پست می دید. شما که با ایشان مشکلی پیدا نکردید پس اسپم نکنید و اجازه دهید خریدار و فروشنده به نتیجه برسند.
امیدوارم از حرف من ناراحت نشید.
با تشکر.
جالب جناب استارتر آنلاین میشه و به اینجا هم سر میزنه و پستها رو میخونه ولی پاسخی نمیده
تاریخ عضویت December 12th, 2011 تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت 2 ساعت پیش
من از ایشون سرور داشتم که ای کاش نمیداشتم !!! پیرم کردن
یه مدت قطع شد کلا باز یه مدت از تاریخش گذشته بود ای پی زدم دیدم روشنه !
بعدشم رفتم از یه جای دیگه آمریکا گرفتم تا الان که حدودا دو ماه شده فقط دو ساعت قطع شده اونم به خاطر اشتباه حسابدارشون که تاریخ میلادی بلد نبوده !
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jj206
قبل از خرید خوب جواب می دادید اما بعدش میگید پشتیبانی با یاهو نداریم تیکت هارو هم با 15 ساعت تاخیر جواب میدید دستتون درد نکنه واقعا متاسفم
به من که تاریخ تمدید سرور پوکیده شدمو با ایدی اعلام کردن !
سلام مرسی از دوستان
باز هم از همه دوستان تشکر می کنیم و امیدواریم همه چیز درست بشه
راستی از اینکه اینجا به قول دوستمون چت خونه شد من از همه عذر می خوام که کار به اینجا کشید
باز هم از اینکه قوانین سایت رو زیر پا نهادیمو اینجا تاپیک زدیم عذر خواهی می کنیم
امیدواریم جناب اکبری پاسخ قانع کننده ای به ما بدهند فعلا یه تیکت دادند در مورد مسکلات پیش اومده
بریم ببینیم چی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aph
سلام
دوستان عزیز تاپیک فروش دیگران رو کردید چت خونه . هی پست می دید. شما که با ایشان مشکلی پیدا نکردید پس اسپم نکنید و اجازه دهید خریدار و فروشنده به نتیجه برسند.
امیدوارم از حرف من ناراحت نشید.
با تشکر.
اولا چت خونه نیست و داریم یه راه حلی برای این دوستمون پیشنهاد میکنیم
ثانیا همین کاری که تو الان کردی و پریدی وسط اسمش اسپم هستش عزیزم در ضمن من چه اسپمی زدم میشه بفرمایید ؟!! شاید تجربه شخصی و راهنمایی جدیدا شده اسپم که من بی خبرم !!
آخه تو که تاپیک رو کامل نخوندی چرا الکی نظر میدی ؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
اولا چت خونه نیست و داریم یه راه حلی برای این دوستمون پیشنهاد میکنیم
ثانیا همین کاری که تو الان کردی و پریدی وسط اسمش اسپم هستش عزیزم در ضمن من چه اسپمی زدم میشه بفرمایید ؟!! شاید تجربه شخصی و راهنمایی جدیدا شده اسپم که من بی خبرم !!
آخه تو که تاپیک رو کامل نخوندی چرا الکی نظر میدی ؟!!
دوست عزیز من قصد جسارت یا ناراحت کردن شما و یا دیگران را ندارم.
دوست هم ندارم زیاد در این بحث ها شرکت کنم . من عرض کردم که کسانی که با ایشان مشکل دارند بزارید اونا بحث کنن.
باز هم اگر باعث ناراحتی شما شدم واقعا از شما عذر می خواهم.
با تشکر.