پاسخ : NetDQ نماینده انحصاری جدید worldstream
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash.4150
عزیز واضح بود
من سوال کردم ایشون اطلاعی نداشت پس جواب نداد
بعدش هم من قیمت امروز یورو رو گفتم کاملا واضح
موفق باشید
اونوقت ربط اینا به تاپیک چیه؟
به بحث در مورد تاپیک بپردازید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
اونوقت ربط اینا به تاپیک چیه؟
به بحث در مورد تاپیک بپردازید.
به روی چشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimap
سلام بنده حدود 1هفته پیش قصد خرید سرور از همین دیتاسنتر رو داشتم که یک ایمیل به بخش فروششون زدم که در جوابی که دادند گفتن که با نت دیکیو صحبت کنید .
فکر کنم نمایندشون به دلایلی عوض شده
به هر حال ایشون تایید میشند و کارشون درسته
مطمئنی ؟
فکر نکنم یک هفته پیش بوده باشه !
چند روز پیش البرزگستر گفتند که نماینده انحصاری گرفتند ، فقط اینکه همزمان داده باشند !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
باسلام
-------------
NETDQ واقعا شرکت خوبی هست و من تاییدش میکنم :) تا الان که من مانیتور کردم و صحبت کردم و .. واقعا عالی عمل کردند . ایشون فقط سرور از WS نمیفروشه ;)
نماینده هم 2 تا نیست الکی شلوغش نکنید . از البرز گرفته شده و به NetDQ داده شده . حالا نگفتند شاید دلشون نخواسته یا ... ! الکی بحث رو منحرف نکنید .
دوست عزیز Aria تبیان *** حقیقت و WS هم اگه امکاناتش نسبت به چیزی که گفته غلط هست پس اینم ***ه .
*** که نباید شاخ یا دم داشته باشه !
موفق باشید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
باسلام
----------
Aria عزیز نت دیکیو تایید میشه :) میتونید ازشون خرید کنید من تا بحال مشتری ناراضی ازشون ندیدم :) یه زمانی چند نفر از خداشون بود که از ایشون هاست تهیه کنند :) مطمئن باشید و با خیال راحت خرید خودتون از ایشون انجام بدید.
موفق باشید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arashdn
سلام
من اقای سیاوش رو از سه سال پیش میشناسم
و کاملا تاییدشون میکنم
ایشون از 4-5 دیتاسنتر مختلف سرور میفروشن و قبل از نت دیکیو هم یه سایت دیگه داشتن که شاید معروفتر باشه
اینم میل من و ورلد استریم
Dear,
Please contact NetDQ.com they are our official iranian reseller.
Thank you!
Met vriendelijke groet / Kind regards,
Lennert Vollebregt
Sales / Account manager
Worldstream C.V.
Honderdland 111-F
2676LT MAASDIJK
Tel.: (+31)(0)174 - 712 117
Company Details:
KvK / Chamber of Commerce : 27 27 22 32
BTW / VAT : NL8158.34.226.B01
Arash Dargahi schreef:- Hide quoted text -
Hello
I like to rent a server
Do you accept customer from Iran?
عزیزان من
مشکل مدیر سایت netDQ نیست و در اعتبار ایشون هیچ شکی نیست
مشکل خود دیتاسنتر هست
من و شماها به عنوان کسانی که تجربه داریم ، وظیفه داریم دیتاسنتر هایی که ثبات ندارند ازشون آفر ندیم ، مطمئن باشید اگه برای یک هاستینگ مشکل پیش بیاد رو اعتبار همه اثر میزاره ! ( چیزی که همه داریم میبینیم و همه میگند هاست از خارج میگیریم تا زمانی که به ایران بودنمون گیر ندادن خیالمون راحت هست ، که یکی از مهم ترین دلائلش همین مدل دیتاسنتر های بی ثبات هست )
به هر حال توی این تاپیک که در مورد این دیتاسنتر هست و باید در مورد این دیتاسنتر بحث بشه بایم بگم که
دیتاسنتری که این همه بچه گانه عمل میکنه یا اینکه برای کاربر هاش ارزش قائل نیست ارزش نداره که بخوای نماینده بشی
لابد فردا یکی از سرور های آقای x رو بر میداره میده به آقای y و میگه ما ایمیل زدیم و اطلاع دادیم
پورت 2 گیگ ؟
اونا پورت 1 گیگ درست حسابی نمیدند ، 2 گیگ کردند حالا ؟
لطفاً قبل از فروش سرور ، یک جواب منطقی بدید به خاطر این همه اشتباه هات و مشکلات فاحش
1 : چرا پورت اختصاصی نیست ؟ وی پی اس که نمیفروشند که بگیم اشتراکی هست !!
2 : چرا این همه به کاربر ها بی اهمیتی نشون میدند ؟
فکر نکنم یک هفته بشه به آقای البرزگستر نمایندگی داده باشند ( برداشت بد نکنید ، به هیچ وجه قصد جسارت به شما ( نت دکیو ) رو ندارم ولی مشکل اینجاست که در حین اینکه به آقای x نمایندگی انحصاری دادند به آقای y هم دادند ، بعد آقای x رو کنار زدند ، حالا به جای آقای x و y هر کسی که میخواد باشه )
3 : وقتی میگفتند ( فروشنده ها ) وارز هست ، معلوم شد که از برخی شرکت ها حتی امریکایی هم بیشتر گیر میدند ؟ و لطفاً یک جواب قطعی بدید ، چون خیلی ها فقط و فقط به خاطر وارز بودن خرید کردند یا میکنند
این 3 سئوال رو جواب بدید ، بقیه دوستان هم قطعاً سئوال دارند که میپرسند
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roka
مطمئنی ؟
فکر نکنم یک هفته پیش بوده باشه !
چند روز پیش البرزگستر گفتند که نماینده انحصاری گرفتند ، فقط اینکه همزمان داده باشند !!!
عزیزان من
مشکل مدیر سایت netDQ نیست و در اعتبار ایشون هیچ شکی نیست
مشکل خود دیتاسنتر هست
من و شماها به عنوان کسانی که تجربه داریم ، وظیفه داریم دیتاسنتر هایی که ثبات ندارند ازشون آفر ندیم ، مطمئن باشید اگه برای یک هاستینگ مشکل پیش بیاد رو اعتبار همه اثر میزاره ! ( چیزی که همه داریم میبینیم و همه میگند هاست از خارج میگیریم تا زمانی که به ایران بودنمون گیر ندادن خیالمون راحت هست ، که یکی از مهم ترین دلائلش همین مدل دیتاسنتر های بی ثبات هست )
به هر حال توی این تاپیک که در مورد این دیتاسنتر هست و باید در مورد این دیتاسنتر بحث بشه بایم بگم که
دیتاسنتری که این همه بچه گانه عمل میکنه یا اینکه برای کاربر هاش ارزش قائل نیست ارزش نداره که بخوای نماینده بشی
لابد فردا یکی از سرور های آقای x رو بر میداره میده به آقای y و میگه ما ایمیل زدیم و اطلاع دادیم
پورت 2 گیگ ؟
اونا پورت 1 گیگ درست حسابی نمیدند ، 2 گیگ کردند حالا ؟
لطفاً قبل از فروش سرور ، یک جواب منطقی بدید به خاطر این همه اشتباه هات و مشکلات فاحش
1 : چرا پورت اختصاصی نیست ؟ وی پی اس که نمیفروشند که بگیم اشتراکی هست !!
2 : چرا این همه به کاربر ها بی اهمیتی نشون میدند ؟
فکر نکنم یک هفته بشه به آقای البرزگستر نمایندگی داده باشند ( برداشت بد نکنید ، به هیچ وجه قصد جسارت به شما ( نت دکیو ) رو ندارم ولی مشکل اینجاست که در حین اینکه به آقای x نمایندگی انحصاری دادند به آقای y هم دادند ، بعد آقای x رو کنار زدند ، حالا به جای آقای x و y هر کسی که میخواد باشه )
3 : وقتی میگفتند ( فروشنده ها ) وارز هست ، معلوم شد که از برخی شرکت ها حتی امریکایی هم بیشتر گیر میدند ؟ و لطفاً یک جواب قطعی بدید ، چون خیلی ها فقط و فقط به خاطر وارز بودن خرید کردند یا میکنند
این 3 سئوال رو جواب بدید ، بقیه دوستان هم قطعاً سئوال دارند که میپرسند
موفق باشید
1 هفته پیش درست هست
زمانی بود که با دیتاسنتر صبت می کردیم اون زمان هنوز آقای سید آبادی نماینده بود و به ما هم گفتن نمایندگی رو اعلام کن
همون روزا بود که یکی به من زنگ زد و گفت که ws هم سایت شما و هم سایت البرز هاستینگ رو دادن
ولی بعد از این هرکسی میل میزنه میگه که با NetDQ تماس بگیرید
دلایلی که ws ان کارو کرد دلیل به بی ثباتی نمیشه
1. گفتند ما سر پرداخت سرور خوب عمل می کنیم و قبل از موعد یا سر موعد پرداخت می کنیم
( آقای سید آبادی مثل اینکه 7 تا سرور پرداخت نشده تو پلان شون بوده )
2. شرکت ثبت شده در آمریکا در ایالت ohio داریم
3.راحت تماس تلفنی با ما بر قرار می کنن ( میگفتن به خاطر زبان نمی تونن یه تماس خوب با آقای سید آبادی داشته باشن)
پس دلیل به بی ثباتی نمیشه
دلیل به این میشه که هرکسی دنبال منافع خودشه :D
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییی
دقیقا همین حرف ها رو زمانی که به من می خواستند نمایندگی بدنند می گفتند و در مورد samanenic
می زدند !! خیلی جالبه !
نقل قول:
Hi,
It's not kidding.
Hereby i send you some points we don't like our cooperation;
- You do not pay the invoices
- There is alot of malware / abusive content hosted on your servers
- You barely sell new servers in iran (we need a reseller who sells at least 3 servers / week)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash.4150
1 هفته پیش درست هست
زمانی بود که با دیتاسنتر صبت می کردیم اون زمان هنوز آقای سید آبادی نماینده بود و به ما هم گفتن نمایندگی رو اعلام کن
همون روزا بود که یکی به من زنگ زد و گفت که ws هم سایت شما و هم سایت البرز هاستینگ رو دادن
ولی بعد از این هرکسی میل میزنه میگه که با netdq تماس بگیرید
دلایلی که ws ان کارو کرد دلیل به بی ثباتی نمیشه
1. گفتند ما سر پرداخت سرور خوب عمل می کنیم و قبل از موعد یا سر موعد پرداخت می کنیم
( آقای سید آبادی مثل اینکه 7 تا سرور پرداخت نشده تو پلان شون بوده )
2. شرکت ثبت شده در آمریکا در ایالت ohio داریم
3.راحت تماس تلفنی با ما بر قرار می کنن ( میگفتن به خاطر زبان نمی تونن یه تماس خوب با آقای سید آبادی داشته باشن)
پس دلیل به بی ثباتی نمیشه
دلیل به این میشه که هرکسی دنبال منافع خودشه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییی
دقیقا همین حرف ها رو زمانی که به من می خواستند نمایندگی بدنند می گفتند و در مورد samanenic
می زدند !! خیلی جالبه !
در اینصورت منتظر نماینده انحصاری جدید باشیم:58:
- There is alot of malware / abusive content hosted on your servers
تو سایتم مطالب توهین امیز هست؟
رفتند زیر اب منو زدند گفتند البرز گستر فلانه................ ایناهم مثل بچه ها باور کردند
در کل تو این کارهای حرفه ای این مسخره بازی ها معنی نداره من کلی مدارک برای اینا فرستادم و......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
- there is alot of malware / abusive content hosted on your servers
تو سایتم مطالب توهین امیز هست؟
رفتند زیر اب منو زدند گفتند البرز گستر فلانه................ ایناهم مثل بچه ها باور کردند
در کل تو این کارهای حرفه ای این مسخره بازی ها معنی نداره من کلی مدارک برای اینا فرستادم و......
بعد من یه جمله از کوره در میری میگم میگی فلان کرد بیسار کرد
من اصلا نه به سایتت اومدم نه چیزی گفتم
شاید شما این کارو با سمانه نیک کردی فک می کنی با شما هم همین کار شده
تو هاستینگ که نبودی ولی امیدوارم تو زندگیت موفق باشی
بعد از مدت ها این جا اومدم ... یوزر شماره 13 !! لول ! قدیمی ها میشناسنم.
خواستم بگم بس کنید این دعوا ها رو ! بزرگ شید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Charshakh
بعد از مدت ها این جا اومدم ... یوزر شماره 13 !! لول ! قدیمی ها میشناسنم.
خواستم بگم بس کنید این دعوا ها رو ! بزرگ شید :)
:71:
علی جان دعوا نیست
معرفی نماینده جدید Worldstream هست #-o