عزیز بحث معتبر بودن نیست از نظره معتبر بودن هر دوشون معتبرند بحثه کیفیت سرویس دهی ، پشتیبانی و کارمزده !!! من با زرین پال کار نکردم ولی دوستان که ازش راضیند بنده خودم با پارس پال کار کردم واقعا از هر لحاظ فوق العادس
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز بحث معتبر بودن نیست از نظره معتبر بودن هر دوشون معتبرند بحثه کیفیت سرویس دهی ، پشتیبانی و کارمزده !!! من با زرین پال کار نکردم ولی دوستان که ازش راضیند بنده خودم با پارس پال کار کردم واقعا از هر لحاظ فوق العادس
هر دو خوبن
فقط زرين پال فعلا مستقيما اجازه از بانك مركزي گرفته .
سابقه بيشتري داره
تقريبا ميشه گفت كم تريم ميزان تراكنش داراي خطا رو داره .
در مورد نرخ كارمزد :
براي شركتي 1.9 درصد هست و بالاي 400000 تومان 1.6 درصد
ضمنا اگه طلايي كنيد سطح خودتونو 8 ساعته تسويه مي كنه .
پارسپال خوبه
اما ضعيف تر است از نظر فني ، تراكنش داراي خطا بيشتر داره ، برخي مولقع به شدت سايت درگاهش كند ميشه .
اخيرا براي تازه كارها قانون 2 تا 3 روز ضمانت وجه گذاشته كه پول رو 3 روز جهت تضمين نگاه ميداره بعد تسويه مي تونيد كنيد .
هر دو خوبن ، در كنار هم داشته باشيد عاليه
زرین پال تایید میشه فقط یکم دیر تسویه انجام میده اگه طلایی نباشی
سلام
هر دو معتبر و کاربلد هستند . هر دو فاقد مجوز از بانک مرکزی هستند چون در حال حاظر قانونی برای اینگونه فعالیت ها در مجلس و ... تعریف نشده و هیچ شرکتی که در این زمینه فعال هستند مجوز ندارند
خواهشا دوستان اول بررسی و سپس مطلبی را اعلام کنند .
البته اقای امیری خودشان از هر مجوزی برای ما معتبر تر هستند و این مورد را گفتم تا دوستان اطلاع داشته باشند . پارس پال هم کار کردم و میشه گفت از شرکت های دیگه که تازه راه افتادند بهتر هستند
از لحاظ پشتیبانی و هم اطمینان خاطر از لحاظ دریافت وجه من با هر دو تجربه داشتم پارس پال به مراتب بهتر و سریعتر هستش و تایید میشه
به نظر بنده سرویس دهی پارس پال خیلی مناسب هستش اما
از سرور که در حال استفاده هستند اصلا راضی نیستم
در روز چند بار قطعی وجود دارد در سایتشون، البته مدت زمانش کمه اما باید ریلود بدی و در مواقعی مانند پرداخت مشتری باید از اول دوباره پرداخت کند
من 5 ماهه دارم با پارسپال کار میکنم و تا حالا 3 میلیون تومان گردش وجه داشتم و کوچکترین مشکلی هم تا حالا واسم پیش نیومده.با اینکه تقریبا هر روز هم چندتا ترکنش دارم از طریق پارسپال تا حال فقط 2-3 بار ناموفق بوده که قابل چشم پوشی هستش.
http://www.uploadtak.com/images/p444_PP.jpg
از نظر کارمزد هم 1 درصد خیلی خوبه.پشتبانی هم کاملا پاسخگو هستش.
در کل پارپال واقعا به نظر بدون مشکل هست و من همه جوره پیشنهادم پارسپال هستش
يك سال هست دارم با زرين پال كار مي كنم
خوب و قابل اطمينان هست .
هر دو عالی هستن
غیر از زرین پال هیچی استفاده نمیکنم