از سرورهای ویژه 8 عدد باقیمانده است
نمایش نسخه قابل چاپ
از سرورهای ویژه 8 عدد باقیمانده است
خوشبختانه ما هم با روبین سرور به توافق رسیدیم !
امیدوارم زمانی مشکل قطعی ، عدم پشتیبانی ، بالا رفتن قیمت ها،پایین آمدن سرعت وی پی اس و... هیچ گاه پیش نیاد و انشاالله هم ما و هم ایشان بتوانیم خواسته های یکدیگر را بر آورده کنیم !
البته باید به کسانی که قصد خریدن سرور مجازی رو دارند ، بگم که پشتیبانیشون خیلی عالیه و امیدوارم عالی تر هم بشه ، از نظر اخلاقی و ... هم واقعا شخص محترم و درستی هستند و قیمت هاشونم عالیه !
امیدوارم همیشه موفق باشند !
با سلام
با عرض پوزش از یکی دو تا از دوستان که امروز سرورهاشون همون حدود 6 ساعت تحویل داده شد یه کم مشغله داشتیم و سرمون هم شلوغ بود و سفارش ها تعدادش بالا بود برای همین دیر شد
سرویس ها تحویل داده شد.
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
ممنون از شما
بهتره همین جا بگم که گفتید :
امیدوارم زمانی مشکل قطعی ، عدم پشتیبانی ، بالا رفتن قیمت ها،پایین آمدن سرعت وی پی اس و... هیچ گاه پیش نیاد
تو این جمله شما اون موارد که قرمز کردم نه تنها برای ما بلکه برای همه افرادی که روی کره ی زمین سرور میفروشن بستگی به دیتاسنتر داره و قیمت دلار (البته دلار در ایران)
ما سرور داریم از هتزنر ما دسترسیمون و قول دادنمون سرور مجازیه چون دست ما هست قیمت ها هم اگر دلار بره بالا خب قیمت ها احتمالا حدود 1 یا 2 تومن افزایش پیدا میکنن چون قیمت تو کل سرور میره بالا و تقسیم بر تعداد مشتری ها میشه
اما از نظر عدم پشتیبانی - اصلا نداریم مخصوصا کاربرانی که رعایت کنن و درک داشته باشن و ... مثلا وقتی آیپی سروری به دلیل خلاف خودش توسط دیتاسنتر بسته بشه ما پیگیری میکنیم برای باز کردن یک بار اطلاع بدن دو بار اطلاع بدن نه 100 بار اگر پشتیبانی بشه ایجاد مزاحمت و تداخل تو کار پشتیبانی جوابگو نخواهیم بود چون مشتری هایی که رعایت میکنن و مشکل فنی را درست بیان میکنن مسلما حق بیشتری برای ارائه خدمات دارن
پائین آمدن سرعت وی پی اس هم که به دوست خوبمون جناب ourweb گفته بودم تو همین تاپیک که به هیچ عنوان نداریم اگر هم داشته باشیم مسلما نمیتونیم کل سرور رو تعطیل کنیم که مشتریهایی که اعتراض کنند که oversell هست (که هیچ وقت نخواهد بود) یا تعداد روزهای باقیمانده برگشت داده میشه یا به سروری جدید منتقل خواهند شد تا فشار از روی سرور قبلی کم شده و مشتریان دیگر اذیت نشوند. (تاکید میکنم هیچ گاه نمیگذاریم چنین اتفاقی بیفته اگر 1% افتاد سریعا به صورت مواردی که ذکر کردم رسیدگی خواهد شد.)
با تشکر
یا حق
با سلام تمامی سرورهای معمولی به اتمام رسید به جز 1 عدد
از سرورهای ویژه هم 4 عدد باقیمانده است
انشالله فردا رنج جدید خواهیم گرفت درصورت گرفتن و اوکی شدن تو همین تاپیک اطلاع خواهم داد.
فقط 2 عدد دیگر از این رنج باقیمانده
امروز احتمالا رنج جدید اضافه خواهد شد و تو همین تاپیک اعلام خواهم کرد
عزیزان تایید میشن !
اگر قصد خرید سرور دارید ، ایشان بهترین هستند !
15 عدد به رنج های قبلی اضافه شد
5 عدد سرورهای معمولی
10 عدد سرورهای ویژه
سلام من یک خرید داشتم ولی یک اشتباه کردم چون تازه کارم 8-|
درباره دامین دقیقا باید چیکار کنم؟ دامین بخرم ؟ برای dns های چی؟ لطفا جواب بدید
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
ممنون دوستان جوابمو دادن :) لطفا به سفارش من رسیدگی شه :(
ایدی مسنجرتون چیه برای خرید سرور