پاسخ : دیتا سنتر تبیان در ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
باسلام
-------------
در آخر تایپیک یکم لحن صحبت دوستان آرام تر شد و این جای شکرش باقیست . قبل از اینکه در مورد جایی حرف بزنیم بیایم لحن صحبت خود را تصحیح کنیم چون هنوز در این مورد مشکل داریم چه برسد به اینکه بخواهیم در مورد جایی انتقاد کنیم :)
از دوستان Aria و Roka تشکر میکنم که خیلی بهتر از بقیه دوستان حرف زدند و با لحنی بهتر .
خوب ببینید من از اینکه میگم ***ند منظورم این هست که از هر چیزی نباید پول در آورد که بله 100% محدودیت زیاد هست ولی تا وقتی یک غولی مثل پارس آنلاین هست که پهنای باند و ... خودش تامین میکنه بایدم کمی عقب نشینی کرد و منتظر موقعیت بهتر بود :) والا من از خدام هست که سرور از ایران بگیرم ;) ولی کلا با این قیمت ها ... ! یا نباید دیتاسنتر بزنند یا قیمت ها رو پایین بیارند که دوستان بتونند تست و استفاده کنند .
مدارکی برای اینکه بر اساس استاندارد جهای ساخته شده بزارند . باید یه سطحی باشه که پشتیبانی رو باهاش سنجید وقتی اینا تازه کارند دیگه معلوم هست که .. ! پارس آنلاین با اون قدرت و عزمتش کلی ناراضی داره چه برسه به اینجا !
درکل من هم دوست دارم سرور در ایران خریداری کنم :) و امید دارم روزی مشکلات که بر سر راه عزیزان و هموطننانمون هست بر داشته بشه .
موفق باشید :53:
سلام.
پیشنهاد من به شما این هست که کلمه "***" رو از پاسخ هاتون حذف کنید !
دلیل:
*** کسی هست که به شما حمله می کنه و یا بدون اینکه راضی باشید و بهش اجازه بدید، چیزی رو ازتون میگیره!
چرا میگم این کلمه رو از پاسخ هاتون حذف کنید ؟
- نه تبیان، نه پارس آنلاین و نه شرکت های دیگر داخلی و خارجی، به زور از شما چیزی نگرفتند !
- اعتبار شما زیر سوال میره چون اگر من می دونم معنی کلمه "***" چی هست، پس خیلی های دیگه هم میدونند و وقتی پاسخ شما رور می خونند، به این فکر می کنند که شاید شما معنی این کلمه رو ندونید و این برای شما خوب نیست (به نظر من) !
- انسال عاقل هست، درش شکی نیست، ولی عقل همیشه حکم نمی کنه چیز ارزون بخرید!
- در واقع واژه ای که شما به دنبالش هستید به زبان انگلیسی میشه "Smart Buyer" که معنیش میشه خریدار هوشیار و این یعنی کسی که تمامی جوانب کار رو در نظر می گیره و بعد خریدی می کنه. شاید یکی از جوانب کار حتماً در ایران بودن سرور باشه و حتماً شرکت معتبر بودن که در اون صورت، یک خریدار هوشیبار به دنبال شرکت های از قبیل پارس آنلاین، افرانت، تی اس تی و ... میره.
در هر حال، به دلیل محدودیت های موجود در ایران، اگر طالب دیتاسنتری باشید که با اسنتاندارد های جهانی همخوانی داشته باشه، باید به فکر خرید یک سرور با پرداخت ماهیانه میلیون ها تومان باشیم و اگر یکی تحقیق کنید، دلیل این صحبت من رو پیدا خواهید کرد.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roka
جواب قسمت قرمز :
دوست من
من نه بچه مایه دارم نه .... کاملاً هم روی پای خودم هستم و هر چی هم که دارم از زحمت خودم هست و مثل شما منتظر نشستم تا کورش بلند شه بم پول بده
و از سن 11 سالگی تا الان یادم نمیاد حتی از بابام پول الکی گرفته باشم
و اون توهینی هم که کردی ، شما شاید دلت بخواد از جیب دیگران بهت برسه ، ولی نه ، همه مثل شما نیستند ! و دلشون نمیخواد سگ در خونه باشند ( خیلی دلم میخواس واژه بهتر و مادبانه تر استفاده کنم ولی فقط این جمله منظورمو میرسوند )
و جواب قسمت آبی :
شما با این حرف هائی که میزنی ، قیمت کم نمیشه هیچ ، قیمت زیاد هم میشه !
چون همین تاپیک رو تا الان چندین نفر دیدند و کسی که میخونه و شاید قصد خرید داشته باشه ازشون و داره سرج میکنه در موردش تا اطلاعات کسب کنه میبینه که شما گفتید .........
و فقط باعث بد گویی بی خود ( کاری که رایج هست تو ایران ) و همچنین دلسردی مسئولین دیتاسنتر
کلاً این شئور شما رو میرسونه
که هنوز هیچی نشده توهین میکنید
حتی تو جوابی که بازم از رو عادت به من دادید گفتید من دارم ازشون نون میخورم
من نه میشناسمشون و نه میخوام بشناسم !
خدمت شما عرض کنم که کار اصلی بنده کامپیوتر هم نیست ، پیمانکار برق هستم و با مدرک تحصیلی که دارم ، درآمدم به اندازه ای هست که نه نیازی به اینها دارم ، نه به اونها !!!
ولی متاسفانه بازم به حرف خودم رسیدیم که امسال شما فقط و فقط از رو عادت و غریزه حرف میزنید
خیلی حرفا میتونستم بزنم بهت که اینجا جاش نیست و خیلی حرف ها رو نمیشه زد
و چیزی که مجبورم میکنه اینجور جاها دفاع کنم ، چون مطمئنم اگه به جای تبیان ، رکا یا x یا y راه اندازی کرده بود همین حرف ها رو میزدید !
موفق باشید
سلام.
برادر من چرا خودتو ناراحت می کنی ؟
من هم جواب این انسان ..... رو دیدم ولی خوب، اولین چیزی که به ذهنم رسید، بی ارزش بودن شخص ایشون بود، حتی در حد جواب دادن به جفنگیاتی از این قبیل و تصمیم گرفتم با پاسخ ندادن به این عراجیف، بهش کمک نکنم که از جهل مرکب خودش بیرون بیاد !
اصلاً بحث چیز دیگه هست و من امیدوارم اولین مدیری که این تاپیک رو ببینه، تمامی جواب ها و کل کل های بی خود و بی ربط رو حذف کنند.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria
سلام.
دلیل:
*** کسی هست که به شما حمله می کنه و یا بدون اینکه راضی باشید و بهش اجازه بدید، چیزی رو ازتون میگیره!
چرا میگم این کلمه رو از پاسخ هاتون حذف کنید ؟
- نه تبیان، نه پارس آنلاین و نه شرکت های دیگر داخلی و خارجی، به زور از شما چیزی نگرفتند !
- اعتبار شما زیر سوال میره چون اگر من می دونم معنی کلمه "***" چی هست، پس خیلی های دیگه هم میدونند و وقتی پاسخ شما رور می خونند، به این فکر می کنند که شاید شما معنی این کلمه رو ندونید و این برای شما خوب نیست (به نظر من) !
- انسال عاقل هست، درش شکی نیست، ولی عقل همیشه حکم نمی کنه چیز ارزون بخرید!
- در واقع واژه ای که شما به دنبالش هستید به زبان انگلیسی میشه "smart buyer" که معنیش میشه خریدار هوشیار و این یعنی کسی که تمامی جوانب کار رو در نظر می گیره و بعد خریدی می کنه. شاید یکی از جوانب کار حتماً در ایران بودن سرور باشه و حتماً شرکت معتبر بودن که در اون صورت، یک خریدار هوشیبار به دنبال شرکت های از قبیل پارس آنلاین، افرانت، تی اس تی و ... میره.
در هر حال، به دلیل محدودیت های موجود در ایران، اگر طالب دیتاسنتری باشید که با اسنتاندارد های جهانی همخوانی داشته باشه، باید به فکر خرید یک سرور با پرداخت ماهیانه میلیون ها تومان باشیم و اگر یکی تحقیق کنید، دلیل این صحبت من رو پیدا خواهید کرد.
با تشکر.
دقیقا اشتباه می کنید ! *** یعنی و تنها از دیوار مرد بالا رفتن نیست که!
کسی که داره به شما دروغ می گه داره حقیقت رو از شما ***ی می کنه!
وقتی می گند پشتیبانی و کیفیت و بعد ندارند یعنی دروغ ، دروغ : ***ی حقیقت!
باسلام
-----------
lOVELIFE درست میفرماید :) عزیز Aria و ROKA اول این رو بگم که این یک بحث هست و با هم دشمنی نداریم :) :53: اون شخص که هم عقیده ما هم بود با حرف هاش شئور خود را به نمایش قرار داد با اینکه حدودا هم عقیده بودیم :)
1. گفتید از کجا میگید پشتیبانیشون ... : دوست عزیز من یک مدیر خوب و موفق رقیب هاشو میبینه یعنی رقیت تبیان رو میبینه و بعد میگه که این چطور جایی هست :) من نیاد 1 میلیون رو مثلا خرج کنم که اینجا رو بخوام تست یعنی فقط تست کنم که ! وقتی میبینم غولشون بدرد نخور هست پس ... ! البته در ایران :) باور ندارید شما برید بخرید و آزمایش کنید و اینجا بگید ;)
2.دیتاسنتر که ساخته میشه و میشه ازش خرید کرد باید بر اساس استاندارد های جهانی باشه . اگه گرون در میاد و یا ... . بازم میگم دیتاسنتر نسازند یا کمی ضرر بدند .
3. باید یک دیتاسنتری مثله پارس آنلاین رو بهش بهبود بخشید چون بزرگترین توی خاورمیانه انگار . باید این رو عالی کرد نه اینکه هرکی بیاد دیتاسنتر بزنه این جمله فقط برای ایران هست چون ما مشکل داریم و گرنه توی خارج دیتاسنتر زیاد هست همین دوستمون Aria خودشون دیتاسنتر دارند :) ولی برای ایران که وضع ایترنت , برق , ... خراب هست نباید هرکی دیتاسنتر بزنه ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roka
جواب قسمت قرمز :
دوست من
من نه بچه مایه دارم نه .... کاملاً هم روی پای خودم هستم و هر چی هم که دارم از زحمت خودم هست و مثل شما منتظر نشستم تا کورش بلند شه بم پول بده
و از سن 11 سالگی تا الان یادم نمیاد حتی از بابام پول الکی گرفته باشم
و اون توهینی هم که کردی ، شما شاید دلت بخواد از جیب دیگران بهت برسه ، ولی نه ، همه مثل شما نیستند ! و دلشون نمیخواد سگ در خونه باشند ( خیلی دلم میخواس واژه بهتر و مادبانه تر استفاده کنم ولی فقط این جمله منظورمو میرسوند )
و جواب قسمت آبی :
شما با این حرف هائی که میزنی ، قیمت کم نمیشه هیچ ، قیمت زیاد هم میشه !
چون همین تاپیک رو تا الان چندین نفر دیدند و کسی که میخونه و شاید قصد خرید داشته باشه ازشون و داره سرج میکنه در موردش تا اطلاعات کسب کنه میبینه که شما گفتید .........
و فقط باعث بد گویی بی خود ( کاری که رایج هست تو ایران ) و همچنین دلسردی مسئولین دیتاسنتر
کلاً این شئور شما رو میرسونه
که هنوز هیچی نشده توهین میکنید
حتی تو جوابی که بازم از رو عادت به من دادید گفتید من دارم ازشون نون میخورم
من نه میشناسمشون و نه میخوام بشناسم !
خدمت شما عرض کنم که کار اصلی بنده کامپیوتر هم نیست ، پیمانکار برق هستم و با مدرک تحصیلی که دارم ، درآمدم به اندازه ای هست که نه نیازی به اینها دارم ، نه به اونها !!!
ولی متاسفانه بازم به حرف خودم رسیدیم که امسال شما فقط و فقط از رو عادت و غریزه حرف میزنید
خیلی حرفا میتونستم بزنم بهت که اینجا جاش نیست و خیلی حرف ها رو نمیشه زد
و چیزی که مجبورم میکنه اینجور جاها دفاع کنم ، چون مطمئنم اگه به جای تبیان ، رکا یا x یا y راه اندازی کرده بود همین حرف ها رو میزدید !
موفق باشید
هی من نمیخوام توهین بشه دهن آدم رو باز میکنند..من دوبار کوتاه آمدم اما شما همش خواستی جوسازی کنی؟ من شعور ندارم یا شماهایی که دارید نون این همچین ***ایی رو میخورید؟ معلومه منم حقوق بگیر همچین کسانی باشم همه جا ازشون دفاع میکنم. سگ زرد برادر شغاله.برق کجا رو درست میکنی؟ موسسات فرهنگی هنری رو؟آمدی اینجا از کسی دفاع میکنی که داره حقت رو رسما میخوره؟ از 11 سالگی سرت کلاه میزاشتم تقصیر ماست؟ منم خیلی حرفها رو میتونم بزنم منتهی تنها فرق من با شما اینه طرفدار دولت هستی... هر چی بشه هم هیچی ازت کم نمیشه.آخرش دودش تو چشم ما بدبختا میره.. شما که اینقدر با سوادی و با شعور چرا معلم نشدی! داداش معلم دارن پول مفت میخورن و الانم میخوان کار خیلی ها رو کساد کنن آمدی همایت میکنی؟ دوست داری یکی که به کار احتیاج نداره و بی نیاز پول بیاد بزنه تو رو بیکار کنه و خودش بشینه جای کار تو؟ اگر *** نیستند این شغل رو راه بندازن وسیع بدن جوونای بیکار و خیلی با استعداد ما که دکترا دارن و بیکارن باهاش کار کنن.. نه اینکه همینطوری همش شغلها رو برای خودشون کش برن و بشینن درآمد ضایی..مگه من مخالف سرور ایرانی هستم؟ من از خدامه.. منتهی دست چه کسی باشه و چه کسی نون بخوره این مهمه... این همه جوون بیکار.. آقا بزارید بقیه بیان کار کنند.چرا همش کسانی که شکمسیری ندارند میان این کارا رو میکنن؟ اینا که پولشون بیت المالی هست. خوب میمیرید سرمایه بزارید این کار رو وسیع کنید بقیه بیان کار کنن و کسب درآمد کنن؟نه عزیز. تمام این سرمایه های اخرش میره تو شکم چند نفر.. به کسی هم نیمرسه..اینقدر حرص و جوش نخورید به جایی نمیرسی... حالا شما جواب بده دوستان بشینند برای این آقا کف بزنند و تشکر کنند:))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash
هی من نمیخوام توهین بشه دهن آدم رو باز میکنند..من دوبار کوتاه آمدم اما شما همش خواستی جوسازی کنی؟ من شعور ندارم یا شماهایی که دارید نون این همچین ***ایی رو میخورید؟ معلومه منم حقوق بگیر همچین کسانی باشم همه جا ازشون دفاع میکنم. سگ زرد برادر شغاله.برق کجا رو درست میکنی؟ موسسات فرهنگی هنری رو؟آمدی اینجا از کسی دفاع میکنی که داره حقت رو رسما میخوره؟ از 11 سالگی سرت کلاه میزاشتم تقصیر ماست؟ منم خیلی حرفها رو میتونم بزنم منتهی تنها فرق من با شما اینه طرفدار دولت هستی... هر چی بشه هم هیچی ازت کم نمیشه.آخرش دودش تو چشم ما بدبختا میره.. شما که اینقدر با سوادی و با شعور چرا معلم نشدی! داداش معلم دارن پول مفت میخورن و الانم میخوان کار خیلی ها رو کساد کنن آمدی همایت میکنی؟ دوست داری یکی که به کار احتیاج نداره و بی نیاز پول بیاد بزنه تو رو بیکار کنه و خودش بشینه جای کار تو؟ اگر *** نیستند این شغل رو راه بندازن وسیع بدن جوونای بیکار و خیلی با استعداد ما که دکترا دارن و بیکارن باهاش کار کنن.. نه اینکه همینطوری همش شغلها رو برای خودشون کش برن و بشینن درآمد ضایی..مگه من مخالف سرور ایرانی هستم؟ من از خدامه.. منتهی دست چه کسی باشه و چه کسی نون بخوره این مهمه... این همه جوون بیکار.. آقا بزارید بقیه بیان کار کنند.چرا همش کسانی که شکمسیری ندارند میان این کارا رو میکنن؟ اینا که پولشون بیت المالی هست. خوب میمیرید سرمایه بزارید این کار رو وسیع کنید بقیه بیان کار کنن و کسب درآمد کنن؟نه عزیز. تمام این سرمایه های اخرش میره تو شکم چند نفر.. به کسی هم نیمرسه..اینقدر حرص و جوش نخورید به جایی نمیرسی... حالا شما جواب بده دوستان بشینند برای این آقا کف بزنند و تشکر کنند:))
بسه دیگه ! تمومش کنید ! هر چیزی رو سیاسی نکنید . اینجا فقط بحث سر کیفیت و پشتیبانی و قیمت بود نه ... !
اگه چند پست پیش منو بخونید نوشته بودم که هنوز توی لحن صحبت کردن با هم ایراد داریم ! مشکلی هست که باید رفع بشه !